icon

Injekcie Fraxiparine v tehotenstve

rybka009
30. apr 2012

Ahojte 😀 prosim vas chcela by som vediet ci niekto uziva v tehotenstve injekcie Fraxiparine?? Ake s tym mate skusenosti 😒

ladore
5. dec 2015

@laura444 dakujem dufam ze bude pri tolkej smole aspon troska stastia....

ladore
5. dec 2015

@tomasko27 .no nemam zatial krajsiu ale ahojte dievcata som Samko z MK.;)

tomasko27
6. dec 2015

@ladore Ahoj akt je krasny.Baby budu mat s neho radost.A ty bud nacseba hrda ze si to zvladla a obaja ste to zvladli.Dufam ze ste v poriadku.Drzkajte sa.

ladore
6. dec 2015

@tomasko27 dakujem vam dakujem ze ste babulky ;)

majinka81
6. dec 2015

@ladore moja gratulujeeeeem, tak malinky je na svete, super. Bože to je radosti 🙂 🙂 .
Aký bol pôrod? Asi sa to rýchlo zbehlo, ved nedávno sme si tu písali, že je ešte v brušku 😉 držte sa a píš ako sa máte potom. paaa

majinka81
6. dec 2015

@majinka81 jaj teraz čítam, že akútny cisársky moja držkajte sa, neboj budem na teba myslieť aby sa ti zrazeninky vyhli, nebooooj, len pozitívne - malý je isto krááááásny.pa

majinka81
6. dec 2015

@ladore jaj teraz čítam, že akútny cisársky moja držkajte sa, neboj budem na teba myslieť aby sa ti zrazeninky vyhli, nebooooj, len pozitívne - malý je isto krááááásny.pa

ladore
6. dec 2015

@majinka81 ahoj moja no porod najhorsi zo vsetkych :( nechali nas trapit v ukrutnych bolestiach 10 hod. Maly mal uz zel.vodu vytlacali ho a nic odspodku tahali a nic a nakoniec v hodine 12.00 robili cr. :(

majinka81
6. dec 2015

@ladore booože ani si to neviem predstavit, ale už je dobre, malý je vonku a ty len pekne ležkaj oddychuj a všetko bude dobre neboj. 🙂

laura444
6. dec 2015

@ladore gratulujem je krasny vela zdravicka a sily obom prajem

linda10
6. dec 2015

Ahojte tak dnes som 6 den po ket a dnes ma len na lavej strane boleli dost vajecniky.Inak ziadne ine priznaky nemam.Co to moze byt?

marculik
6. dec 2015

baby zostali mi doma 5 injekcii fraxiparine ja ich uz nepotrebujem tak ak ma niekto zaujem 🙂

tomasko27
7. dec 2015

@ladore Ahoj mate sa?Dufam ze ste v poriadku a pekne papate,aby ste mohly ist behom bezkom behotom domov.
@majinka81 Ahoj ako uzivas si volno?Ako sa mas?

ladore
7. dec 2015

@tomasko27 ahoj no msly dostal antb.mlieko sa pomaly rozbieha tsk uz sme sa kojili duf ze budeme ok ako brucho ma boli ako das mam pocit ze mi ide vypadnut maternica ale to ke asi pri tak velkom bruchu sekcii normalne.

tomasko27
7. dec 2015

@ladore Ahoj no to sa asi brucho bude dlhsie spametavat a bude dlhsie boliet.Som rada ze ste ako tak v poriadku.

majinka81
7. dec 2015

@tomasko27 ahojky ano užívam
no balila som sa, lebo na materskú idem k našim, muž chodí na týždnovky čiže nám to je jedno kde budeme a bude aj trošku zmena teším sa na staré prostredie, kamošky a tak.
mám 4 tašky vecí a to nemám všetko, zajtra kozmetiku musím a tak pomaličky. Mala kopká tak sa z toho teším, no muž pride v stredu tak dnes pichám sama, tak som trošku taká neistá, muž už je odborník.
a vy ako?

majinka81
7. dec 2015

@ladore neboj všetko bude dobre, po sekcii tá bolest asi bude, ale určite to prejde po čase. 🙂 🙂

majinka81
7. dec 2015

@linda10 môže to byť z hocičoho, ale môže to byt aj príznak tehu, ale stále je skoro, takže ešte určite počkaj aspon do 10dpo a potom aj test môžeš urobit.
držím palce

majinka81
7. dec 2015

@chirabell
@ladore
@tomasko27
Babule otázočka, teraz som si pichla, dnes sama pichám, asi sa moc sledujem 😠 ked som vytiahla ihlu tak som ju kukla a ešte z nej vytiekla krvička ked som stlačila - z tej ihly - je to normálne? Ako keby tam zostalo trošku tej tekutiny s krvičkou, je možné že ked sa to pichá tak sa spätne niečo vráti do injekcie?
baby ja som magor, a to zždy ked si sama, ach. Najviac sa bojím aby som malinkej mojou neistotou neublížila Každopádne nič nevytieklo celá tekutina sa vstrebala. Baby dakujem za rady, ja som už asi trubka 😅

linda10
7. dec 2015

@majinka81 Dakujem pekne ano este pockam, len ma trapi ze nemám ziadne priznaky ale tak musim vydrzat

ladore
7. dec 2015

@majinka81 neboj ozaj len viac sledujes 🙂 tak ono t je vzdy podtlak tak sa moze stat ze ti trolilinka nasaje ;)

tomasko27
7. dec 2015

@majinka81 Ahoj mne obcas vide este ale len ta tekutina ked to nedotisnem vsetko,ale krv mi este s tej ihly nesla ale nemohla byt na konci ihly ta krv?

tomasko27
7. dec 2015

@majinka81 Tak to mas dobre aspon nebudes sama doma lebo to je o drzku,a este ked sa clovek ako ja stale sleduje a neviem co este.

tomasko27
7. dec 2015

@ladore ved to ze aj ja sa moc sledujem.A to nie je dobre.

chirabell
7. dec 2015

@majinka81 ladore ti uz odpisala 🙂 neboj malinkej neublizis a hlavne netreba sa tak sledovat, lebo samu seba potom zbytocne stresujes a aspon u mna platilo, ze ked som nebola v psychickej pohode (strest alebo strach, unava) tak ma to pichanie bolelo viac ako ked som bola v pohode a brala to ako samozrejmu vec a neriesila zbytocne...inak pri injekciach sa rata s par kvapkami straty, takze ta davka co sa vstrebe je isto postacujuca 🙂

majinka81
7. dec 2015

@chirabell
@tomasko27
@ladore
babule dakujem krásne
joj tak ma viete povzbudit, väčšinou ked som sama, rozmýšlam vela ale ked mám muža pichnem a je to ani sa nezamýslam nad ničím.
Ano je tam podtlak takže može sa stať že sa trošku vráti, ale určite sa nič nestane, kedže si ich môžeme pichat sami bez dozoru a ešte tehu tak to musí byt bezpečné. Dakujem kočky 🙂

tomasko27
7. dec 2015

@majinka81
@ladore
@chirabell Baby drzte mi vsetky prsty na stredu aby ma neposlala do nemocnice.Dost sa bojim ale uz nech je streda a viem nacom som.Ja sa nebojim tam ist ublizit mi neublizia dufam ak tak pomozu ale ja sa bojim o deti ako by to zvladli lebo manzel nie je kazdy den doma a tak no...

majinka81
8. dec 2015

@tomasko27 ahojky neboj budem na teba myslieť. Nemáš niekoho - mamu alebo svokru, či by deti neprizrela a tak? Moja počúvaj a koli čomu ta posielaju - hlavne koli tomu že malinká je moc dole? Neboj teraz si poležíš aspon budeš pod kontrolou a na sviatky ta pustia.

tomasko27
8. dec 2015

@majinka81 My byvame u mojich rodicov,mama robi v skole kam deti chodia rano ich ona berie do skoly takze to je v pohode len syn je taky komplikovany.Ma ADHD a je to s nim tazke.Hej ze je dost nizko maternica a ze to tam mam tak riadne prekrvene, ze len co sa dotkla krcka uz krvacal tak neviem.Dufam ze sa neotvaram.Chvilami by som tam aj chcela ist mozno by ma dali troska doporiadku.Mna od 10tt bolieva brucho ako na ms a popritom mam ruzovy vytok niekedy krv ale dr to vobec neriesi ale raz mi dala tabletky na zasuvanie a dva tyzdne som mala pokoj,to som mala dole streptokoka a mam ho znova zajtra ak ma neposle tak budem trvat natom aby mi nieco dala na to.

majinka81
8. dec 2015

@tomasko27 ahoj, no tak to je lepšie byt pod dohladom aspon kým sa to nezlepší,hlavne bud v klude a ked máš maminu doma tak je dobre neboj,Zvládnu to ved už deti sú veľké 🙂
No mne krčok nepozeral vôbec, stále robil iba sono bruška, ale teraz idem ku novej gyndoške a velmi sa teším lebo je úplne super tak sa viac popýtam a ešte jej chcem ukázat prsia - bradavky mám na nich také bradavičky a či to nebude bránit kojeniu - moja mama má tiež také a mala problém s kojením.
Vieš predtým som mala chlapa gynekológa a ten bol taký no neviem ja radšej ženu 🙂