Koľko pohárov vína môžem vypiť, keď som tehotná?
Teoreticky koľko pohárov vína možem vypiť keď som tehotná
Som počula že to až tak neškodí
@cugumi šak rob ,ako vieš ..ondieta sa budeš starať ty..len aby simpotom.nezakladala.diskusiu ,mám choré dieťa a už nevládzem..neviem ako ďalej...ak si rozhodnutá si to víno dať ,nechápem ,načo sa tu NATO pýtaš ? Na zdravie
Keď nirsi schopná vydržať bez alkoholu obdobie počas tehotenstva tak nemaj deti... otrasné
Toto mi pripomina jednu sestricku z Kramarov ktora hovorila druhej sestricke, ze v tehotenskej ambulancii robila jednej obcianke CTG pasy, tam sa musi 20 minut lezat vo vysokom stadiu tehotenstva a zrazu zena si to odopla a presla okolo nej... ze "tam to nejako divne pipalo, ma to tlacilo... idem von si zapalit..."
Cize toto je asi na takej urovni...
sprav si ako uznáš za vhodné... predpokladám že vieš ako sa deti robia a keď nevieš vydržať bez chľastu počas tehotenstva potom nechápem na čo si sa rozhodla otehotnieť. Daj sa prosím sterilizovať až je takých žien čo najmenej...
Si si úplne istá, že to pitie vina u tvojej mamy nenechalo následky? Lebo táto tvoja otázka tomu nenasvedčuje..
@cugumi si normálna???ani pivo nieto víno!
@cugumi pozri, ja som v praci videla co robi alkohol u deti, co mali nejake poskodenia sposobene tymto. Vacsinou adoptovane deti, kde rodicia tu v zahranici mali info, ze co a ako. A boli tam vazne poruchy pozornosti, detske depresie, nadmerne potenie, panicke ataky, poruchy rastu. Cize ked toto ides riskovat, tak prosim. Ale potom o tri roky nepros cez nejake stranky, ze mame postihnute dieta a potrebuje drahe terapie. Nechci vediet co jedna terapia na rok stoji. Keby viem, ze si sama za to mozem, tak si bucham hlavu o mur do konca zivota.
@elenatomasova u nas jedna mamicka na detskej oslave pila vino. Pohar, dva urcite. Tehu v 6 mes. Dieta ma zavaznu formu Adhd…
Celkom nula poharov vina. Hubert ma napr vyborny nealko sekt 😉
@basska_b ked som lezala este na porodnej sale na koze s malym na sebe po porode zrazu zacali sestricky aj dr kricat. Jedna "vysluzila rodicka" si pocas porodu priamo na vecku na sale fajcila.. dievcatko bolo malinke v inkubatore, tak mi ho bolo luto ona celu dobu co tam bola riesila len kde a ako fajcit..
Celú fľašu denne 🤦
@kiki68 nie je to správne ani piť v tehotenstve ani fajčiť môj názor a keď vidím robiť toto tehotnú tak by som ju najradšej vyfliaskala,,, toť môj názor!
Maximalne som si dala pohar -teda cca deci vina ked bol nejaky pripitok. Pripadne nealko pivo v lete ked boli horucavy. Inac nic. Mam 3 tehotenstva. Dlhodobe dojcenie a ver da sa to prezit. A aj usetris za alkohol za tie roky.

Si ty normálna ako ťa napadne také niečo napísať. Ak chceš silou mocou niečo vypit tak nealko šampaňské, alebo pivo. Keď som bola tehotna neodoprela som si jedno male capovane pivko bolo neskutočne horuco. A jak som ho vypila a az do pôrodu vieš jak mi lepilo?