Injekcie Fraxiparine v tehotenstve
Ahojte 😀 prosim vas chcela by som vediet ci niekto uziva v tehotenstve injekcie Fraxiparine?? Ake s tym mate skusenosti 😒
A ta sekcia MUSI byt, ked sa picha fraxik? Ci sa mize rodit aj prirodzene??
@mon777 prvu dceru som mala prirodzene,ale mam problemy s panvou, prvy krat som to este riskla,ale toto tehotenstvo je horsie, este som len v 16tt a uz mam silne bolesti....takze pojdem na cisarsky....len by som chcela spinal, po narkoze mavam vzdy silne bolesti.... uz to chcem mat za sebou....na prvy porod som sa tesila, teraz chcem mat uz po nom...
@sensen12 ja som bola pri prvom tehotenstve prekvapena, ake jednoduche je dostat papier na cisarsky. Staci par krat gynekologicke povedat, ze ta boli panva, ta kost z predu pod ochlpenim. Posle ta na ortopediu a tam sa ta spytaju, kde ta boli, v podstate im musi stacit to co im povies ty, pretoze ti nemozu urobit rontgen....no a dostanes papier na cr. Ja som chcela strasne normalny porod a aj som si ho vydupala....len ta bolest tej kosti bola ovela horsia nez samotny porod, lebo mi zacala praskat.....takze teraz to urcite prirodzene nedam,aj ked by som rada
@jvlo no teda,ale tak hlavne prezit v zdravi,co tam po sposobe porodu,ja uz take tiez neriesim,spitam sa na spinal,ked povedia nie,tak chcem cisarsky a basta,riskovat,ze mi rupne jazva a este si picham,to teda nie,moze niekto iny,I ked by ma zaujimalo,ci dakto po cisarskom s fraxi skusal rodit normal

@jana2679 inak ja som pichavala do stehien, a ptoom do brucha, nejak som neriesila aky sklon alebo tak , aj som sa pytala na hematologii a povedali mi ze tak normalne ze ako sa podari pichnut 🙂 a vsimla som si aj v nemocke po sekcii mi pichali raz tak raz tak, raz rovno potom sikmo a všeliak