icon

Intenzívne pohyby bábätka na boku v 27. týždni

3. feb 2025

Ahojte baby. Mal alebo má niekto podobnú skúsenosť? Som v 27tt a mám nižšie uložené bábo, to už dávnejšie. Trošku má znepokojuje že cítim pohyby bábätka veľmi intenzívne hlavne na ľavom boku, skôr v oblasti vyššie tak nad slabinou. Úplne citim ako mi tam tlači asi ručičkou keďže je už hlavičkou dole. A keď aj netlačí mám už to miesto ubolené z toho. Pokiaľ ležím na chrbte je to v poriadku, ale ako si ľahnem na ten ľavý bok tak strašný tlak tam mám, úplne cítim ako sa tam "vydúva" takže dlho v tej polohe nevydržím. Neviem či to je aj bábätku nepríjemné či ho to vtedy tlači. Mám to tak už dlhšie ale posledne dni sa to stupňuje a cítim ako sa tam hýbe, tlači mi aj keď som v sede a mám pocit že to robí skoro vkuse. Mal to niekto takto, je to normálne cítiť to takto na takomto neobvyklom mieste?
Ďakujem vám za odpovede

kiki68
•
3. feb 2025

Ano, kazde dieta sa dava inak, ma inu dynamiku, polohu. Ja som predosle tehu mala pohyby tak, ze skoro som necitila a ked tak dole na strane. Teraz dalsie dieta sa hybe ako votrelec, neviem ako lezi, ale mne pride ze nejako priecne sa vie posuvat.