Krvácanie po holení nôh v tehotenstve
Ahojte tehulky, mam taky problem, a chcela by som vediet, ci je to kvoli tehotenstvu alebo je to sposobene niecim inym. Odkedy som tehotna, ked si oholim nohy, mam ich ako doskriabane, tecie mi krv, svrbia ma... nikdy predtym sa mi to nestavalo...potrebujem vediet, ci je to normalne, a ci mate na to nejaky precept. Budem vdacna za kazdu odpoved...
@katarinocka1989 - krvacat pri holeni? To je jedine ak blbou ziletkou alebo holenim na sucho 😕
@katarinocka1989 ahoj, mne sa semtam pustila krv z nosa ked som bola tehotna.. myslim ze vtedy je v tele asi viac krvi, takze to moze mat suvis aj s tym krvacanim po holeni noh.
Tupu ziletku urcite nemam, a nikdy sa neholim nasucho... Asi navstivim kozneho, strasne to svrbi a ta krv, och, este som nepocula ze by tehulky mali taketo problemy
@katarinocka1989 ahoj, mala som ten istý problém, žiaľ pokračuje naďalej, a to som uz skoro tri roky pi pôrode. Nohy mam otrasné, doskriabane, sama chrasta.
Dnes som bola u lekara a povedal mi, ze to moze byt sposobene tym, ze mam nieco s pecenou a ak nie, vraj to je z tehotenstva a po porode to prejde...a ty hovoris ze to trva aj nadalej? no super, ja dufam ze to prejde 😒

mne sice nekrvácali, ale svrbeli ma jak fras. Nemáš tupú žiletku?