icon

Injekcie Fraxiparine v tehotenstve

rybka009
30. apr 2012

Ahojte 😀 prosim vas chcela by som vediet ci niekto uziva v tehotenstve injekcie Fraxiparine?? Ake s tym mate skusenosti 😒

margarita
21. dec 2015

@sardinka335
neviem, mozno v tehu je to lacnejsie, netusim 😀 ale spominala sestricka, ze buduci rok ma skasne asi aj viac, tak mozno aj 8 eur. to aby som zacala setrit do ponozky 😉

sardinka335
21. dec 2015

@margarita uvidime ako sa to cele s tou jeho ambulancou vyštrbi, ktoru si necha alebo ako to bude ...ved to 8 eur pytal v tehotenstve ale tak ,,čert to ber,, jemu doprajem za ten pristup ,,par exelance..

ladore
21. dec 2015

@tomasko27 mozes urcite ja napr u Grochalu okrem maleho pozrel aj krcok sonom 🙂

tomasko27
21. dec 2015

@margarita Ahoj.No moja dr nema sono v ambulancii a tak posiela do statnej ambulancie na sono ale take dost biedne alebo ti odporuci tu sukromnu ambulanciu.A mne ests krcok sonom sa nepozeral.

bad_delight
21. dec 2015

u nas mojej znamej nasadili fraxioarine počas tehotenstva.avšak naše budre zdravitnictvo. Mala si davat denne jednu injekciu. Zabudli jej povedat, ze ho ma pred terminom porodu vysadit.... mamina porodila, dieta dǒa.. ona 3 tyzdne v nemocnici, skoro vykrvacala, rozne ine problemy sa s tym spojili. a dieta doma s babko lebo muz takal kratky dlhy....

tomasko27
21. dec 2015

@bad_delight Nechcem sa robit mudra ale mne sa zda ze sa pycha stale aj pred terminom az do porodu.Lebo ja pycham aj po porode.

bad_delight
21. dec 2015

@tomasko27 sle predpokladam ze si davas len 0,3.

tomasko27
21. dec 2015

@bad_delight Ahoj 0,4 si picham.

bad_delight
21. dec 2015

@tomasko27 znama si davala 0,8 . Bol sa jej aj lekar odpravédnit takze vieme, ze chyba bola tu.

butterfly333
21. dec 2015

@ladore ahoj moja a ty ako sa máš ešte ste 2v1?? 😀

papricka33
21. dec 2015

@tomasko27
@bad_delight a to sa nerozpravala so svojim leklarom, nepytala sa? 😖
po porode sa picha podla vysledkov na hematologii. Niektora si musi pichat aj potom, niektore az do ukoncenia sestonedelia a ja som napriklad mala vysadit hned, ked budu kontrakcie... cize tesne pred porodom. Ja som sa lekara pytala do kedy to mam pichat, na kazdej kontrole na hematologii som tiez otravovala otazkami. 🙄

ladore
21. dec 2015

@butterfly333 ahoooj no uz nie 5.12 sa maly narodil ale sa zasekol a trapili nas 12 hodin a za pol min.dvanast nas brali akutne na cis.rez. tak vies po.aly sa to hoji ale je to jazva od vajecnika k vajecniku tak to pistipava aj boli aj svrbi....nic zodvihnut nesmiem nech sa to nepotrha aj chlad nie dlho lebo citim ze mi to vadi na to miesto. Ale nevadi hla ne ze zachranili maleho aj mna a pomaly sa dostavame do stavu ze ok 🙂 kojime ale je to taky jedlik ze este aj flasa 120 k tomu 🙂)

ladore
21. dec 2015

@bad_delight ja som pichala 0,8 aj vecer pred poridom rano mi uz nepichli a vecer zas 0,8 potom rano a vecer 0,8 2 tyzdne a teraz raz 0,8 ale forte a rodili sme cisarskym lebo klas.s skomplikoval

butterfly333
21. dec 2015

@ladore Waaaau tak to gratulujem aj moja mama je 5.12 no ale si to zvládla a ste chvalabohu obaja v poriadku a ako sa volá a fotku maš v albume??Super gratulujema prajem vám obom vela zdravíčka.

ladore
21. dec 2015

@butterfly333 dakujem ano kuk 🙂 Samuel no zatial ano ak sa mi vyhnu tie hnusy zrazene tak bude ok pucham vsak kazdy den pictivo od nedele uz zas forte tak dufam ze sa to nezopakuje znova

butterfly333
21. dec 2015

@ladore pozerala som album je nádhernučkýýýý aj ja take chceeeem. 😉 😉 😉

ladore
21. dec 2015

@butterfly333 neboj uvidis coskoro aj ty najdes svoje najkrajsie 2// j si to uzivam s mm ako sa len da vsak toto je posledne dieta ktore sim mohla mat viac uz nechcem ale ani nesmiem...uz len vnucata 🙂

majinka81
22. dec 2015

@tomasko27
ahooooj a prečo sa chceš objednať? No mne dr. pozrela krčok na koze nahmatala a povedala že je krásny, dlhý ale že máme mykozu a už mi aj prešla tak sa teším.
No mne sa vytvorili po vpichoch hrčky na oboch stranách tak paráda, neviem kde pichnem dnes, po sviatkoch idem na ruky alebo nohy-som zvedavá - ved už to nemáme dlho nie?

majinka81
23. dec 2015

@ladore
Babule caute, všetko nachystané?
My sme vybalení ozdobili sme si stromček a už ideme vegetit 🙂
Ladore kojíš?
Mne sa vytvorili také zaschnuté bradavičky na prsníkoch a trošku sa bojím či budem moct kojiť, mám aj bradavky také nie vystúpené. Mudr mi dala na to krém no neviem či to pomohlo ☹
@tomasko27

ladore
23. dec 2015

@majinka81 ahoj no pekne no skoro vsetko ale moja tento rok mi je fuk ci bude ako sa povie 20 druhov kolavov okna ako zrkadlo....porobila som dopredu co sa dalo teraz pretrela iba doslova mam prioritu iba rodinu zdravie a pokoj . Ano kojim ale maly je taky jedlik ze aj flasa musi byt aspon 100 k tomu :D

tomasko27
24. dec 2015

@majinka81 Ahoj.Stastne a vesele vianoce Vam prajem.Aby ste to uspesne dotiahli az do konca a mohly sa tak tesit zo slecny.
@ladore Ahoj.Stastne a vesele vianoca Vam prajem.Aby ste boli zdravi a Samko nech pekne papa a robil len radost.

tomasko27
24. dec 2015

@ladore
@majinka81 Baby deti doma vedia ze budu mat surodenca.Dcera mala 10r a syn 9 r su tak za sebou 🙂.Problemom zacina byt syn.Myslite ze citi to ,ze ked bude novy surodenec ze uz nebude najmladsi a nebude sa vsetko " tocit " okolo neho?Lebo on to vie asi tak mesiac len ale ako sa zacina spravat no uz ma to stve.Len by sa mojkal,hladkal a skrabklal a len pri mne lezat a je taky usmrkany a ked ma vidi sediet alebo lezat uz je pri mne a tuli sa a bladkat.On bol vzdy pritulny aj za sestru ale teraz toto je uz vela.Ked je pri mne ja sa ani najest poriadne nemozem lebo uz hned hladkat a popod tricko sa mi tisne.Vsade chodi zamnou ked je doma uz ani na zachod nemozem ist.No dufam ze to nebude horsie.Ale co sa mu porobilo fakt neviem.Som este myslela ze ked ma vidi viac lezat a sediet tak sa mu nic nechce,lenze uz dlhsie skoro len lezim a toto zacalo ked sme mu o tom povedali a zacalo to tak ze zacal za mnou vsade chodit.

tomasko27
24. dec 2015

@ladore
@majinka81 On ma ADHD a on sa narodil s oneskorenym vyvojom.On je taky truhlik.Ked ideme niekam k lekarovi on povie vsetko co doma pocuje a casto musim byt v strehu aby som zachranovala situaciu.Musim byt o krok prednim.Ta pozornost je taka dost zla u neho a to sa tazko s takym dietatom komunikuje a nieco robi.Ked sa mu nieco povie on to neregistruje,robi si svoje a okolo neho to len preleti a tak sa ho musim opytat co som povedala a to potom vsetko trva dlho.Ucenie tazke snim.Nechce sa mu moc aj lenivy je v tom a ked sa mu chce tak to ide.

majinka81
24. dec 2015

@tomasko27 ahoooj, dakujem a želáme podobne 🙂
Veru aby sme to dotiahli do úspešného konca.
Moja ja čakám prvé tak neviem, ale súrodenci určite sa musia s tým vysporiadat.Možno sa zmení ked bude malá a pochopí to. No inak deti zvyknú hovoriť všetko čo doma počujú aj nepočujú 😵

majinka81
24. dec 2015

@ladore ahoj to je fajne že malému chutí, presne, netreba 20 druhov koláčov stačí že sme zdraví a je nám dobre spolu a v brušku sú bábatká 🙂
My sa tak tešíme na bábo. No ja si skúsim dať do poriadku bradavky, ale 8 idem na cukor a aj poradnu mám tak sa teším na malú.
krásne prežitie sviatkov prajem 🙂

tomasko27
24. dec 2015

@majinka81 Ahoj ides 8 januara na cukor?Ja teraz 30 no som zvedava aky budem mat.

ladore
24. dec 2015

@tomasko27 majinka81 dievcata krasne a pozehnane Vianoce prajem. Zlatko moja ma 11 a doteraz ju chyta ziarlivost ale teda riadna na strednu koky a to je na nervy ako zle vie urobit ked chce....stredna je opak aj k nej aj malemu. Mozno to uroby cas ale ak ma taku povahu ze sa nerad prisposobuje a nerad zmeny tak to bude na dlho.....

tomasko27
24. dec 2015

@ladore Ahoj.Krasne a pozehnane vianoce celej rodine.No zmeny moc nemusi a nevie sa prisposobit.To bude boj a srandy kopec.

ladore
24. dec 2015

@tomasko27 moja dakujem 🙂 no to len kopu kopu trpezlivosti a nervov lebo to pojde ako dolu riekou....vravim moja ma 11 iq zas nadpriemer ale zmeny prisposobovanie.....ach jaj u nas su to 4roky tolko bude mat Saska a veru ked ju chyti fantas tak dovidenia to vie tak vyzurit ze potom nevie ktore dvere skor otvorit aby ju clovek neprizabil.....raz mi az strhla z vrchu linky taky tahavy kvet s kvetinacom na nu ked bola mala a taky amok chytila ze som ju musela doslova vrazit az do ladovej sprchy a teraz v lete na stavbe tiez cosi takto ale to dostala take zaucho a az to ju prebralo z toho zuriveho amoku co tak ziarlila a nema naco len proste hlada kdeby coby tak izaj len trpezlu ooooost bozskuuuuuu. ;)

majinka81
25. dec 2015

@tomasko27 ahojky, hej idem na cukor, no som zvedavá ako to budem mat.Aj sono by som už chcela vidiet, malá kopká vyššie tak asi zmenila polohu ale ne som si istá.
No sviatky pomalinky idú väčšinou vegetíme, boli sme sa prejst a tak. Snehu nikde, ale som rada že som doma.
paa