Injekcie Fraxiparine v tehotenstve
Ahojte 😀 prosim vas chcela by som vediet ci niekto uziva v tehotenstve injekcie Fraxiparine?? Ake s tym mate skusenosti 😒
Ja som dnes 17+6 a pichám kvôli predchádzajúcim dvom MA. Len sa strašne bojím po tých skúsenostiach...
@petra1804 No mne môj gynekológ dal spraviť viac testov, ale iba hematológia mi vyšla zle- dve mutácie heterozygót. Tak som bola na hematológii, kde spravili ešte nejaké doplňujúce testy... Ale keď som otehotnela, tak mi gynekológ hneď predpísal fraxiparine a až potom som šla na hematológiu. Tam ma objednali ešte na špeci test či je tá dávka správna a vyšlo im, že je nízka, tak mi pridali.
@marylynn aha dakujem......no lebo ja som ties po dvoch MA.....vsetky testy mam negativne tak ma gyn.poslala este na hematologiu ale stale cakam na vysledky este......tak dufam ze nieco najdu a konecne sa nam podari mimi....🙂a este sa spytam ze ako nahle si si nasla pozitivny test tak si isla k doktorke alebo si cakala kym nieco uvidi na sone????
juj moja... To mi je ľúto a dúfam, že sa naozaj niečo nájde a bude dobre už nabudúce.
Ešte som mala len priesvitnú čiarku a gynekológ mi už predpísal fraxiparine. O týždeň spravil sono, bola tam malá bodka tak ma poslal na hematológiu.
@petra1804 Tiez som po dvoch MA...na hematologii mi nieco nasli, predpisali Fraxiparine a teraz uz budem koncit 13tyzden tehu. Doktorka na hematologii mi povedala, ze akonahle mi tehu test ukaze ze som tehu, mam okamzite zacat pichat injekcie. Tak som aj spravila. Aj ked tam bol este len duch. Test som si robila hned na 11 den po ovu. No a hned som volala na hematologiu, aby ma objednali. A na gyndu som sla hned ako mi test ukazal.... ;)
marylynn Drzim silno palceky ;)
marylynn Priznam sa, ze prve kontroly a trojtyzdnove cakacky na sono boli hrozne. Stale som cakala, kedy sa nieco pokasle. Cele dni mi behali po rozume hlupe myslienky. Ale od cca 11 tyzdna sa to dost polepsilo a ja zacinam verit, ze by to tentokrat mohlo vsetko dobre dopadnut. Zacinam sa z toho uz aj tesit, co som sa predtym bala. A iny vysledok ako dobry si radsej ani nechcem pripustit ;) Chapem tvoje obavy. Mam ich hlavne v den kontroly u gynekologa. Zla skusenost po sebe bohuzial zanecha stopy. Ale my to dame ;)
Ahojte, zostali mi 4 balenia Fraxiparine 0,4. Expiracia je 2/2019. Ak by mal niekto zaujem, darujem 😉
dasyka ahoj, ak si z Bratislavy, mala by som zaujem ;)
Darujem!
Mam tiez Fraxiparine 0,4. 2 celé balenia exp 01/2018. A z tretieho balenia exp 03/2018 mi ostali 3 ks. Najlepšie osobný odber Poprad.
Nic nebojte baby.ja mala MA 2 x vo vyssom stadiu a potom nasadili fraxiparine a doma mam babulu okatu.
Ja uz ani nechcela byt tehotna tak son sa bala...
Zistili mi antifosfol.syndrom.
Chvala Panu Bohu a nasadili najprv anopirin( neviem ake y ci i) a od 7 tyz fraxipatine.vybrala som ich 239..no stalo to za to.
Baby nie je tu niektora z dolneho kubina, ruzomberok alebo okolie? Som tu na vikend pobyte a zabudla som si doma fraxik. Potrebujem kupit max dve injekcie 0,3 alebo 0,4 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Dva balenia fraxiparinu 0.3 expiracia rok 2019, zvysili sa mi a viem aky je problem zhanat ho ak ma niekto zaujem piste iba za postovne. Dakujem
Ahojte žienky tak konečne aj mne už po dvoch mesiacoch prišli výsledky 🙂 zistili mi mutáciu MTHFR C677T heterozygot ale ešte idem do Martina na krv či nemám syndróm lepivych doštičiek.....Máte niektorá Prosím Vás tiež takúto diagnózu? ?A pichate si či len lieky nejaké užívate? Ďakujem moc pekne za odpovede
@petra1804 ahoj, presne túto mutáciu mám aj ja, keď mi na ňu prišli, pichala som si 3 mesiace injekcie a ďalšieho pol roka som bola na tabletkách. Potom už nič. Keď som otehotnela s Adamkom, hneď mi nasadil gynekolog injekcie, ktoré som si pichala celé tehu + 2 mesiace po pôrode. Celé tehu sledovaná na hematologii, raz výsledky dobré, potom horšie.....zvyšovali mi dávku injekcii, ale v celku sme to zvládli.
@zuzana2000 ahoj, tiez mam tu mutaciu, a picham si inj. chcem sa ta spytat kde vsade si si pichala inj. nie len do brucha? do brucha sa mi velmi nechce pichat : )
ahoj, je tu zvas taka ktora si picha fragmin + berie duphaston?ak ano pomohol niektorej z vas ?? som uz po jednom biochemickom tehotenstve a teraz mi to predpisal doktor dakujem za odpovede ,, prijala by som pozitívnu odpoved .
ahojte, pichate si vsetky do brucha, alebo aj inde?
montrojruza Prve tri mesiace a nieco som si pichala sama do brucha....teraz mi muz picha do ramena.

@marylynn Dakujem ;) a Ty si v akom tyzdni?? Preco si Ty pichas??