K zubárovi v prvom trimestri

oksanka1
13. feb 2021

Baby dlho tu nebola táto diskusia..chcem sa vás opýtať ohladne zubov a zubárov počas tehotenstva.. nie nato či sa môže alebo nemôže vŕtať trhať atd..o tom som si už veľa prečítala kade tade a viem že by sa zuby mali liečiť v druhom trimestri ale hold smula nie kazda si takto dokazeme vybrat a vyčkať a napr ja musím chodiť aj teraz v prvom trimestri a veru aj s injekciou..hľadám tie, ktoré ste to mali rovnako a rada by som počula vaše skúsenosti, ako ste to zvládali vy a hlavne babatko. Ďakujem za zdielané skúsenosti, radosti a starosti ❤️

erikaa09
13. feb 2021

Ja som chodila k zubarke kazdy mesiac od zaciatku tehotenstva. Pocas tehotenstva som si dala zuby dokopy. Injekcia a islo sa. Bola som pn ale s niečim inym tak som bola šťastná že ide z domu ;)

marca12
13. feb 2021

@oksanka1 zubarovi povedz,ze si tehotna a on uz vie,aku injekciu zvolit. Mna sa vzdy pyta,ci nemam zdravotne problemy srdce,pecen,oblicky a podobne a aj na tehotenstvo sa uz pytal.

alikal
13. feb 2021

mne zubarka povedala ze lokalna anesteza je bezpecna, lebo posobi iba lokalne, k babatku sa nic nedostane, normalne mi vyvrtala dva zuby, neviem preco by sa nemalo vrtat. zuby treba osetrit co najskor, nie az ked ti zacnu ozajstne problemy, akoze ja velmi zle znasam navstevy zubarov a za ten cas nez mi ich vyvrtala som bola spotena az na zadku a teda vystresovana, ale babatku to urcite neuskodi, neboj

oksanka1
autor
15. feb 2021

@alikal ahoj dakujem..a v prvom trimestri ti ich robila?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre