Injekcie Fraxiparine v tehotenstve
Ahojte 😀 prosim vas chcela by som vediet ci niekto uziva v tehotenstve injekcie Fraxiparine?? Ake s tym mate skusenosti 😒
Ahojte tak dnes som 6 den po ket a dnes ma len na lavej strane boleli dost vajecniky.Inak ziadne ine priznaky nemam.Co to moze byt?
baby zostali mi doma 5 injekcii fraxiparine ja ich uz nepotrebujem tak ak ma niekto zaujem 🙂
@tomasko27 ahojky ano užívam
no balila som sa, lebo na materskú idem k našim, muž chodí na týždnovky čiže nám to je jedno kde budeme a bude aj trošku zmena teším sa na staré prostredie, kamošky a tak.
mám 4 tašky vecí a to nemám všetko, zajtra kozmetiku musím a tak pomaličky. Mala kopká tak sa z toho teším, no muž pride v stredu tak dnes pichám sama, tak som trošku taká neistá, muž už je odborník.
a vy ako?
@chirabell
@ladore
@tomasko27
Babule otázočka, teraz som si pichla, dnes sama pichám, asi sa moc sledujem 😠 ked som vytiahla ihlu tak som ju kukla a ešte z nej vytiekla krvička ked som stlačila - z tej ihly - je to normálne? Ako keby tam zostalo trošku tej tekutiny s krvičkou, je možné že ked sa to pichá tak sa spätne niečo vráti do injekcie?
baby ja som magor, a to zždy ked si sama, ach. Najviac sa bojím aby som malinkej mojou neistotou neublížila Každopádne nič nevytieklo celá tekutina sa vstrebala. Baby dakujem za rady, ja som už asi trubka 😅
@majinka81 ladore ti uz odpisala 🙂 neboj malinkej neublizis a hlavne netreba sa tak sledovat, lebo samu seba potom zbytocne stresujes a aspon u mna platilo, ze ked som nebola v psychickej pohode (strest alebo strach, unava) tak ma to pichanie bolelo viac ako ked som bola v pohode a brala to ako samozrejmu vec a neriesila zbytocne...inak pri injekciach sa rata s par kvapkami straty, takze ta davka co sa vstrebe je isto postacujuca 🙂
@chirabell
@tomasko27
@ladore
babule dakujem krásne
joj tak ma viete povzbudit, väčšinou ked som sama, rozmýšlam vela ale ked mám muža pichnem a je to ani sa nezamýslam nad ničím.
Ano je tam podtlak takže može sa stať že sa trošku vráti, ale určite sa nič nestane, kedže si ich môžeme pichat sami bez dozoru a ešte tehu tak to musí byt bezpečné. Dakujem kočky 🙂
@majinka81 My byvame u mojich rodicov,mama robi v skole kam deti chodia rano ich ona berie do skoly takze to je v pohode len syn je taky komplikovany.Ma ADHD a je to s nim tazke.Hej ze je dost nizko maternica a ze to tam mam tak riadne prekrvene, ze len co sa dotkla krcka uz krvacal tak neviem.Dufam ze sa neotvaram.Chvilami by som tam aj chcela ist mozno by ma dali troska doporiadku.Mna od 10tt bolieva brucho ako na ms a popritom mam ruzovy vytok niekedy krv ale dr to vobec neriesi ale raz mi dala tabletky na zasuvanie a dva tyzdne som mala pokoj,to som mala dole streptokoka a mam ho znova zajtra ak ma neposle tak budem trvat natom aby mi nieco dala na to.
@tomasko27 ahoj, no tak to je lepšie byt pod dohladom aspon kým sa to nezlepší,hlavne bud v klude a ked máš maminu doma tak je dobre neboj,Zvládnu to ved už deti sú veľké 🙂
No mne krčok nepozeral vôbec, stále robil iba sono bruška, ale teraz idem ku novej gyndoške a velmi sa teším lebo je úplne super tak sa viac popýtam a ešte jej chcem ukázat prsia - bradavky mám na nich také bradavičky a či to nebude bránit kojeniu - moja mama má tiež také a mala problém s kojením.
Vieš predtým som mala chlapa gynekológa a ten bol taký no neviem ja radšej ženu 🙂

@laura444 dakujem dufam ze bude pri tolkej smole aspon troska stastia....