Injekcie Fraxiparine v tehotenstve
Ahojte 😀 prosim vas chcela by som vediet ci niekto uziva v tehotenstve injekcie Fraxiparine?? Ake s tym mate skusenosti 😒
@margarita a v akom meste si to rodila?
Lebo na mna sa pozerali ako na vraha, ze chcem epi a normalne bolo citit ako mnou za to opovrhuju. Cely cas o mne hovorili len ako o TEJ CO MALA EPI.
@sensen12 ja tiež 0,3 a mas pocit že aj ked sa skrabnes tak krvacas viac? npr ja neviem kolko krvi som stratila po sekcii lebo ja som už aj na poslednej hematologii pre porodom mala slabši hemoglobín, nejak norma je od 120 a ja som mala už len 95tušim, a poto po porode som mala 80 😅 a tak ferofolgamu som mala brat, to som mala brať aj behom tehotenstva ale ako som si dala ferofolgamu tak proste dostavila sa zápcha, čo som ja nikdy problém nemala a s prepačením tlačit na zachode naprieč tomu bruchu no bala som sa že si tým tlačením ešte čosi uženiem tak som to nebrala, a po sekcii som to tiež len tuším par dni brala a potom sa mi hemoglobin sam upravil asi stravou som doplnila zelezo alebo tak.. no a ktorý tt si? ja sa inak bojím aj sekcie, ja sa bojím proste všetkého ako mala som dobru skusenost zo sekciou aj ked bola akutná ale teraz ak bude tato druha tak sa bojím či to bude rovnaké alebo horšie
@jankastubka
v bratislave 😉
je to smiesne, lebo zub si nikto nenecha trhat bez umrtvenia, ved aj to by bolo prirodzenejsie bez anestezy, alebo vyrezanie mat.znamienka....ked to slo, dala som si, keby nie, porodim aj bez ale naco sa trapit v 21.storoci... 🙂
@margarita presne. Toto aj ja mna vzdy napadne, ked najma chlap doktor mi povie, ze naco epi, ved odjakziva rodili zeny prirodzene. By som chcela vidiet, ci trhaju zuby bez injekcie.
@jankastubka
hej, prirodzene a doma, este moja mama sa babke narodila doma v prednej izbe 😀 az jej mladsi brat a sestra v porodnici... akoze aj mojim snom by bolo rodit pekne doma, s nejakou babicou a za zvukov oblubenej hudby 😉 ale ako trombofilka o tom mozem do smrti len snivat ...
dokonca som mala pri dvoch porodoch aj medikov na ocumovanie, suhlasila som s tym a nijako mi to neprekazalo, aj tak je tam ludi ako na orloji 😀 tak nejaki studenti hore dole 🙂
@sensen12 mojho muza sesternica porodila dieta doma, rodičia do 9teho mesiaca nevedeli že je tehotná... mala tuším 17rokov, podotýkam nie je to žiadna sociálna rodina 😀 proste jej mama šla na záchod bola búrka v lete a zdalo sa jej že počuje dieťa plakať 😀 no ja si neviem predstavit ten šok keď vošla do izby a tam novorodenec , pupočná snura asi mozno už aj placenta 😀 jemine 😀 no teraz sa smejem... hrozne.. a že nepočula ani keď rodila že by nejako kričala alebo čo .. tak ono to ide asi aj krásne a bez pomoci 😀
@rybka009 v tejto lekárni mi vždy ochotne poradili: lekarenpridivadle@gmail.com, stačí im poslať otázku cez mail alebo cez facebook: https://www.facebook.com/Lekarenpridivadle/ Dokonca si cez tento mail môžeš objednať produkty a nemusíš to naháňať v iných lekárňach. 4x denne im vozia tovar takže sú veľmi flexibilní emoticon
@sensen12 ved jasne že nie ja som to napisala ako raritu, pozri ja mam za sebou len jednu sekciu aj to akutnu, ziadny potrat, fraxiparin si picham preventivne koli deficitu proteinu c takze nemam ani nejaku potvrdenu naozaj mutaciu a druhe nechcem rodit prirodzene ani za svet , inak v ktorom tt si? ak si aj písala tak som prehliadla.. ja som z ato že radsej neriskovat
@sensen12 no ja som presne tak isto na tom, ze ja nacvicena s epinom všetko ok som si povedala ale to potom už som nezvladala, nevedela som ako čo bude pokračovať, či sa čo skomplikuje a tak dalej, tak ja teraz len sekcia už ale ja som skoro tehotná po sekcii , rozdiel medzi detmi budem mat 1,5roka
@rica1 no tym,ze som nizka,chuda,kontrakcie boli okamzite jedna za druhou a pri kazdej som bola cela jak z kamena,kedze som sa obcas drzala chlapa,tak mal obe ramena na kazdom podotykam zelenofialove odtlacky mojich pat prstov,co som ho zmackala vzdy pri kontrakcii,po 24 hodinach by som rozpucila aj kamen,tak ma naplo,pol roka masaze,co mi museli svaly povolit,bez toho,aby som sa dacoho drzala,som sa ani nepostavila,ale tak vyklepala som to,nuz,kto moze vediet,jak budu jeho kontrakcie,ja som mala krce le beton,bolest nie
@sensen12 ano ja takto nejak podone, a tiež chlapa som tam tahala k zemi spolu somnou ☹ ja som tiez chudá ale vysoká výšla 180cm ale moja normal váha je len 56kg , a dieta bolo celkom velke na mna aj ked 3500g su aj vecsie ale to už neviem, ide o to že podla mna tie bolesti boli také že tam bol u mna nepomer a mala som mat sekciu hned, neviem , proste ja by som to nevedela zvladnut , určite keby som sa aj dostala k tlačeniu tak už nevladzem a neviem si to predstavit po tych 24hodinach ako u Teba

@margarita ahoj,chcem sa spytar a ta kamoska brala fraxiparin ked rodila po sekcii