icon

Injekcie Fraxiparine v tehotenstve

rybka009
30. apr 2012

Ahojte 😀 prosim vas chcela by som vediet ci niekto uziva v tehotenstve injekcie Fraxiparine?? Ake s tym mate skusenosti 😒

tomasko27
12. dec 2015

@majinka81 Ahoj a to ako ti ho pozrie,viem asi blba otazka len som tu niekde vo fore citala ze to aj vnutornym sonom robia ci ako a tebe to ako?Ja mam vytok stale aj ma brucho stale boli.To mas dobre ze nemas vytok ani bolesti.

majinka81
12. dec 2015

@tomasko27 ahojky, vieš včera mi hovorí že pozrieme krčok, a ked som mu povedala, že už nová mudr može lebo aj tak bude všetko robit tak mi hovorí ok nejdem vás trápit tak ma napadlo, že ho cchel pozriet normálne na koze - príde mi to trošku divné v 6 mesiaci. Tebe pozrela krčok na koze s nohami od seba? alebo normálne sonom na bruško?
ja už mám z toho zmätok 🙂 Moja zlepšilo sa to ak tak neboj. Inak včera som pichla fajne, no dnes u svokrovcov budem tak som zvedavá, muž dakedy nervozny lebo nie je kde pichnut ale no musím evydržat. Dávaš bruško či viac k bokom?

majinka81
12. dec 2015

@linda10 hej počkaj a bude v klude. No zistujú sa tam rozne parametre - či nie je nejaká infekcia prípadne skrytý zápal, ktorý bráni embrijku usadit sa. Okrem toho sa zistuje vitamin D, celiakia a alergie. Podla mna super vyšetrenie, ktoré vela odhali. Robí sa v BA a v Nitre.

tomasko27
12. dec 2015

@majinka81 Ahoj mne sonom este krcok nepozerali preto sa pytam ze ako ti ho chcela pozriet.Mna v stredu vysetrovala ale len prstami a povedala ze vonkajsia branka pre prst ale pri tretom ze je to normalne,ale inak zatvorena,no ale ked som bola predtym tak ma pozerala aj s tymi hakmi ci ako to nazvat asi vies co myslim take zeleza a povedala ze krcok jee dost prekrveny a som troska s neho po vysetreni krvacala ale nato ma upozornila ze to budem krvacat ale ze to ten krcok ale nan mi nic ine nepovedala a tak je hadam v poriadku,dufam 😒

ladore
12. dec 2015

@tomasko27 moja krcok ti pozrie aj klasickym sonom z hora aj mne tak tym ze uz 3tehu tak ze nic zbytocne do mna nejde pchat aby som sa nerozkrvacala.

linda10
14. dec 2015

Ahojte baby tak ja som dnes bola na krv bohuzial negativne tak ako som to citila je mi nanic.Vam vsetkym zelam aby ste mali len pozitivne a aby sa podarilo.

tomasko27
14. dec 2015

@ladore AHOJ.Ako sa mate?Mne dr este krcok sonom nepozerala a vzdy na poradni ma zvnutra pozera niekedy len prstami a niekedy aj tymi hakmi.Mam take dve celkom velke hrce a tak nechutne bolia,ked lezim na boku tam ma to boli.Dufam ze po dnesnom pichani nebudem mat hrcu.
@majinka81

majinka81
14. dec 2015

@tomasko27
Ahojky
Ja uz som prestahovana tak fajne
Len este nie sme vybaleni vsetko trva ale do vianoc stihame.
No ja som dnes pichla super.
Este mam muza pri sebe tak mi kuka zilky.Ale uz pozeram kde urobim riasu a nie zilky.
No ja idem k mudr v stredu tak hned napisem ako som dopadla.
Aj krcok dam skontrolovat.
Paa

majinka81
14. dec 2015

@tomasko27
Inak ja som mala hrcu tiez a bolela ma potom svrbela.
Ak sa ti da tak nepichaj stale na jedno miesto vzdy tak o cm dalej od posledneho vpichu.

majinka81
14. dec 2015

@linda10
Lindus to mi je luto.
Skusajte aj prirodzene urcite zly spermiogram neni az taka hrozna diagnoza.
My sme tiez nemali najlepsi a otehotnela som prirodzene.
Dajte si chvilu pauzu a skus si urobit este nejake vysetrenia popripade tu imunologiu.
Drz sa a neboj raz sa to podari.
Nam sa po 4 rokoch.

linda10
14. dec 2015

@majinka81 Dakujem si zlata.No ved jasne j prirodzene skusame nikdy clovek nevie 🙂 A ja si picham fraxiparine.A chcem sa spytat ked budeme skusat prirodzene tak ked si nebudem pichat tak neviem ako to je.Lebo uz dnes som vynechala vsetky lieky.

ladore
14. dec 2015

@tomasko27 Ahoooj mne doktorka pred tym tiez klasicky ked som zmenila tato co mam teraz ozaj dobra tak kazde tehu len sonom a haky nepouzivala vobec.co je super lebo ma od vnutra nic nebolelo 🙂. No my sa mame zatial ok ja by som mala este do tejto soboty pichat 2* po tych 0,8 a od nedele uz zas forte 0,8 kontrolu mam az 14.1.po 6 tyzdnoch. Inak som prekvapena ale ja po cis.reze a aj tom spackanom pokuse o kl.porod krvacam malinko a teraz uz skoro vobec co po kl. Som krvacala tie 3 tyzdne urcite. Jazva boli uz malicko ale citim ju.... A kojiiiiime sa 🙂 aj ked maly sa strasne zacal vysipat a na hem.nevylucili ze to nie je z clexanu lebo pri tskejto davke uz moze robit sarapatu :( tak ak to nrprejde este skusia fragmin.Boze si pridem ako testovaci kralik....

tomasko27
14. dec 2015

@majinka81 Ahoj no vsak sa vybalis.Ja striedam strany pri pichani a vzdy tak dalej od posledneho pichania navtej danej strane.Mam dva vpichy vzdialene od seba 3cm a take hrce ze sa mi zliali doseba 🙂

tomasko27
14. dec 2015

@ladore Ahoj no to mas skvelu doktorku teda a ta moja je otrasna.Ja ked idem odd nej a ze s tymi hakmi ked ma vysetrovala tak ma bolelo dole.Som ju aj chcela zmenit ale teraz ma nechcuu nikde zobrat.To je dobre ked sa citis fajn niet nad spokojnu mamu.Fajn ze vam ide kojenie aby ste dlho vydrzali.No moze to mat aj stoho veru.Ja budem tiez mesiac po porode pichat tak uvidim potom ako nam to pojde.

tomasko27
Autor odpoveď zmazal
tomasko27
15. dec 2015

@ladore
@majinka81 Tak na fotke lava strana mojho brucha.Na pravej mam fajn a na tej lavej strasne zle sa mi picha.

ladore
15. dec 2015

@tomasko27 fuu fraxi ci clexan? Ak fraxi tak toto robi bezne a mne takto zacala alergia nan :(

majinka81
15. dec 2015

@tomasko27
Ahoj moja pocuvaj dost to mas take ale zase nie je to take hrozne neboj.
Inak pichas fajne k brusku ja skor ku bokom picham.
Mna tiez hrcky boleli ale zmizli.
Inak po injekciach sa ti ta krv upravila?

majinka81
15. dec 2015

@linda10
Toto neviem opytaj sa dokyho a asi ti povedia ze hned po pozitivnom teste bude treba fraxik.

tomasko27
15. dec 2015

@ladore Ahoj fraxin.Ale to som nemala take az teraz posledne vpichy.Mam to aj take dost teple a ja neviem preco az teraz sa mi to takto pokazilo.

tomasko27
15. dec 2015

@majinka81 Ahoj pri tej foto som lezala ape ked stojim tak ju viac vidno tie hrce.Hej snazim sa viac k brusku ako ja spravim peknu riasu ale mi ostanu hrce no nie zase po kazdom vpichu.

majinka81
15. dec 2015

@tomasko27 to je dobre, mne vravela hematologička že treba k brušku no ja tam neurobím riasu viac k bokom hej. Dnes mi išla krv troška ale nevadí, neboj prežijeme 🙂

tomasko27
15. dec 2015

@majinka81 A vcera som vitiahla ihlu a stoho pichnuteho mi ta tekutina vystriekla von 🙂 nie moc ale vystriekla

majrab
16. dec 2015

Ahojte babule chcela by som sa opytat v ktorom tyzdni ste isli na hematologiu? Lebo este som nebola na krv u gyn. ale test mi ukazal // a kedze idu vianoce a budu mat dovolenky myslite,ze by som mohla ist najprv na krv ku gyn a potom na hematologiu v jeden den? Od poslednej ms by to bolo 5 tt a od splodenia 3 tt.

tomasko27
16. dec 2015

@majrab Ahoj ja som cakala na vysetrenie z hematologie asi dva tyzdne kym ma zobrali na krv a na tie vysledky som cakala tri tyzdne no to ako kde sa caka.Ja som v Ziline na hematologii.

tomasko27
16. dec 2015

@majrab Niekolko prispevkov vyssie mam odfotene brusko.Tak vyzera po pichani fraxiparinom.

majrab
16. dec 2015

@tomasko27 ooo vaaav tak dlho? No mne nedvihaju tak tam musim ist osobne len dnes to uz nestiham tak skusim v pondelok. Ale odporucil ti to gyn alebo si sla iba preventivne alebo si vedela ,ze mas hustu krv?

tomasko27
16. dec 2015

@majrab Ja som pri prvom tehotenstve v r. 2005 mala trombozu upchali sa mi cievy zrazeninou krvi mala som ju hustu.Potom som mala este trombozu a tak mi dr ked som dosla k nej ze som tehotna kazala v dakom 9tt ked uz bolo tehotenstvo iste ist na hematologiu aby sme predisli tromboze.Tam mi zobrali krv a ked prisli vysledky tak som tam sla a dr na hematologii mi hned dala fraxiparin pichat.

majrab
16. dec 2015

@tomasko27 aha, cize mi staci ist v pondelok a uvidim no ja sa po prvom potrate bojim tak preto tu skuvinam...niekedy si myslim,ze by bolo najlepsie nemat net 😀

tomasko27
16. dec 2015

@majrab No net ano ale zakkaz chodit na stranky ktore ta znervozneju a potom sa v tom vidis.To poznam.