Injekcie Fraxiparine v tehotenstve
Ahojte 😀 prosim vas chcela by som vediet ci niekto uziva v tehotenstve injekcie Fraxiparine?? Ake s tym mate skusenosti 😒
@janmiska ☹ to vazne tiež takto :-/ ja toto nepochopím, ja už teraz to len tak nenechám a zaobstarám si aj papier pre mna za mna od psychiatra a ked budem mat doporučenie čo i len od jedného doktora na sekciu tak proste tá sekcia bude :-/ ja neviem oni takto riskujú ☹ toto čo Ty že dva tyzdne a samé vyvolávačky by som ja nedala, to by som bola už na nervy
*nie
@janmiska a aj si tam nejake poriadky potom urobila? lebo ja by som to tiež len tak nenechala, nech idu do zadku stými ich prirodzenymi ☹ prirodzene je to najlepšie áno, ja som cvicila s epinom ako o dušu, vytlačala som ten nafuknutý balon už ako nič, keby som mala dieta s menšou hlavou trochu tak určite porodím užasne ale nie 38cm , deti sa rodia od 32-36cm s hlavičkou a to 36 je už dost.. a nie to ešte 38 ako mala naša.. no a tiež nik neakceptoval doporučenia od dvoch lekarov, nechapem čo tym sledovali, čo maju furt stymi prirodzenymi porodmi ked je očividné že to nejde ☹
Ja som dostala trombozu pocas 2tehu nic s tym nerobili a 3tyz po porode som dostala plucnu emboliu a teraz v 3teho som znova mala plucnu em. V 15tt
@ladore Ahoj.No majinka to uz ma mozno za sebou,och ako jej zavidim.Moze mi tvrdnut len vrch brucha a bez bolesti?
Ale to skor vyzera zze ked sa vrti tak sa mi v zaludku vypuci lebo niekde je vacsi kopcek niekde mensi.Doktorka mi hovorila minuly tyzden ze je vysoko a stale citim niekde v zaludku.
@rica1 ja som mala krcovu zilu na nohe a dva dni predtym ma zacala boliet.isla som na poradnu ku svojmu dr.,zobral mi krv a na druhy den mi volal aby som isla na prijem,lebo vysledky su zle.v nemocke na mna kukali jak na trafenu ze co tam chcem,ale kedze som bola tri dni pred tp,tak si ma tam nechali. Isla som na vysetrenie uzv ku hema a ta si len hundrala ze ach jaj,skareda zila a jake to je strasne a bludy.mi zobrali asi 10 skumaviek krvi a o dva dni mi primar povedal ze tromboza to nie je. Az sestricka na sestonedeli mi povedala ze hema odporucala sekciu. Absolutne mi o tom nikto nix nepovedal.pichali mi ten klaex a to bolo vsetko.dokonca ani na vizite sa mi o tu zilu nikto nezaujimal.az jedna sestricka mi povedala ze nech mi z domu donesu octanovu mast a obvaz a ze si to mam natieeat,lebo na oddeleni nemaju.som skoro z koze vyskocila.a potom som si nohu sama prevezovala a vsimol si raz primar ze ju mam obviazanu,tak sa ma dokonca opytal preco a ci mam svoju vlastnu mast a obvazy.asi sa zlakol ze im minam zasoby liekov
@septemberkl Ja som mala tiez problem s tym,ze ma doktor nechcel poslat na hematologiu.Pretoze som mala za sebou "len jeden potrat" Oni maju totiz tabulky z poistovne,ze to maju riesit az po 2 alebo 3. Tak som sa nastvala,isla som na hematologiu sama a vykricala sa, ze ci chcu byt zodpovedny za to,ked sa nieco stane.Ze nech mi podpise papier,ze nesie zodpovednost !Si mala vidiet,ako rychlo injekcie predpisal.A teraz sme klop klop klop 37 tyzden.
ahojte ked to tu citam normalne ma strach z porodu ano chapem kazda sme ina no tie vase pribehy ma az k slzam dojali co vsetko ste museli prezit, ach snad u nas nebudu ziadne komplikacie a prirodzenou cestou pojde drobec von.
Mna ste teda riadne vystrasili. Lebo prvy porod som mala krasny s epi. A aj teraz som sa na to spoliehala a ani ma nenapadlo, ze ked picham fragmin, ze to nebude mict byt s epi. Pomooc
dievčence ja som si clexane pichala skoro 11 rokov, čo sme podstupovali umelé oplodnenia. Brucho mám rozpichané na cimpr campr, a netrebalo robiť žiadne riasy skrátka len pichnúť v správnej polohe od pupku, neskôr už som pichla aj do ruky....kde prišlo. Toto je len prechádzka ružovou záhradou oproti tomu čím všetkých sme si prešli počas 15 ročnej cesty za našim vytúženým bábom. Takže ak má človek cieľ zvládne všetko. Mňa už celé okolie odrádzalo nech nato kašlem, ale ja som vedela že som dosť silná nato aby som to všetko zvládla. Netreba sa zamýšľať na vpichom injekcie, nad neúspechom ale v hlave treba mať to krásne, že to musí vyjsť. Aj nám sa to podarilo po dlhých 15 rokoch a dnes tu mám malú kričiacu fazuľku. A všetky tie vpichy stály zato, aj tie kilogramy z umelých oplodnení, no skrátka všetko 🙂. Tak baby hlavu hore 🙂
Dievcata prodim vás čo robím zle?pichame do stehna a čo vpich to modrina a boli.

@mon777 aj ja to tak občas mávam že ihla nie a nie prejst ale urobím silnu riasu a tak to nejak dám, picháš do brucha?