icon

Koľko pohárov vína môžem vypiť, keď som tehotná?

cugumi
9. máj 2022

Teoreticky koľko pohárov vína možem vypiť keď som tehotná

Som počula že to až tak neškodí

Strana
z2
00momo
10. máj 2022

Si ty normálna ako ťa napadne také niečo napísať. Ak chceš silou mocou niečo vypit tak nealko šampaňské, alebo pivo. Keď som bola tehotna neodoprela som si jedno male capovane pivko bolo neskutočne horuco. A jak som ho vypila a az do pôrodu vieš jak mi lepilo?

lubka261
Autor odpoveď zmazal
mamkalentedkova
10. máj 2022

@cugumi šak rob ,ako vieš ..ondieta sa budeš starať ty..len aby simpotom.nezakladala.diskusiu ,mám choré dieťa a už nevládzem..neviem ako ďalej...ak si rozhodnutá si to víno dať ,nechápem ,načo sa tu NATO pýtaš ? Na zdravie

xena0
10. máj 2022

Keď nirsi schopná vydržať bez alkoholu obdobie počas tehotenstva tak nemaj deti... otrasné

basska_b
10. máj 2022

Toto mi pripomina jednu sestricku z Kramarov ktora hovorila druhej sestricke, ze v tehotenskej ambulancii robila jednej obcianke CTG pasy, tam sa musi 20 minut lezat vo vysokom stadiu tehotenstva a zrazu zena si to odopla a presla okolo nej... ze "tam to nejako divne pipalo, ma to tlacilo... idem von si zapalit..."
Cize toto je asi na takej urovni...

mable123
10. máj 2022

sprav si ako uznáš za vhodné... predpokladám že vieš ako sa deti robia a keď nevieš vydržať bez chľastu počas tehotenstva potom nechápem na čo si sa rozhodla otehotnieť. Daj sa prosím sterilizovať až je takých žien čo najmenej...

jaskolka
10. máj 2022

Si si úplne istá, že to pitie vina u tvojej mamy nenechalo následky? Lebo táto tvoja otázka tomu nenasvedčuje..

elenatomasova
10. máj 2022

@cugumi si normálna???ani pivo nieto víno!

kiki68
10. máj 2022

@cugumi ziadne, tehotne nemaju ziadne bezpecne mnozstvo alkoholu urcene. Jednej to nic nespravi I dietata, druhe bude poskodene

kiki68
10. máj 2022

@cugumi pozri, ja som v praci videla co robi alkohol u deti, co mali nejake poskodenia sposobene tymto. Vacsinou adoptovane deti, kde rodicia tu v zahranici mali info, ze co a ako. A boli tam vazne poruchy pozornosti, detske depresie, nadmerne potenie, panicke ataky, poruchy rastu. Cize ked toto ides riskovat, tak prosim. Ale potom o tri roky nepros cez nejake stranky, ze mame postihnute dieta a potrebuje drahe terapie. Nechci vediet co jedna terapia na rok stoji. Keby viem, ze si sama za to mozem, tak si bucham hlavu o mur do konca zivota.

kiki68
10. máj 2022

@elenatomasova u nas jedna mamicka na detskej oslave pila vino. Pohar, dva urcite. Tehu v 6 mes. Dieta ma zavaznu formu Adhd…

nelca0510
10. máj 2022

@cugumi no keď píšeš "spravim tak ako uznám za vhodné", tak sa zjavne prejavilo, že tvoja mama pila počas tehotenstva. Nepi,to je všeobecne známe.

mima172
10. máj 2022

@cugumi Tu poznám jednoznačne správnu odpoveď na 100%.
Odpobeď je: "0" 😉
Mimochodom, existuje aj nealko vino, keď už by si mala tak veľmi chuť.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
selest
10. máj 2022

Celkom nula poharov vina. Hubert ma napr vyborny nealko sekt 😉

selest
10. máj 2022

@basska_b ked som lezala este na porodnej sale na koze s malym na sebe po porode zrazu zacali sestricky aj dr kricat. Jedna "vysluzila rodicka" si pocas porodu priamo na vecku na sale fajcila.. dievcatko bolo malinke v inkubatore, tak mi ho bolo luto ona celu dobu co tam bola riesila len kde a ako fajcit..

vulka
10. máj 2022

@cugumi Poznám pani, ktorá si počas tehotenstva dávala len trošíčka. A má doma postihnuté plne plienkované, nehovoriace 26 ročné dieťa.

tianna
10. máj 2022

@e1i nealko pivo môžeš, ale len to ozaj nealkoholické kde je 0,0%, to pijem denne pri kojeni, alko ani minimum by som si nedala.

gubcikova
10. máj 2022

Celú fľašu denne 🤦

e1i
10. máj 2022

@tianna cakam uz druhe a vobec ma neláka nic s alkoholom. Ešte bude príležitosť

tianna
10. máj 2022

@e1i jasné, ale to nie je s alkoholom 🙂 je to nealko nápoj, ja to pijem aby som mala viac mlieka a ozaj to pomáha. Ono sú 2 typy, jedno kde je trochu alkoholu a potom toto druhé čo je ako malinovka. Alkohol som nepila už 2,5 roka, odkedy som otehotnela s najmladším drobcom 🙂

tianna
10. máj 2022

@selest Hubert nealko nie je úplne nealko, osobne by som si nedala ani ten. Jedine nealko pivo, ale to ozaj 100% bez alkoholu 🙂

selest
10. máj 2022

@tianna vazne ja som ho pila na silvestra ked som kojila, ako tehotna som nepila

tianna
10. máj 2022

@selest pri kojeni to už tak nevadí, ja som na to prišla len náhodou keď som si čítala zloženie, odvtedy radšej pijem Robbie bubbla 🤣

huginko
10. máj 2022

@cugumi žiadny!!! To co je za otázku...? Ze pohárov... 😬

elenatomasova
11. máj 2022

@kiki68 nie je to správne ani piť v tehotenstve ani fajčiť môj názor a keď vidím robiť toto tehotnú tak by som ju najradšej vyfliaskala,,, toť môj názor!

maryetta
3. jún 2022

Maximalne som si dala pohar -teda cca deci vina ked bol nejaky pripitok. Pripadne nealko pivo v lete ked boli horucavy. Inac nic. Mam 3 tehotenstva. Dlhodobe dojcenie a ver da sa to prezit. A aj usetris za alkohol za tie roky.

Strana
z2