Krvácanie na začiatku tehotenstva
baby mate s tym nejake skusenosti som na uplnom zaciatku tehu. min, tyzden som bola na HCG a mala som len 64 co je zaciatok uplny, od vcera som zacala spinit bolo to hnede a preslo to do krvacania, ked sa utieram, je to jasne cervena krv. mala som uz 3 potraty a velmi sa bojim
Tak tí držím palce,aby si to teraz zvládla,veľa síl
Ahoj. Ja som krvacala v 6tt, bola to jasnocervena krv, trvalo to par hodin..isla som na pohotovost, nechali ma v nemocke, pichali mi nieco na zastavenie krvacania a zabralo to okamzite, odvtedy som nekrvacala len este den spinila..nakoniec ked som po tyzdni odchadzala mi povedali, ze mam hematom a musela som lezat..po takom mesiaci hematom zmizol a tehotenstvo bolo dalej bezproblemove a mam krasne 3-mesacne dievcatko..prajem ti, aby to aj tebe vyslo, aby si sa dockala zdraveho dietatka
@tinky09 ked som 1x potratila bola som vo velmi skorom stadiu a mas pravdu nic nevideli zial, ale hcg nepustil potom ked sa pridruzili aj strasne krce tak urobili opat rozbor krvi a hcg klesal namiesto stupania, ked osm bola 2x tehu tak som raz krvacala v 4tt a potom este aj v 8tt a oba razy mi robili sono, v 4tt som nedostala ziadne tabletky nic len pokoj na lozku ziaden stres a uvidime ako to bude pokracovat a pri druhom krvacani som dostala injekciu este na pohotovosti a zas len pokoj n alozku....
ono v 2tt od poslednej mrchy alebo od oplodnenia?
@tinky09 tiez mam za sebou potrat (inak by som sa neodvazovala reagovat) a stojim si za tym, ze ak sa toto, co sa deje tebe, deje pred meskajucou MS, tak to potrat nie je.....HCG sa tvori uz ked dojde k oplodneniu vajicka....ale oplodnene vajicko sa nemusi uchytit a odide spolu s MS....preto nie je dobre testovat sa pred meskajucou MS, lebo sa predide pripadnemu sklamaniu z toho, ze oplodnenie sa podarilo, ale tie dalsie kroky uz nie...vola sa to biochemicke tehotenstvo
prepac, ako som sa ta nejako dotkla alebo ta urazila, len som ti napislala svoj nazor....neviem, co znamena tvoja diagnoza v pripade snahy o babatko, ale ak to maju lekari podchytene a snazia sa zo vsetkych sil, dopuju ta liekmi, tak uz nie je nic, co by si mohla robit....drzim palce, aby to dopadlo dobre
@bajana prepac mozno som aj ja bola neprijemna, ale uz 4 krat je vela, ja viem, ze ked by som sa netestla tak by bolo vsetko ok, len by som dostala mrchu v strede cyklu, ako som mala mat ovu. ja sa musim sledovat kvoli tomu, aby som mohla ist hned na hematologiu po injekcie ktore ma potom budu sprevadzat cele tehotenstvo a aj 600 nedelie. je to komplikovane a uz ani neviem, ci dieta chcem
@tinky09 hlavu hore, nerob unahlene uzavery...idu Vianoce, snad prides na ine myslienky...mas partnera, ktory pri tebe stoji, to je velke povzbudenie....drzim ti palce, urcite sa to podari...ak nie teraz, tak inokedy, medicina dnes robi zazraky...a ked nie medicina, tak sa stane iny druh zazraku...uvidis, chce to len verit... 🙂
my sme sa snazili 2 roky, nemohla som uverit, ked som konecne uvidela na teste 2 ciarky....nepripustala som si, ze by nieco mohlo byt zle, ale vnutorne som sa akosi necitila ako tehotna...a vysvitlo, ze som mesiac v sebe nosila plod, ktory sa prestal vyvijat v 7tt...tak som teraz ready na dalsie pokusy, len snad to nebude trvat zase 2 roky a dufam, ze to bola "len" vyvojova vada a nie nejaky vaznejsi problem...
ja som mala v 6tt par kvapiek krvy a prednedavnom v 13tt som tak,zeked som sa vycikala a utrela cely toaletak bol od krvy ale potom uz nic.kedze som uz mala jeden potrat v oboch pripadoch som isla na pohotovost...na tvojom mieste by som urcite necakala doma
Ahojte, som v 9tt a začala som krvácať, nie veľa ale našla som si na nohavičkách červenú krv , šla som na pohotovosť pri vyšetrení sona mi tiež pár kvapiek krvi odtieklo, nasadili mi dicynone a utrogestan . Odvtedy už nič , žiadna krv , srdce na sone bilo a vraj vnútri nebolo vidieť nejaké krvácanie alebo niečo nezvyčajné. Stalo sa vám to niektorej? Myslíte si, že to môže mať niečo spoločné s tvorenim placenty že praskla nejaká cievka alebo tak? Pretože hematom na sone vidieť nebolo . ďakujem
@sofi_fabova Mne sa stalo a ovela horsie.Tiez v 9tt ma doslova zaliala krv,bola som presvedcena ze je koniec.Babatku nebolo absolutne nic,s najvacsou pravdepodobnostou sa vyplavil hematom.Ale urcite je tvoj stav dovod dat si aspon 2 tyzdne prisny kludovy rezim a nepodcenit to.Jasna krv nie je nikdy dobre znamenie,takze len ber lieky a lez.
@nini1010 ale asi ti tiež hematom nevideli na sone, však? Lebo mne nič vnútri zvláštne nevidel.Verim, že to bolo toto lebo to bolo také jednorazové odvtedy už nič, aké vyzeralo to ako začínajúca menštruácia. Ležím teraz v nemocnici.
@sofi_fabova Raz mi dr spomenul ze tam nejaky mensi vidi,ale nevidel to ako problem.Tak sa to zvlastne krvacanie uzavrelo ako toto,lebo potkm to uz nevideli.Vies s tym krvacanim to je pravdupovediac loteria.Hop alebo trop.Niekedy je to zaciatok potratu,niekedy sa to proste stane bez vysvetlenia a tehotenstvo pokracuje bez najmensieho problemu dalej.Tienprve tri mesiace to je vzdy v rukach prirody.Treba mysliet pozitivne.Lebo dva krat som v bezproblemovom tehotenstve myslela negativne a skonvili zamlknutymi potratmi.Raz ma zaliala celu krv a myslela som pozitivne a teraz som trane pred porodom.Proste mozes pre babatko spravit len dve veci.Lezat a mysliet pozitivne.

@sense a bola si uz mozno v 5tt ja som mozno bola v 2tt a to neuvidia, ani ked by mali najlepsie sono sveta