Krvácanie v 6. týždni
Ahojte,chcela by som sa poradiť s vami,lebo to cakanie ma zabíja. V utorok som bola u doktora s tým že som tehotná,spravil sono od spodu,nasadil mi progestanelle,keďže pred 2 a pol mesiacmi som potratila a bola na kyretáži.Odvtedy ako som si dala prvu tabletku spodkom tak mi začal krvavy vytok zakaždým keď som sa utrela na wc,s tým vyšli aj časti progestenalle. Test stále pozitívny,pokračuje to do dnes čo je 3tí deň,bolesti mám v podbrušku ako pred menštruaciou. Doktorovi som volala tak mi povedal nech si dávam tie tabletky orálne zapiť vodou. Už mám 5testov pozitívnych,som sa bála tak každé ráno som od utoroka spravila.Stále mám 2 čiarky.Predtým ako mi nasadil ten progestenalle som nemala žiadny výtok,krv nič.Mala ste niektorá takýto problém? Budem vďačná za každú radu.
a testy su stale rovnako tmave?
@alexandramb presne tak...ja keď som potratila tak som mala hnedy vytok ako starú krv...a to som aj cítila že je koniec...ale teraz stále každé ráno je pozitívny dnes som akurát 7tt+1 pred 3 dňami videl doktor len gestačny vak,dúfam v to aby bolo všetko v poriadku...aj ja som si mala vkladať aj som vkladala ale proste odvtedy tá krv...tak že to mám normálne zapiť vodou a uvidíme...hrozné toto čakanie...držím palce aj tebe,dúfajme že nám to výjde obom a o pár mesiacov kočíkujeme 😊
@lyci áno
Mne už nebolo vtedy nič vidno, takže ja si myslím ze to je dobre znamenie. Skús sa dr spýtať ci ti nedá radšej duptason to je tiež podobne, mozno ak ti tento progestenelle nesadol. Predtým keď som ho užívala, tak som čítala ze nie každému sedí.
ja som zacala spinit az ked som zacala brat duphaston, lekar kazal stale brat, stale som spinila a na dalsej kontrole uz nebilo srdce
@alexandramb teraz som si dala tabletku ale som ju zapila vodou,večer urobim to isté a uvidím do rána...ak to nepomôže tak mu zajtra znovu zavolám nech mi to zmení...
@lyci ja to istépredtým ked som potratila ale boli tam 2ičky a bola tam aj geneticka vada
vies kedy si mala cca ovulaciu?
byt Vami idem hned k doktorovi inak pridete o dalsie dietatko to krvacanie nie je v poriadku, uz len ked zacina spinenie treba ist....
Utekaj k lekarovi, alebo na pohotovost...naozaj necakaj na nic. Moze to byt len nejaka cievka niekde...alebo niektore zeny dokonca uvadzaju, ze prve mesiace dostavali akoby menstruaciu, a preto dlho ani nevedeli, ze su tehotne...avsak vo vseobecnosti cerstva krv v tehotenstve vacsinou nic dobre nevesti. Pre pokoj duse utekaj...progesteron istotne k udrzaniu plodu len moze dopomoct, ten by som dalej uzivala. Drzim moc palecky, nech sa fazulka udrzi a dobre to dopadne. ❤️🙏
Pre svoj vlastný pokoj by som na Tvojom mieste šla k lekárovi. Mne na pohotovosti dr povedala, že keď to má byť dobré, tak to dobré bude a keď nie, tak ani najlepšie lieky na svete s tým nič neurobia. Ale teda špinenie a jemné krvácanie na začiatku tehotenstva nie je nič neobvyklé. Maternica je viac prekrvena a ako sa embryjko viac "zavrtava" tak môže naraziť na cievku, ktorá keď praskne môže žena krvácať alebo spinit. Ešte je možnosť, že máš hematom, aj ten vie spôsobiť krvácanie a to aj také masivnejsie. V každom prípade určite ber progesteron. Silno držím prsty, aby ste boli v poriadku, Ty aj mala fazuľka. 🙏❤️
Jaj a ešte som chcela, že si aj Ascorutin môžeš dať. Spýtaj sa lekára akú dávku Ti odporučí, je to voľnopredajné.
@lucka_lullu môj doktor ascorutin neodporučuje,vraj v žiadnej vyspelej krajine to ženám v tehotenstve nedávajú
@lucka_lullu aj mne to povedali...niektoré ženy to majú vraj normálne...uvidím zajtra ráno ak mi to prestane tak super ak nie volám doktorovi,dohodli sme sa tak...tak dúfam že bude všetko v poriadku...ďakujem za povzbudenie
@lyci nikto nevie kedy som mala ovuláciu,pretože 31.1 som podstúpila kyretáž...menštruáciu som dostala 9.3,trvala 4 dni...doktor povedal že to po zákroku môže haprovať,môže to byť poposúvané...
aha. podla toho ja uz viem, ze to neskonci dobre. ked je pomaly vyvin, pomaly silneju testy. ovu som mavala cca 10DC, ale plod a srdce az v 8tt. gynekolog sa vzdy tvaril, ze to je v pohode, ale jasne, ze nie je.
Fakt? A aký je problém s Ascorutinom nevieš? Teda ze prečo nedávajú?
@lucka_lullu to neviem...ja som si to vtedy dávala sama od sebaa doktor mi toto sám povedal tak neviem...
@lyci nejako som ťa nepochopila...čo nedopadne dobre?
spomaleny vyvin znamena vacsinou neprosperujuce tehotenstvo. za posledny rok 2x MA s kyretom a raz biochemicke som mala
@lyci ale mne nikto nepovedal že mam spomalený vývin...to som mala predtým keď som bola aj ja na kyrete...teraz ked som bola tak doktor povedal že zatiaľ všetko ok...ale akonahle som si začala vkladať progestenalle tak som začala mať krv...dovtedy nič ani stopa...ráno som si ho dala orálne o 8 a už o trištvrte menej krvi mám...tak uvidím do večera
ved to som ani ja nepovedala. preto som sa pytala kedy si mala ovu, ked v 6+6 si mala len gestacny vak. ale ked nevies termin ovu, tak sa to neda poriadne zhodnotit
@lyci no neviem veru,kôli kyretaži...a nie 6+6 ale 5+6 som teda bola...vtedy bolo vidno gestačny vak...
@lyci ale keďže ovu netušim,tak bohvie v ktorom tyždni naozaj som...uvidíme
Ahoj, tiež som.sponila od začiatku tehu až do 13 TT a vkladala som si progestenalle. Neboj sa, mysli pozitívne... 😍 Ja som utekala na pohotovosť keď sa mi špinenie zmenilo na kvapky krvi a dnes už pri mne oddychuje suhajko. Držím silno palce 🙏 😍 🥰
@verora ďakujem krásne za podporu🥰už som sa ukľudnila dnes,dozvedela som sa dnes že známa mala "menštruáciu" až do 5 mesiaca a vtedy aj zistila že je tehotná 🙈 tak dúfam že všetko bude v najlepšom poriadku🥰 veľmi si prajeme bábätko
Úplne ta chápem. Viem co je to túžiť po dieťatku. My sme naň čakali 4,5 roka a stalo to za to
@verora joooj no to je ozaj dlho❤️ a na pohotovosti ti čo povedali? A ten progestenalle si si vkladala aj ked si mala vytok,krv? Neužívala si ho orálne?
Z pohotovosti som išla úplne rozklepana lebo mudr mi povedal ze už srdiečko malo bit. A že len pokračovať vo vkladaní. O 5 dní som mala mat kontrolné sono u môjho gyn a tam už srdiečko bilooooooo... A áno celý čas som vkladala. Mne ho potom ešte v dakom 20 týždni dali späť na cca mesiac

Ahoj, presne viem co zažívaš ja som takto 2x potratila raz v 7tt a druhy raz v 8tt, začala som krvácať a už bolo po, testy boli čoraz slabšie nakoniec už boli negatívne. Ale v tvojim prípade keď máš stale test pozitívny, tak je to asi vporiadku. Niektoré ženy ze krvacaju aj počas tehotenstva. Držím palce, aby si ty bola ten šťastný prípad. Viem ze krv nevešti nič dobré, ale su aj prípady kedy to je nakoniec poriadku. Akurát som znovu 5tt a tiež sa obávam ze sa 3x zopakuje tento scenár, tiež mi dr nasadila od včera progestanelle, ale vkladať, tak sama uvidím o pár týždňov. Toto tehu mam aj strasne bolesti, vraj je to ok. Ale človek sa už boji, keď si takéto niečo zažil .