icon

Injekcie Fraxiparine v tehotenstve

rybka009
30. apr 2012

Ahojte 😀 prosim vas chcela by som vediet ci niekto uziva v tehotenstve injekcie Fraxiparine?? Ake s tym mate skusenosti 😒

laura444
29. nov 2015

@majinka81 tak to som len rada bo som sa zlakla ci to zas nieje nejaka reakcia na clexan alebo ci to zle pycham.

ladore
29. nov 2015

@laura444 to je jasnbe ze sú ale keby si videla to moje mega a tie zily nie že žilky a trafiť pomedzi ne a ešte teraz ked si pichám a just ťa kopne do toho miesta......

butterfly333
29. nov 2015

@ladore no ja som pri malom pribrala 28kg lebo som mala rizikové a cele tehu som preležala v nemocke a čast doma no syn sa narodil v 37tt a mal 3250g aj to bolo dost takže moja viem že to nemáš lahke no zvladneš to.

laura444
29. nov 2015

@ladore ale ma to aj pozitivny vysledok aspon vidim kde uz som pichla a kde este mozem. A kedy mas termin ? Ak smiem vediet ;)

ladore
29. nov 2015

@butterfly333 ano musime zvladnut
Ja sice nelezim ale obsedavam lebo akykovek vacsi pohyb mam ze eee a ani sa mi neda a ja clovek ktory furt musi nieco robit....koky toto ma ubyja uz 7 mesiac to nic nerobenie a iba ako pes z kuta do kuta....:(

ladore
29. nov 2015

@laura444 🙂 pekne ze kde mozem hiii.... No ja uz za par 7.12 prip 11.12 ze ak vydrzime ale maly sa rozhodol ze ide drzat bobrika ticha evidentne...

tomasko27
30. nov 2015

@ladore Ahoj.Nemozes uz spavat?

ladore
30. nov 2015

@tomasko27 ahoj no to ja ako netopier preberem sa na wc 4* potom nie a nie spat alebo mam sny ako mory des...

tomasko27
30. nov 2015

@ladore Ahoj ani ja nemozem spavat v noci.Dnes som bola u dr lebo vcera som mala hnacku a babo je moc dole mam pocit ako keby chcelo vypadnut somna.A ma dr nepotesila.Povedala ze mam maternicu nizko ale otvorena niesom a ze do tyzdna ak sa to nenapravi tak si pojdem odychnut do nemocnice.

ladore
30. nov 2015

@tomasko27 fuuu no tak to ib uplny klud teraz lebo pojdes predcasne a moc skoro...ak sa da tak treba pomoct mama svokra s detmi aj cez den

tomasko27
30. nov 2015

@ladore To nie je problem s detmi byvame z rodicmi ale horsie je ze ja vlastne skoro stale lezim a aj tak to nie je dobre takze neviem.Som citila ze nieco nie je dobre.

majinka81
30. nov 2015

@ladore
@tomasko27
ahojte babule, to ma mrzí tomasko27 vieš čo ako to zistila že malá je dole? Cez sono?
baby neviem či je niečo vo vzduchu či čo ale ja tiež zle.
Včera som spala hodku a o 12 som sa zobudila že mi búši srdce tlak som mala 160/78 a tep 115 niečo ma rozrušilo prípadne práce sme mali mat moc a mala som skoro vstávat celkovo som išla spat taká na prd. Odmerala som potom za minutku a už bol dobrý. Dr povedal že to je nič, ja som to mávala pred tehu ked mal byt náročný den alebo pred skuskou.
No a bola som u gynekológa a všetko ok, malinka spinkala alebo čo len trošku sa povrtela
no a potom sme boli u hematologičky, výsledky ok akurát protein zo 47 nám klesol na 42 povedala že to môže mat za následok aj pichanie a že mám pichat viac k brušku - prekvapila ma ale tak však bábo je dole tak sa nič nestane, ukázala mi že najlepšie tak 10 cm od pupka. tú riasu mám pevnejšie chytit.
Baby ja sa to snad nikddy nenaučím a to už pichám 2 mesiace skoro 3 😝

ladore
30. nov 2015

@tomasko27 neboj nestresuj sa lebo si ubluzis viac a aj drobcekovy tak budes oddychovat este viac ...hlavne sa ukludni bude vsetko dobre aby sa drobcek netisol dolu este viac

ladore
30. nov 2015

@majinka81 ale jaj naucis a nezalezi kde pichnes ale od tej riasy tukovej lebo ono sa to rozklada prave cez tuk..takze tiez klud a bude dobre ja som teraz zistila ze pri tom vsetkom co mam som si zabudla pichnut rannu davku....no dobra som ......

tomasko27
30. nov 2015

@majinka81 Ahoj no ja stale ju citim dole ale az do panvy ako keby sla a ked sedim alebo stojim tak mam pocit ako keby sla vypadnut a ma az uplne dole stekli a to sa hybe to ako keby ma zospodu steklila asi zlozito napisane.A ma dr vysetrovala a ze maternica je dole dost tak neviem.Vonkajsia branka je na prst otvorena ale ze pri tretom to je ok a vnutorna zatvorena.Ale povedala ze ak sa neposunie hore a ako bude rast bude viac tlacit na spodok.

tomasko27
30. nov 2015

@ladore Snazim sa byt v klude lebo chcem ostat doma cez vianoce.Aj ked je to tazke ostat v klude.

ladore
30. nov 2015

@tomasko27 viem a už keď máš dve detičky a sviatky za rohom ale predsa 3tie bábo je asi ozaj náročnejčie vynosiť lebo tie našepanvy a maternice sú už rozťahané..a teda sa dokáže napnúť abnormálne rýchlo a dole oproti dievčatám čo idú mať prvé príp. druhé...vidím to na sebe.
Ale tak musíš sama sebe povedať že sviatky nesviatky nech len nech si polezoe viac hore v kľude lebo je pravda že čím bude väčšie tým viac ťa bude dole tlačiť aj mňa takto aha doslova ako nikdy musím celé tehu nie síce ležať ale obsedávať chodiť málo aby nevypadol.. ☹

majinka81
30. nov 2015

@tomasko27 moja neboj oddychuj a bude dobre, pozitívne mysli, ja som na nervičky z toho tlaku ale hádm sa to nezopakuje, tento týžden posledný krát do práce tak dúfam, že to bude ok potom.

tomasko27
30. nov 2015

@ladore No ozaj je toto tehotenstvo od zaciatku ine.Aj kamaratky hovoria ze jedna vec ze tretie a druha noo uz nemam 20 ako pri prvom.Vy uz ste na konci uz to date. A este stale si taka opatrnejsia v pohyboch alebo uz robis vsetko mozne ze aby sa to zacalo.

tomasko27
30. nov 2015

@majinka81 Uz budes odychovat.Aj ja odychujem ale nedobrovolne 🙂.

ladore
30. nov 2015

@tomasko27 je fakt je tretie iné pri prvom som mala 22 úplne ideál nič mi nebolo ani som nevedela že som tehotná druhé 30 no to už bolo cítiť vek ale dalo sa a teraz 34 a teda od začiatku zaberák poriadny... 😒
tak mi už počítame každú hodinu či ešte či ešte nič....ako robím čo sa mi dá pomaličky ale nejde to tak ako by som chcela robí mi problém aj prejsť do obchodu po rožky úsek 300m idem 1,5hodiny či mi tak tlačí dospodku, kým vyškriabem na 3 poschodie tak 2* musím zastať na jednom poschodí lebo ma všetko od spodu bolí.....nikdy som nebola takáto lemravá ako teraz strašné to je, aletak už sme na konci a dúfam že aj dobojujeme šťastne že nevytrápy malý mňa a ja jeho 😖 akurát dnes som ešte strhla záclony síce už ogabané všetko je ale nedalo mi ešte tak som to strhla znovu a poprala zavesila

linda10
30. nov 2015

Ahojte baby ja som mala dnes KET vlozili my 2embryjka. Dufam ze mi to vide.Je tu este niektora co mala teraz vklad?

majinka81
30. nov 2015

@linda10 držíme palce všetky, určite napíš ako ti to dopadlo 🙂 🙂

linda10
30. nov 2015

@majinka81 dobre dam vediet aj sa bojim ale musim dufat

tomasko27
30. nov 2015

@ladore Jeej aj ja by som chcela upratovat lebo ja sa v tom vyzivam a okna umyvat to je moj top.Hej prve druhe som ani nevedela ze som ani raz mi nebolo zle a dokonca pohoda keby mi prvy nevyvolali tak by sme boli dlho 2 v 1.No aj ja mam problem chodit.Este mi dr povedala ze mam krcok taky velmi prekrveny ze co sa dotkla uz zacal krvacat.Ale to som mala uz aj skor.

ladore
30. nov 2015

@tomasko27 no naozaj len oddychovať veeeeeela a vykladať nohy nahor kedy sa len dá týmto si to trosku odlahsicis, mne dnes aurat tak napuchli nohy v členkoch ze tieto ani nemam koky

tomasko27
30. nov 2015

@ladore Vykladam si nohy.Akurat pisem so synom ulohy ja lezim nohy hore ale uz mam na neho nervy.

ladore
30. nov 2015

@tomasko27 juuu to poznam ked pride ta moja 11 s ulohami.....boze niekedy prosim o taku trpezlivost aby som ju nezabila...

majinka81
30. nov 2015

@ladore
@tomasko27
babule dnes som pichla trošku bližšie k brušku a hodne mi vytieklo pretože tam je už bruško tvrdšie. Stalo sa vám to niekedy?pritom som mala ihlu uplne na doraz - no nerozumiem. ☹

laura444
30. nov 2015

@ladore tak budem drzat palceky nech sa to rozbehne a mas to rychlo zasebou. A drobceka v naruci 🙂