icon

Kedy mi skončia nevoľnosti?

michaela19900
23. aug 2025

Už to nezvládam. Vyše 9 týždňov a žiadne zlepšenie aj napriek tomu že beriem xonveu. Ja neviem už či je toto v poriadku. Len chudnem a chátram a každý deň odpočítavam dni do 2 trimestra. Prosím vás pekne, ozaj mi to prejde až v 13 tom týždni? Moje fungovanie je nulové, pohyb je nulový, život je nulový. Je to ok? Prejde to prosim? Dakujem

anonym_1f4d0d
23. aug 2025

@michaela19900 to ti nikto nezaručí niekomu býva zle celé tehotenstvo. Mne bývalo nevoľno len prvý trimester, druhý bol okej a tretí som zas mala také stavy na omdlenie

ivik4
23. aug 2025

Vsak to my nevieme ci Ti to prejde. Väcsine ano, ostatnym nie

anonym_e672fc
23. aug 2025

Mne to ustalo až niekedy v polovici. Väčšinou mi bývalo zle dopoludnia, od obeda sa to nejako ustálilo. Keď som bola neskôr v nemocnici, ležala so mnou kočka, ktorá zvracala nonstop celý deň a bola asi štyri dni iba na infúziách.

anonym_34891f
23. aug 2025

Mne to prešlo až v 19.tt

zuzkaa1991
23. aug 2025

@michaela19900 prve tehu mi bolo zle az.do.8m skoro.som nic nejedla všetko von islo ale o tych tabletkach som vtedy nevedela.(pred 8r) do.5m.som len chudla

Druhe tehu teraz po 7r ani neviem ze som.tehu kebu som.nemala.brusko...resp iste problémy boli aj tazkp na zaludku ale davala.som si GASTROCYNESINE len negrcala.som klop klop nic jedine unavu mam...a to uz koncim tehu 😇
Tak.ako pisu baby kazde tehu je ine bála som sa kedze prve som mala.narocne plus same bolesti

colsami
23. aug 2025

Nie nemusi to vobec prejst v 13tt. Mne vzdy preslo az po 16 napr, a poznam aj take, ktorym to trvalo do porodu. Takze zial, len vydrzat a dufat, ze to prejde, a cim skor...

rachel36a
24. aug 2025

@michaela19900 nikto nevie kedy to skončí...mne az pôrodom...rodit som išla s nižšou váhou ako som mala pred tehu...nepomáhalo vôbec nič...často som sa budila v noci na to, že mi treba vracat...len vydržať...

lasona
24. aug 2025

To nikto nevie...mam kamošky, co im bývalo zle celé tehotenstvo. Moja mama este grcala na pôrodnej sale..ja som negrcala ani raz.. chvalabohu

ada_alica
24. aug 2025

@michaela19900 je to iba zle alebo aj zcracias? Celý deň alebo len ráno? Prvý trimester som iba spala a zvracala v druhom to bolo už lepšie a v treťom už iba ráno, už som to mala ako rituál, žiaľ prešlo to až dňom pôrodu ešte ráno som bola zvracať o 14 sa dcéra narodila až na druhý deň ráno som si uvedomila,že wow už to konečne prešlo 🥰

anonym_572bec
24. aug 2025

To nikto nevie. Ja som grcala do 31tt a do toho som mala ešte kontrakcie od 25tt, medzitým hraničnú tehotenskú cukrovku a obličkové záchvaty. Najhoršie obdobie mojho života, už nikdy viac ani za milión. Pomohlo len vydržať a porodiť. Nemáš na výber, musíš to zvládnuť.

michaela19900
autor
24. aug 2025
@anonym_1f4d0d

@michaela19900 to ti nikto nezaručí niekomu býva zle celé tehotenstvo. Mne bývalo nevoľno len prvý trimester, druhý bol okej a tretí som zas mala také stavy na omdlenie

@anonym_1f4d0d ja viem chcela som len ze snad budem medzi vami co im to preslo skor, aspon nejaka nadej :(

michaela19900
autor
24. aug 2025
@ivik4

Vsak to my nevieme ci Ti to prejde. Väcsine ano, ostatnym nie

@ivik4 ja viem chcela som len ze snad budem medzi vami co im to preslo skor, aspon nejaka nadej

michaela19900
autor
24. aug 2025
@anonym_572bec

To nikto nevie. Ja som grcala do 31tt a do toho som mala ešte kontrakcie od 25tt, medzitým hraničnú tehotenskú cukrovku a obličkové záchvaty. Najhoršie obdobie mojho života, už nikdy viac ani za milión. Pomohlo len vydržať a porodiť. Nemáš na výber, musíš to zvládnuť.

@anonym_572bec pane boze na nebi, takze vie to byt naozaj hroza dlhodobo :( no tak dakujem, aspon viem ze ste to zvladli aj vy, musim aj ja :(

michaela19900
autor
24. aug 2025
@lasona

To nikto nevie...mam kamošky, co im bývalo zle celé tehotenstvo. Moja mama este grcala na pôrodnej sale..ja som negrcala ani raz.. chvalabohu

@lasona ach jaj :( ja viem len som chcela mat nadej

michaela19900
autor
24. aug 2025
@anonym_34891f

Mne to prešlo až v 19.tt

@anonym_34891f boze :( to je dost este :(

michaela19900
autor
24. aug 2025
@anonym_e672fc

Mne to ustalo až niekedy v polovici. Väčšinou mi bývalo zle dopoludnia, od obeda sa to nejako ustálilo. Keď som bola neskôr v nemocnici, ležala so mnou kočka, ktorá zvracala nonstop celý deň a bola asi štyri dni iba na infúziách.

@anonym_e672fc jezis, no nic idem sa modlit,

michaela19900
autor
24. aug 2025
@ada_alica

@michaela19900 je to iba zle alebo aj zcracias? Celý deň alebo len ráno? Prvý trimester som iba spala a zvracala v druhom to bolo už lepšie a v treťom už iba ráno, už som to mala ako rituál, žiaľ prešlo to až dňom pôrodu ešte ráno som bola zvracať o 14 sa dcéra narodila až na druhý deň ráno som si uvedomila,že wow už to konečne prešlo 🥰

@ada_alica celodenne je mi strasne zle, ako morska nemoc, od rana do vecera, 4 glgy vody su ore mna moc… tak som si sem prisla po semienko nadeje

anonym_572bec
24. aug 2025
@michaela19900

@anonym_572bec pane boze na nebi, takze vie to byt naozaj hroza dlhodobo :( no tak dakujem, aspon viem ze ste to zvladli aj vy, musim aj ja :(

@michaela19900 no bolo to príšerne, ale nemáš na vyber. Musíš to zvládnuť, sústreď sa na dieťa, potom už bude všetko lepšie. Len vydržať!

7komorova
24. aug 2025

@michaela19900 ahoj ja som mala do 6 mesiaca nevolnosti😭