Som v 6. týždni a začala som krvácať

alexandramb
7. aug 2021

Ahojte, chcela by som sa spýtať či ma niekto podobnú skúsenosť. Som v 6 tt zistila som to v utorok, meškala mi menstruacia, tak som si spravila test. Vyšiel mi pozitívny ale druhá čiarka bola slabá. Následne na tom som bola u dr ktorá to potvrdila. Všetko bolo v poriadku, cítila som sa tehotná chodila som často cikat, bolelo ma v podbrusku a dokonca aj bradavky ma boleli ako pri prvom tehotenstve. Problém nastal ale včera, začala som krvácať. Bežala som ku dr ktorá povedala ze to môže byť omeškaná menštruacia, potrat alebo mimo maternicove tehotenstvo. Podľa sona že nič nevidela. Vzala mi krv ale keďže to bol piatok tak čakať musím do pondelka, poradila mi že si mám spraviť tehotensky test znovu, spravila som dva tie obyčajné lacné pásiky a vysli mi ledva dva pásiky. Fakt úplne slabucky druhý pásiky, urobila som si ďalší dnes ráno a ten už bol úplne negatívny, bez naznaku druhej čiarky. Neviem či stále dúfať že to bude v poriadku , alebo sa začať zmierovať s tým čo mi logicky z tejto situácie vychádza, nechcem si moc dávať falošné nadeje.

hennyinnsbruck
7. aug 2021

Bohuzial biochemicke tehotenstvo😔

petamich
7. aug 2021

stalo sa mi to dvakrat a zial nedopadlo to dobre, silne drzim paste 🤞🏻🤞🏻

mircalla
7. aug 2021

Ano suhlasim s babami biochemicke tehu, cize velmi skory potrat

miskamicha
7. aug 2021

@alexandramb tak prvotne dr na sone videla gestacny vak a potom.uz nie? Tak ak si zacala krvacat tak to bol skory potrat..biochemicke by bolo ak by na sone nikdy nic nebolo,teda detekovane biochemicky iba z krvi.- zvysene hcg. Zrejme nieco nebolo v poriadku a priroda sa s tym sama vysporiadala. Stava sa to velmi casto. Mne 2x po sebe a este vo februari. Uvidis co ti povie v pondelok. Mozete sa hned nasledujuci cyklus snazit 🙂 zacni uzivat lhselinu listovu v aktivnej forme. A pre pripad by som po ovulacii nasadlia progesteron 🙂 drz sa...bude to dobre. Mnohym zenam.sa to stalo a ani nemuseli vediet ze su tehotne.

andrejka1974
7. aug 2021

Zial biochemicke zazila som toto iste

ecko80
7. aug 2021

@alexandramb Tiez som tak mala, najprv celkom pekna ciarka v case meskania ms a po par dnoch slabsia, az som zacala krvacat koncom 5. tt. Islo o biochemicke.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre