Injekcie Fraxiparine v tehotenstve
Ahojte 😀 prosim vas chcela by som vediet ci niekto uziva v tehotenstve injekcie Fraxiparine?? Ake s tym mate skusenosti 😒
@tomasko27 ahojky, vieš včera mi hovorí že pozrieme krčok, a ked som mu povedala, že už nová mudr može lebo aj tak bude všetko robit tak mi hovorí ok nejdem vás trápit tak ma napadlo, že ho cchel pozriet normálne na koze - príde mi to trošku divné v 6 mesiaci. Tebe pozrela krčok na koze s nohami od seba? alebo normálne sonom na bruško?
ja už mám z toho zmätok 🙂 Moja zlepšilo sa to ak tak neboj. Inak včera som pichla fajne, no dnes u svokrovcov budem tak som zvedavá, muž dakedy nervozny lebo nie je kde pichnut ale no musím evydržat. Dávaš bruško či viac k bokom?
@majinka81 Ahoj mne sonom este krcok nepozerali preto sa pytam ze ako ti ho chcela pozriet.Mna v stredu vysetrovala ale len prstami a povedala ze vonkajsia branka pre prst ale pri tretom ze je to normalne,ale inak zatvorena,no ale ked som bola predtym tak ma pozerala aj s tymi hakmi ci ako to nazvat asi vies co myslim take zeleza a povedala ze krcok jee dost prekrveny a som troska s neho po vysetreni krvacala ale nato ma upozornila ze to budem krvacat ale ze to ten krcok ale nan mi nic ine nepovedala a tak je hadam v poriadku,dufam 😒
Ahojte baby tak ja som dnes bola na krv bohuzial negativne tak ako som to citila je mi nanic.Vam vsetkym zelam aby ste mali len pozitivne a aby sa podarilo.
@tomasko27
Ahojky
Ja uz som prestahovana tak fajne
Len este nie sme vybaleni vsetko trva ale do vianoc stihame.
No ja som dnes pichla super.
Este mam muza pri sebe tak mi kuka zilky.Ale uz pozeram kde urobim riasu a nie zilky.
No ja idem k mudr v stredu tak hned napisem ako som dopadla.
Aj krcok dam skontrolovat.
Paa
@linda10
Lindus to mi je luto.
Skusajte aj prirodzene urcite zly spermiogram neni az taka hrozna diagnoza.
My sme tiez nemali najlepsi a otehotnela som prirodzene.
Dajte si chvilu pauzu a skus si urobit este nejake vysetrenia popripade tu imunologiu.
Drz sa a neboj raz sa to podari.
Nam sa po 4 rokoch.
@tomasko27 Ahoooj mne doktorka pred tym tiez klasicky ked som zmenila tato co mam teraz ozaj dobra tak kazde tehu len sonom a haky nepouzivala vobec.co je super lebo ma od vnutra nic nebolelo 🙂. No my sa mame zatial ok ja by som mala este do tejto soboty pichat 2* po tych 0,8 a od nedele uz zas forte 0,8 kontrolu mam az 14.1.po 6 tyzdnoch. Inak som prekvapena ale ja po cis.reze a aj tom spackanom pokuse o kl.porod krvacam malinko a teraz uz skoro vobec co po kl. Som krvacala tie 3 tyzdne urcite. Jazva boli uz malicko ale citim ju.... A kojiiiiime sa 🙂 aj ked maly sa strasne zacal vysipat a na hem.nevylucili ze to nie je z clexanu lebo pri tskejto davke uz moze robit sarapatu :( tak ak to nrprejde este skusia fragmin.Boze si pridem ako testovaci kralik....
@ladore Ahoj no to mas skvelu doktorku teda a ta moja je otrasna.Ja ked idem odd nej a ze s tymi hakmi ked ma vysetrovala tak ma bolelo dole.Som ju aj chcela zmenit ale teraz ma nechcuu nikde zobrat.To je dobre ked sa citis fajn niet nad spokojnu mamu.Fajn ze vam ide kojenie aby ste dlho vydrzali.No moze to mat aj stoho veru.Ja budem tiez mesiac po porode pichat tak uvidim potom ako nam to pojde.
Ahojte babule chcela by som sa opytat v ktorom tyzdni ste isli na hematologiu? Lebo este som nebola na krv u gyn. ale test mi ukazal // a kedze idu vianoce a budu mat dovolenky myslite,ze by som mohla ist najprv na krv ku gyn a potom na hematologiu v jeden den? Od poslednej ms by to bolo 5 tt a od splodenia 3 tt.
@majrab Ja som pri prvom tehotenstve v r. 2005 mala trombozu upchali sa mi cievy zrazeninou krvi mala som ju hustu.Potom som mala este trombozu a tak mi dr ked som dosla k nej ze som tehotna kazala v dakom 9tt ked uz bolo tehotenstvo iste ist na hematologiu aby sme predisli tromboze.Tam mi zobrali krv a ked prisli vysledky tak som tam sla a dr na hematologii mi hned dala fraxiparin pichat.

@majinka81 Ahoj a to ako ti ho pozrie,viem asi blba otazka len som tu niekde vo fore citala ze to aj vnutornym sonom robia ci ako a tebe to ako?Ja mam vytok stale aj ma brucho stale boli.To mas dobre ze nemas vytok ani bolesti.