icon

Krv po utieraní v tehotenstve

bbyy3
3. máj 2025

Ahojte baby
Vopred sa vam ospravedlňujem za fotky len že som zúfalá a preto chcem vedieť či ste niektorá
Mala toto iste keď ste sa pri cikani utreli a mala krv
6tt to boli také že len sem tam a keď som šla k svojej gynekologické odmietla ma pozrieť nechápem prečo keď som jej chcela ukázať fotku ako to vyzera povedala mi že to nechce vidieť
Napísala mi Utrogestan som už 8tt niečo takéto sa mi ešte nestalo keď som si dnes dala utrogestan a šla cikat a utrela som sa tak som viac krvi neviem či je to normálne alebo či je to tým liekom alebo niečím iným stretli ste sa z niečím podobným ?

Krv po utieraní v tehotenstveKrv po utieraní v tehotenstve
Strana
z2
bbyy3
autor
17. máj 2025
@katkabg

@bbyy3 ahojky,ako to u teba dopadlo?U mna taketo podobne nieco zial skoncilo zle.Vsetko zaniklo prestalo sa rozvyjat a teraz som vysadila lieky na udrzanie plodu a cakam menstruaciu

@katkabg mala som zamlknuty potrat bohužiaľ stále je to pre mňa veľmi ťažké

bbyy3
autor
17. máj 2025
@katkabg

@bbyy3 oj citam ze babatko uz nemas 😪 to mi je luto

@katkabg 🙁😢stále je to pre mňa ťažké keď sa dá všetko doporiadku po nejakom čase sa budeme snažiť znova hádam že potom to už vinde 🙏

katkabg
19. máj 2025
@bbyy3

@katkabg 🙁😢stále je to pre mňa ťažké keď sa dá všetko doporiadku po nejakom čase sa budeme snažiť znova hádam že potom to už vinde 🙏

@bbyy3 ajojky....ano aj ja tak isto 😢 aj premna to bolo tazke hlavne ked mi to doktor oznamil...teraz pocjame aspon 3 m.a skusime opat 🩷

bbyy3
autor
21. máj 2025
@katkabg

@bbyy3 ajojky....ano aj ja tak isto 😢 aj premna to bolo tazke hlavne ked mi to doktor oznamil...teraz pocjame aspon 3 m.a skusime opat 🩷

@katkabg prajem veľa šťastia 🙂nech sa vydarí ❤️🙂

katkabg
22. máj 2025
@bbyy3

@katkabg prajem veľa šťastia 🙂nech sa vydarí ❤️🙂

@bbyy3 aj tebeeee😘😘😘 budeme sa informovat ak sa podari 🥰🥰🥰🥰

Strana
z2