Je možné pri hraničných výsledkoch testov mať zdravé dieťa?
Ahojte, som v 16tt. Prvé detailne sono bolo v poriadku, NT 1,7, nosova kostička prítomná atd. Horšie mi vyšli žiaľ krvne testy a to PAPP-A: 0,40
• free β-hCG: 1,34
• AFP: 0,58
• uE3: 0,67
• hCG: 0,97
Mal niekto skúsenosť že i keď sono bolo v poriadku a výsledky z krvy horšie že dieťa bolo zdravé? Najskôr mi vychádzal DS 1:150 potom to znížili po zvážení ďalších hormónov na 1:95.
Ďakujem
@smejka8 osobna skusenost hovori, ze tie testy by mali skutocne zakazat... zbytocne to stresuje mamicky... mne po prepocte na vek vyslo riziko 1:42, kocka co lezala so mnou po amnio 1:4 ... a deti mame zdrave...
@smejka8 tiež ma vystrašili testy a deti mám zdravé, ale vždy je tam ta hlupa otazka čo ak .. ak chceš mať sridečko na mieste daj si spraviť trisomy
Ďakujem pekne za názory, samozrejme na morfologické sono som objednaná do MT a podľa toho už budeme ďalej riešiť ďalšie buď testy alebo amnio(ktorej by som sa samozrejme najradšej vyhla) mám pred 35 tak zrejme aj to zhoršilo vysledky.

jasne, lebo tieto testy su len statistika. ak si chces byt ista chod na mofrosono, resp na trisomy testy... ale toto by som absolutne nebrala do uvahy