Kedy ste začali užívať Anopyrin pri tehotenstve?
Ahojte. Tie ktoré ste užívali anopyrin či už z dôvodu zníženia rizika preeklampsie alebo pre niečo iné...kedy prosím ste ho začali užívať?
Mám doma ešte z minulého tehotenstva, lekár vravel že keď zistím že som tehotná môžem si ho nasadiť...a však ten pribalovy leták keď čítam to je hrôza...preto rozmýšľam či nasadiť hneď ako mešká MS alebo radšej neskôr.
Ďakujem
@13lucia17 Dobrý deň, som v rovnakej situácií kedy som do 34+6 brala Anopyrin 100 plus Clexane 0.2 ale teraz mám nasadený už len 0.4 Clexane silnejší mi dala na Hematológii, ako ste prosím dopadli? Stačil ten Fraxiparine potom len ? Budem vám vďačná za odpoveď
@lejdynka123 zdravím vás ja som brala Anopyrin do 35tt, potom som pokračovala len s fraxiprinom, tak isto som sa bala ale bolo vserko v poriadku
Ďakujem vám veľmi pekne, veľa zdravíčka želám
Ďakujem vám veľmi pekne, veľa zdravíčka želám
@lejdynka123 Dakujem a aj vam nech to dobre dopadne 🙂
Ďakujem 🥰

@lucia7933 ja len nohy ruky do brucha sa bojím
@13lucia17 Dobrý deň, som v rovnakej situácií kedy som do 34+6 brala Anopyrin 100 plus Clexane 0.2 ale teraz mám nasadený už len 0.4 Clexane silnejší mi dala na Hematológii, ako ste prosím dopadli? Stačil ten Fraxiparine potom len ? Budem vám vďačná za odpoveď