icon

Krvácanie z nízko položenej placenty v 15. týždni

ciernypes
18. aug 2016

Ahojte krvacal niekto kvoli nizko polozenej placente v 15tt? ja uz lezim 8 den a stake spinim.nie uz vela napr dva dni nic a dnes po utreti zase cervena krv na toaletnom uz mi aj injekcie a lieky vysadili. a dnes zasa pichli injekciu na krvacanie....mam ju uz podla potreby...Prvy den ako menstruacne krvacanie..na sone sa nik nevedel vyjadrit.hematon sa nenasiel krcok vusetreny.z neho nekrvacam vraj zdal sa jej tam polyp ale nepotvrdila ho.nebola si ista a tak to vyjodnotila ze vlastne krcok ok aj zatvoreny...placenta 19mm od branky polozena v zadu nizko.vraj sa bude vytahovay dohora este...lezim.mam kludovy rezim....ake ste mali skusenosti vy?? lebo ono je tazko povedat z coho to krvacanie je 75% sa zda ta nizko polozena placenta.

Strana
z3
chokma
24. aug 2016

@vydrnik no asi sa snazil byt vtipny a odlahcit situaciu... Len sa asi dostatocne nevzil do polozenia mamiciek, ze im do smiechu asi nebude.

vydrnik
24. aug 2016

@chokma zrejme,ako chlap si neuvedomil co taka zena preziva a boji sa aby babo bolo v poriadku,ale ked je raz lekarom ked chcel zartovat tak mohol inac

lucinka511
24. aug 2016

@chokma no ja 95% dna prelezim ty to mas ine kedze mas dieta. musis sa aj o dieta postarat

katuha
25. mar 2024

@mirica prosím a krvacali ste viac dní po sebe alebo ako

mirica
26. mar 2024

@katuha.. takmer stale, ono to bolo ako taký slabý menzes, čiže niekedy viac a krv bola jasnočervená a inokedy menej a viac do hneda. ale bolo veľmi máličko dní, keď to nebolo vôbec.

lalilla
29. jún 2024

Kocky ako to u vas dopadlo prosim? A pri tom krvacani ste mali aj dake kusky sliznice? Dakujem pekne

Strana
z3