icon

Injekcie Fraxiparine v tehotenstve

rybka009
30. apr 2012

Ahojte 😀 prosim vas chcela by som vediet ci niekto uziva v tehotenstve injekcie Fraxiparine?? Ake s tym mate skusenosti 😒

rica1
19. apr 2016

@mon777 no a čo ja možem a to tiež neni dobre, tie mroz nanuky ale tie len čokolada a dreň, sú jahodove ale tie nie su dobre, ale tie malinové bože to je super, včera som zjedla 4 ☹ dnes 2.. manžel ich kupil v tescu aby som mala do zasoby lebo u nas v bille ich nemaju vecsinou len tie jahodove dreňove a tie su nevyrazne chuťou a tak on tonedomyslel že ja keď ich budem mať plny mrazak tak .... ☹

rica1
19. apr 2016

@mon777 no a dnes na večer ked nebudem mat zapekany toast tak neviem čo komu urobim ☹ akurát mi manžel volá že nemaju toast ani v bille ani jednote že ešte skusi lidl no ja neviem ak ho nezozenie 😀

mon777
19. apr 2016

@rica1 si odkroj chleba a vykroj stvorec 😀 😀 😀 sice to nie je to prave orechove, ale kym ho drahy nezozenie, zaplata aspon ciastocne tu chut na toast 😀

mon777
19. apr 2016

@rica1 a co sa tyka nezdraveho..akurat mi mm volal, ze mi nesie dva kremese 😀 😀 😀 😀

rica1
19. apr 2016

@mon777 no to neviem či ma uspokoji 😀

rica1
19. apr 2016

@mon777 najhoršie že ja neviem čo už varit, a ešte malej robit prikrmy, jaj , ono je to prvého polroka super, a potom to začne to jedenie aj dietatu aj sebe, to varenie ma nebaví najviac

rica1
19. apr 2016

@mon777 no veru, ja som si v robote vždy poobede nosila do kanclu take tie veterníky, boli Božské ale potom mi ich začal nosit aj kolega a už toho bolo moc tak už som to potom zatrhla že nesmiem tak prehanat stym sladkým

kubkovamama
19. apr 2016

@rica1 🏃😀podarene,moj by sa mi vykaslal,ze sak pod oknom rastie trava.🙂

rica1
19. apr 2016

@kubkovamama no tak každý chlap ma svoje 🙂

mon777
19. apr 2016

@kubkovamama moj je hotovy zlatik 😵 doma mame tolko jogurtov, ze mozme otvorit obchod 😵 dnes mi nesie kremese, chrumky (take tie arasidove), doma mi znesie aj modre z neba a najuzasnejsi je v tom, ze mi nevycita, ze len lezim 😵 lebo ine nesmiem ☹ je uzasny! Najlepší manzek na svete 😵

kubkovamama
19. apr 2016

@mon777 aj ty lezis?Som mimo obraz uz,dlhsie som sem nenakukla..Fuu,tak poklad chlap potom..ja odkedy lezim je to katastrofa u nas.:-/

majinka81
19. apr 2016

@tomasko27 Ahoj moja ani nevrav, mame monitor dychu od kamošky minulý týžden sa ám zapol 2 krát a v piatok sme malu nemohli zobudit, tvrdo spala strašne tak sme zavolali rýchlu doteraz sme boli v nemocnici robili jej všetky možné vyšetrenia, záver zdravá ako ryba a bol to asi zlý monitor, také stresy som preplakala celý víkend, už sme doma som spokojná no neviem ako budem spávat stále sabudem bát. som na bebe ale kaká mi na zeleno tak ked pôjdem k obvodnej tak jej poviem. držte sa paa

rica1
19. apr 2016

@kubkovamama lebo už dieťa máš, a ja si neviem predstavit len ležat a zvládať domácnost, keď som bola prv krát tehu to bolo o inom, davala som si na seba pozor v tom štýle že aby som sa nenamáhala a tak lebo tiež som mala masívne krvacanie a teraz, nosim vlačim, beham lietam, ale ono treba ak žena musí ležat tak musí tam stým nič nejde robit..

mon777
19. apr 2016

@kubkovamama hej 😖 zial. Ake hadam po prvom trimestry uz nebudem musiet 🙂 uvidime

rica1
19. apr 2016

@majinka81 uf tak takto monitor splašil? a čo máte za značku, my máme od jablotron ale teda ani raz sa nespustil chvala bohu lebo ja by som asi umrela

rica1
19. apr 2016

@mon777 tak Ti poviem, ak už nepojdeš do porodu do roboty čo asi nie, tak oddychuj stále , stále stále, potom už nebudeš 🙂

kubkovamama
19. apr 2016

@rica1 asi tak..tiez krvácanie..polezala som v nemocnici..potom uz sa trochu vyplasil,tak ma nechal..ale doma to je vybuch..syn bude mat 8r,uz mi vie pomoct,poklad.🙂Ale nakupit,upratat..aj mam bolesti ked skusam nieco porobit..no tiez dufam,ze sa to zlepsi a zacnem pobehovať

mon777
19. apr 2016

@rica1 mne postaci, ked budem mic aspon 5 hodin denne moct stat non stop na nohach. Lebo takto ani nic nekupime pre male, lebo po dvoch hodinach mimo postel je zle nedobre ☹ takze len okukavam bazar na MK a net a hutam, co vsetko vie prist postou. Ale zasa ja som typ, co musi oblecenie omakat a tonsa cez net neda ☹

sensen12
20. apr 2016

to je uzasne,ze mate odvahu kupovat vecicky pre mimi,ja mam 9 roc.neho,ale nebudem kupovat absolutne nic,vsetko kupi mm az po porode,ani prat nebudem nic,mozno jedny dupacky v rukach a na radiatore ci balkone ususime,po vsetkych hororoch,co som zazila a precitala cely net,do poslednej vaticky az po porode,aj do porodnice pridem,ze jedno tricko a uterak,viac odmietam,ja som rada zo sekundy na sekundu,ze sme tu,zit a prezit,ostatne haraburdy sa doriesia aj potom

sensen12
20. apr 2016

@sensen12 po vsetkom,som vyhodnotila,ze co treba je byt zivy,zdravy,prezit,mimi chce zivu zdravu mimi a cecek s litrami mlieka,blbiny kupime za dva dni v barsakom obchode,kocar nechcem a postielku sme pri starsok nemali,len v nej vrieskal a do hodiny siel von,chcem satku a kocar az potom hlavne klasika 80 roky,velky ulozny priestor,a bez tych otocnych koliesok,pri starsom som mala otocne,skoro som kocar podpalila,nakolko ja robim tury a potrebujem stabilitu a vela ulozneho priestoru,ale to je aj tak zbytočne riesit vsetko,treba dozit a prezit

rica1
21. apr 2016

@sensen12
@mon777 baby od vcera lezim s teplotou 38 davam si paralen no nic neklesá 😔 a kŕče mam v zaludku 😢 inak nebolí hrdlo ani sopel rak asi daky brusny vírus ale nezvracam ani ma neprehana

mon777
21. apr 2016

@rica1 skus zjest kysle uhorky. Mne na teplotu vzdy pomozu.

rica1
21. apr 2016

@mon777 včera som si veru dala dostala som na ne chut ale uz potom som do seba nic nedostala dnes som este nic nejedla. Manzel ostal doma pri malej

kubkovamama
21. apr 2016

@rica1 ahoj..ja som tak bola predvcerom,v noci som sa prebrala na silne krce..tvcera uz bolo lepsie,ale pocit akoby pokazeny žalúdok..a to som iba na par potravinach od zac.tehu.Mozno je teraz viac viroz..deti donesu domov,mojho prinutit umyt ruky to je boj,chytis po nich klucku na dverach,prituli sa a je to.Daj si Smectu,nie je len na hnacku,chyta bakterie v celom traveni a upokojuje

rica1
21. apr 2016

@kubkovamama no ja mam este len 11mesacne doma a skor ako keby som mala zapchu tak neviem stou smectou ci ?

rica1
21. apr 2016

@sensen12 inak my mame peg perego kocik a ja som max spokojna ale to je mestsky kocik ale ja ho milujem

sensen12
21. apr 2016

@rica1 no ty koki,drz sa,to je hrozne byt chora v teho,no to vyzera na virus,hlavne vela tekutin

sensen12
21. apr 2016

@rica1 my nijaky uz,to uz je 9 rokov dozadu

elisa7
21. apr 2016

fiiiha:D toto je uz daleko od temy Fraxiparinu:D ale aspon to vsetkym dobre dopadlo...

rica1
21. apr 2016

@sensen12 ale ja som aj pri prvom aj druhom teraz chytila na zaciatku teploty v dakom 5tt ale toto uz je druhy krat 😢 😢 😢