Ktoré magnézium beriete v tehotenstve?
Mozem si dat aj magnerot?
Brala som magnerot. Kludne si mozes davat 2-3x do dna, ak mas krce v nohach alebo ti tvrdne brusko. Jedine ak beries zelezo, tak na to pozor, tam musi byt casovy rozostup aspon 3-4 hodinky medzi zelezom a magneziom 🙂
@kabba beriem len femibion 2.. a vsimla som si ze mi troaku puchnu nohy .. krce v nohach nemam a babo sa dakovelmi roztahuje neviem ani ci je to tvrdnutie .. momentalne som 29tt
Kazdopadne magnezium ti neublizi, ale nemusis teda take vysoke davky, ak nemas krce a pod, tak 1-2tablety denne stacia. Ak ti ide o tie opuchy, tak na to mi doktorka odporucila na odvodnenie forfeminu (klasicku modru, nie slim), po nej sa mi to zlepsilo 🙂
Mne gynekologička nakázala brať celé tehotenstvo magnerot. Brala som ho vždy iný čas dňa (keď som si spomenula😂) dokonca vravela že najlepšie keby som bravala 2x denne
Ja beriem od Gym Beam Chelated Magnesium, stacia 3 tobolky, aby si mala potrebnu davku CISTEHO MAGNEZIA. Lebo tych 500, nie je 500 cisteho. Tusim v tom chelatovanom je v 3 tobolkach 375 cisteho magnezia a v 3 tabletkach od Galvexu mas len 153 mg cisteho horcika.
Ked som brala od Galvexu teda viac, tak ma bolel zaludok a prehanalo ma.
Magnerotu treba asi 8 denne, aby si mala tu davku pokrytu, tusim.
Z tohto chelatovaneho ma neprehana a neboli zaludok. A ucinkuje mi dobre, ja to beriem kvoli tlaku.
Mne môj gyn odporučil magnerot 3x denne… odobrili mi to aj v nemocke v Ružinove
Mne puchli nohy keď som viac naraz pribrala a zároveň bolo teplo a zároveň jedla viac sladké.
S horčíkom to nemalo nič spoločné. Brala som a aj teraz beriem 3tbl denne
@lenkakravcova mne puchli nohy skrz toho ze som bola zavodnena... bola som v lete tehotnaaa... a brala som tiez magnezium .. vtedy mi netvrdlo brucho.. dnes k veceru citim uz neviem cibto je ono ale tvrdne mi brucho.. zato nebiem ci si mozem dat ten magnerot... ci nemam pockat a zajtra zavolat svojmu doktorovi a opytat sa
Vsak prave magnezium je proti tvrdnutiu brucha. Neviem, na co cakas. Vsak magnezium neuskodi vobec a odporuca sa tehotnym 🤷🏻♀️
Určite si daj. Mne vravela Dr ze pri tvrdnuti práve si mam dať dvojnásobnú dávku.

Ahoj 🙂 ja som brala magnezium 500 3x denne ale ja som mala tvrdnutie bruska asi uz od 19 tt. konkretne Magnesii lactas Galvex 500 mg