Je bolesť zubov a ďasien v tehotenstve u žien, ktoré čakajú chlapcov?
je to tak alebo nie?
bolest zubov sice nemam, ale dasien ano a cakam dievcatko, takze to urcite nie je pravda 😉
no tak mna boleli dasna aj zuby a mam tri baby, tak zaručene to teda naozaj nie je 😀 😀 😀 😀
ja s tým veru skúsenosti mám. prvú mám dcéru a to som ani nevedela a druhého mám chlapca a keď som bola ešte tehotná sa mi odlomilo zo zuba, vraj sú vtedy zuby oslabené kvôli vápniku, a zubárka sa ma hneď opýtala, či to bude chlapec, lebo že pri chlapcoch sa zuby viac kazia. ja teda tvrdím, že je to pravda. hm...
je to povera a v tehotenstve, nuz popravde aj potom, sa s roznymi este stretnes 😀
ja budem mat chlapca.... a zuby ma boleli a bolia stale.... uz som dva dala von a s jednym som u zubara kazdy tyzden.... o dasnach nehovoriac 🙂
neni to pravda,ja keď som bola tehotná s dcérkou tak som bola u zubárky každý druhý mesiac a keď som bola zo synom tak som nebola ani raz,toršku ma ďasná boleli ale to nič ale pri dcérke mi skoro celý chrup museli meniť 7 kazov sa mi spravilo
mna boleli zuby u vsetkych a mam troch chlapcov a tri dievky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 tak si vyber 🙂 🙂 🙂 🙂
keď som čakala chlapca nebol žiaden problém, pri dievčatku sa mi pokazili všetky zuby múdrosti. ku zubárovi som chodievala v 9.mesiaci, ale aj starká nám vravela, že ked ma bolia zuby bude to chlapec 🙂))
Ešte som o tom nepočula, ale je to tak (((( Prvé máme dievča a bola som iba na preventivku a teraz chlapec a škriabem steny.Bolia na ďasná, okostica....ako keby sa prerezávali mne a nie našej dcére (((
nam sa narodil chlap jak buk 4600g a 57cm, a bolelo ma všetko, ale zuby ani raz, 😀
mna boleli zuby a dasna a mam chlapca, ale rozhodne ide o nahodu ako o "predpoved pohlavia" 🙂
bolest zubov a dasien svedci akurat tak o tom, ze mas divne tehotenske chutky, ktore ti potom podporuju rast bakterii v ustach - to vyriesis lepsou zubnou hygienou. alebo to svedci o tom, ze sa ti odburava zo zubov vela vapnika kvoli tehotenstvu - to vyriesis zvysenim prijmu vapnika v kombinacii s vitaminom d. ale predpovedat pohlavie podla tohoto je cisty blud... kazda povera ma sancu 50/50, preto ti mozno vela zien bude tvrdit, ze je to tak. no vymysliet si takto mozes hocico, stale mas 50%-nu sancu, ze sa to splni. a zaroven velku sancu, ze sa ti tu na koniku vela zien zaprisaha, ze je to pravda 😉.
mne pocas tehotenstva dasna velmi krvacali, boli opuchnute a od zubov sa oddelovali, vysledok je dievcatko

mna boleli zuby a aj dasna a mam krasne dievcatko,takze to nie je pravda 😀