icon

Injekcie Fraxiparine v tehotenstve

rybka009
30. apr 2012

Ahojte 😀 prosim vas chcela by som vediet ci niekto uziva v tehotenstve injekcie Fraxiparine?? Ake s tym mate skusenosti 😒

majinka81
3. dec 2015

@ladore ahoj no veru, mne už sa teraz tažko tiež depiluje a tom som iba22tt.
No moja ja ti neviem ved si vezmi, že platené bolo minimum za mna čiže minimum materská, ale od kedy som zistila že som tehu tak šetrím pomaly.
idem na pn, na matersku by som mala íst až na začiatku februára.
neboj zvládnete, ved už kopec máš pre bábo nakúpené, mna to iba čaká 🙂

ladore
3. dec 2015

@majinka81 tak tohoto sa nebojim lebo fakt som pomaly kupovala co bolo treba a hlavne uz z rozumom 🙂 Takze uz budem len dokupovat pistupne oblec.co bude treba zas z vacsieho inak uz mam vsetko chvala bohu keby so. Si to nechala ze az na koniec tak ma asi slahne....

ladore
3. dec 2015

@zoy3 np to ti neviem povedat moja mam za sebou kadeco ale netrufnem si ti povedat ci 0,3 staci nie som lekar :/ mna neluecili vobec ked som to dostala tak som skoncila na pristrojoch a jis a pichali mi 3*fraxi 0,6 tusim to som vazila 62kg potomi dali warfarin ten najsilnejsi 2*denne a po roku sim sa chvala bohu dostala k docentke hemstoligie a ta mi robila uz vsetky testy co sa len dali a dala aj dobre lieky davky....lepivost nemam ale testovali mi ju koli ocovi lebo ten dostal porazku tak ci to nemam po nom chvala bohu nie. Lrpivost z amena ze je u teba zdedena vada ze mas 3-6*vyssiu sancu oproti inym ze sa ti budu tvorit krv.tromby preto si myslim ze ti dal este a anopyrin aby ti to viac nariedil len ten sa moze tiez iba obmedzene tak urcite by som vzala vysledky a este skonzultovala stav s inym co najskor aspon ja.

tomasko27
4. dec 2015

@majinka81
@ladore Cafte baby ako mate dnes?Mna dnes boli brucho ako na ms hm neviem.Ale viete co vcera a dnes som ju uz tak necitila dole a citim ju tak skor cez pupok zeby sa to lepsilo?nechcem to zakriknut.Keby ste videli aky neporiadok mame doma este prerabame ale uz budeme konecne koncit.

linda10
4. dec 2015

Ahojte baby v nedelu budem 6den po ket a ked si spravim test tak to bude este skoro ci?

ladore
4. dec 2015

@tomasko27 ahoj no vidis vravela som ti ze klud viac a bude ok
No nz ms sa ti roztahuje visc maternica lebo ti dole dlho tlacila babula. No ja od vcera vecera tlak na konecnik ze ako na velku a pridem na wc a nic idem si sadnut tak pocit akoby som mu na hlavu uz sadala co tak tisne ale von sa mu nechce.....boze ako viem ze potom to bude noci nevyspate a kadeco ine ale uz veru toto nech skonci v noci pravidelne dnes hore o 2-3-4-5 ....clovek sa ani z domu nemoze pohnut uf. :(

tomasko27
4. dec 2015

@ladore Inak ten pocit ako keby som na hlavu malej sadala som mala minuly vikend ale to bol taky blby pocit az strach.Ale ozaj aj ked sa potom clovek nevyspi ale aspon sa moze dobre hybat a ked si uz aj lahne nema problem z lezanim a tak,vsak vies ake to je obmedzenie v pohybe.

ladore
4. dec 2015

@tomasko27 presne strasny pocit normalne ze fakt akoby som mu prisedala hlavicku a idem na wc a teda konecnik zacinam citit dokonca aj tu jazvu po druhom nastrihu a to bola len malinka...tak neviem ci to uz pomaly maly akoze misli vazne ci si robi prdel zo mna...no vsak toto s tym span keby spim teraz poriadne tak si poviem ze ako bolo dobre lenze ako toto mega brucho vaha jeho to ze ani sa hybat clovek noze ani spat proste nic....takto postupne nabehneme nA daky rezim a presne ako pises aspon sa budem hybat po 9 mesiacoch ako clovek.Dnes mi pomohla kamoska ist s malou trochu von a ta ked ma videla tak reakcia boze ty nevh uz je z teba von ja by som plakala ked ta takto vidim.....ja som stastna ze je srastna ze je zdravy ale uz je to fakt ta jeho velkost a vaha na moj ukor a tento posledok co este pidradtol a pribral je uz mooooc

tomasko27
4. dec 2015

@ladore No inak ja obcas teraz citim jazvu nastrihu po poslednom porode co je tomu 9r ako keby mi ju niekto natahoval ale tak ja som bola tak zasita ze az tak sa tomu necudujem ze boli.Mna zopar rokov bolela ked som si cupla.Lebo mily dr ma zasil a povedal ze to urobil zle ze musi znova lebo krvacam tak on cez to uz zasite este raz zasival a kazde to pretahovanie nitky som citila a vzdy tym sklbol az ma naplo pri kazdom sklbnuti strasnne.

ladore
4. dec 2015

@tomasko27 no ja citim aj prvy teraz ten mi urobili velky a do boku 9st. Druhy mi urobil doslova rovno a boli len 2 len zrejme to xe to urobil rovno teraz vcera a dnes citim fajne..

majinka81
4. dec 2015

@linda10 ahoj to ti neviem povedat vôbec, skús na koníkovi nejakú temu na to nájst. 😉

majinka81
4. dec 2015

@tomasko27 ahojky, niekde som čitala, že počas tehotenstva môžeš cítit takéto menštruačné bolesti, má to súvis s roztahovaním maternice- to som čítala.
Ja celkom fajn, dnes posledný krát v práci, mám pocity také nijaké neviem.
ale som rada, akurát má sa ochladiť a predsa bude chrípka a tak a my tehotné máme imunitu oslabenú.
Akurát som po injekcii, išla mi krvička nejako dlhšie ☹ vydržíme.

tomasko27
5. dec 2015

@ladore
@majinka81 Ahojte baby tak ako mate?Mate ucinne recepty na zapchu?Lebo bud mam hnacku alebo zapchu.

linda10
5. dec 2015

Baby uz som 5den po ket a stale ziadne priznaky uz som zufala :( Moze sa to podarit ked nemam ziadne.

majinka81
5. dec 2015

@tomasko27 ahojky u mna sa to tiež strieda, momentálne mám riedku stolicu - nie je to hnačka len je to redšie 😝 ale ok. vieš čo u mna každé ráno káva, proste musím si ju dat ani mi tak nechutí ako mi ju treba aby som išla na wecko. JA som mala dva týždne dozadu zápchu a som normálne plakala na záchode hruza. Vločky na ráno su dobre, vela pit a vieš čo glycerínové čípky, ked nejdeš dva dni daj si čipok a pojdeš určite.
inak baby dnes sa cítim tak divne, akokeby mi tlak skákal, teraz už mám ok ale mala som pred pol hodkou 130/80 ale to sa mi nezdá vela. Totot počasie myslím robí vela.
paa

majinka81
5. dec 2015

@linda10 ahoj neboj sa, aj ked prirodzene otehotnieš tak príznaky hned nie su.
Mne nebolo nič, ja som iba pred ms cítila že nepríde, boleli ma prsia ale to až tak 11-12 den po ovulke. takže treba počkať ešte podla mna. Neboj a bud v klude 🙂

tomasko27
5. dec 2015

@majinka81 Ja som mavala 130/80 a teraz aj na poradni 110/80 113/70 tak neviem preco mam taky tlak.

margarita
5. dec 2015

@linda10
nezufaj, tak skoro este nemozes citit vobec nic, ved aj 10 az 12 dni prebieha len uhniezdovanie, staci pockat ked bude menzes meskat tak 1 a z 2 dni, skor ani nema vynam testovat.
ver mi, zazila som to uz 7x., najhorsie je si uz vsugerovat nejake priznaky a potom zistit, ze to nevyslo....je to tazke, ale treba len cakat....

drzim palce.

majinka81
5. dec 2015

@tomasko27 ahoj lebo trochu ma vyplašilo, že ma trochu motalo ráno ale ja nenajedená zjedla som laskonku a kávu a trochu pagáčov a tak asi 15 min som bola taká malátna tak som zmerala tlak a bol 130/80 ale potom hned 125/71 takže by to malo byt ok, no tak som išla na net na tehu problémy a tam napíané že 6 mesiac - bolesti chrbta, tažkosti so spánkom, zápcha alebo hnačka a tiez nevolnosti a mdloby - moja bud v klude všetko máme tak sme v norme 😀 .ja musím pomalšie vstávat a sadat si že výkyvy tlaku sú normálne v tehu - samozrejme nie ked je tlak vysoký.

tomasko27
5. dec 2015

@majinka81 Tak sme klasicke tehotne.Nieco by som si dala Deti sli na vylet a pridu az zajtra tak mam o trosku menej roboty.

majinka81
5. dec 2015

@tomasko27 no super, presne, ved si vezmi že pre telo je to zátaž takže preto sa nam kadečo deje.Ja sa už cítim fajn klop klop, ved v podstate iba som bola taká malátna ráno. Chystáme sa na vianočné trhy a do sekáču kuknut, možno sa mi niečo zíde. Treba ist trošku na vzduch. No my sme sa ponapchávali trošku koláčikmi čo zostali z mojej rozlučkovej oslavy.
Hej sme klasicky tehotné a všetko čo je iba chvílkové podla mna je ok a suvisí to s tehu 🙂

tomasko27
5. dec 2015

@majinka81 Asi mas pravdu je to tak.Si to uzite.Aj my pojdeme asi do obchodu treba nam podlahu kupit do izby,aj zavesy si chcem kupit a koberce.

ladore
5. dec 2015

Ahojte lasocky tak akurat som sa prebrala po 10 hodinch urputnyvh bolesti namoniec akutny cisarsky. Modlite sa za nas a za mna nech m pliga embolia a zrzeniny obidu.malickeho som nevidela este tak neskor ukazem. M vas rada dievcata opatrujte sa mi 🙂

tomasko27
5. dec 2015

@ladore Aaaaaaaa to fakt?Jezis gratulujem.Len skoda ze to skoncilo sekciou ale hlavne aby ste boli zdravucky obaja.Tak uz to mas za sebou si hviezda.Drzte sa.

ladore
5. dec 2015

@tomasko27 mam este som ho nevidela teraz potrebujem ozaj kazdu modlibu nech to prezijeme ...dakujem vam

tomasko27
5. dec 2015

@ladore Co sa talo ked to skoncilo sekciou?A maly je v poriadku?Budem sa za vas modlit.Drzkajte sa.

ladore
5. dec 2015

Otvorena na doraz bolesti ukrutne 10hodin len maly vysoko tak ho aj tahali rukami ale nic voda tu prepichli uz zelena tak nakoniec akutne cisar . Len nedostat tie hnusy hnusne.....

zoy3
5. dec 2015

@ladore modlim sa za vas a posielam co najviac pozitivnej energie,drzte sa,bude to dobre🙂

ladore
5. dec 2015

Dakujem dievcata ste poklady 🙂

laura444
5. dec 2015

@ladore drzim palceky nech je vsetko v poriadku. :*