Injekcie Fraxiparine v tehotenstve
Ahojte 😀 prosim vas chcela by som vediet ci niekto uziva v tehotenstve injekcie Fraxiparine?? Ake s tym mate skusenosti 😒
@ladore no ja som pri malom pribrala 28kg lebo som mala rizikové a cele tehu som preležala v nemocke a čast doma no syn sa narodil v 37tt a mal 3250g aj to bolo dost takže moja viem že to nemáš lahke no zvladneš to.
@butterfly333 ano musime zvladnut
Ja sice nelezim ale obsedavam lebo akykovek vacsi pohyb mam ze eee a ani sa mi neda a ja clovek ktory furt musi nieco robit....koky toto ma ubyja uz 7 mesiac to nic nerobenie a iba ako pes z kuta do kuta....:(
@ladore Ahoj ani ja nemozem spavat v noci.Dnes som bola u dr lebo vcera som mala hnacku a babo je moc dole mam pocit ako keby chcelo vypadnut somna.A ma dr nepotesila.Povedala ze mam maternicu nizko ale otvorena niesom a ze do tyzdna ak sa to nenapravi tak si pojdem odychnut do nemocnice.
@ladore
@tomasko27
ahojte babule, to ma mrzí tomasko27 vieš čo ako to zistila že malá je dole? Cez sono?
baby neviem či je niečo vo vzduchu či čo ale ja tiež zle.
Včera som spala hodku a o 12 som sa zobudila že mi búši srdce tlak som mala 160/78 a tep 115 niečo ma rozrušilo prípadne práce sme mali mat moc a mala som skoro vstávat celkovo som išla spat taká na prd. Odmerala som potom za minutku a už bol dobrý. Dr povedal že to je nič, ja som to mávala pred tehu ked mal byt náročný den alebo pred skuskou.
No a bola som u gynekológa a všetko ok, malinka spinkala alebo čo len trošku sa povrtela
no a potom sme boli u hematologičky, výsledky ok akurát protein zo 47 nám klesol na 42 povedala že to môže mat za následok aj pichanie a že mám pichat viac k brušku - prekvapila ma ale tak však bábo je dole tak sa nič nestane, ukázala mi že najlepšie tak 10 cm od pupka. tú riasu mám pevnejšie chytit.
Baby ja sa to snad nikddy nenaučím a to už pichám 2 mesiace skoro 3 😝
@majinka81 Ahoj no ja stale ju citim dole ale az do panvy ako keby sla a ked sedim alebo stojim tak mam pocit ako keby sla vypadnut a ma az uplne dole stekli a to sa hybe to ako keby ma zospodu steklila asi zlozito napisane.A ma dr vysetrovala a ze maternica je dole dost tak neviem.Vonkajsia branka je na prst otvorena ale ze pri tretom to je ok a vnutorna zatvorena.Ale povedala ze ak sa neposunie hore a ako bude rast bude viac tlacit na spodok.
@tomasko27 viem a už keď máš dve detičky a sviatky za rohom ale predsa 3tie bábo je asi ozaj náročnejčie vynosiť lebo tie našepanvy a maternice sú už rozťahané..a teda sa dokáže napnúť abnormálne rýchlo a dole oproti dievčatám čo idú mať prvé príp. druhé...vidím to na sebe.
Ale tak musíš sama sebe povedať že sviatky nesviatky nech len nech si polezoe viac hore v kľude lebo je pravda že čím bude väčšie tým viac ťa bude dole tlačiť aj mňa takto aha doslova ako nikdy musím celé tehu nie síce ležať ale obsedávať chodiť málo aby nevypadol.. ☹
@tomasko27 je fakt je tretie iné pri prvom som mala 22 úplne ideál nič mi nebolo ani som nevedela že som tehotná druhé 30 no to už bolo cítiť vek ale dalo sa a teraz 34 a teda od začiatku zaberák poriadny... 😒
tak mi už počítame každú hodinu či ešte či ešte nič....ako robím čo sa mi dá pomaličky ale nejde to tak ako by som chcela robí mi problém aj prejsť do obchodu po rožky úsek 300m idem 1,5hodiny či mi tak tlačí dospodku, kým vyškriabem na 3 poschodie tak 2* musím zastať na jednom poschodí lebo ma všetko od spodu bolí.....nikdy som nebola takáto lemravá ako teraz strašné to je, aletak už sme na konci a dúfam že aj dobojujeme šťastne že nevytrápy malý mňa a ja jeho 😖 akurát dnes som ešte strhla záclony síce už ogabané všetko je ale nedalo mi ešte tak som to strhla znovu a poprala zavesila
Ahojte baby ja som mala dnes KET vlozili my 2embryjka. Dufam ze mi to vide.Je tu este niektora co mala teraz vklad?
@ladore Jeej aj ja by som chcela upratovat lebo ja sa v tom vyzivam a okna umyvat to je moj top.Hej prve druhe som ani nevedela ze som ani raz mi nebolo zle a dokonca pohoda keby mi prvy nevyvolali tak by sme boli dlho 2 v 1.No aj ja mam problem chodit.Este mi dr povedala ze mam krcok taky velmi prekrveny ze co sa dotkla uz zacal krvacat.Ale to som mala uz aj skor.

@majinka81 tak to som len rada bo som sa zlakla ci to zas nieje nejaka reakcia na clexan alebo ci to zle pycham.