Ktoré magnézium beriete v tehotenstve?
Mozem si dat aj magnerot?
Ja som brala Magnerot cele tehotenstvo.
@marianarem a kedy je najlepsie si ho dat vecer mozem aj teraz? Ci som mala skor
Myslim ze to nehra rolu, mozes si dat aj teraz.
Ja beriem Magnosolv
Brala som magnerot. Kludne si mozes davat 2-3x do dna, ak mas krce v nohach alebo ti tvrdne brusko. Jedine ak beries zelezo, tak na to pozor, tam musi byt casovy rozostup aspon 3-4 hodinky medzi zelezom a magneziom 🙂
@kabba beriem len femibion 2.. a vsimla som si ze mi troaku puchnu nohy .. krce v nohach nemam a babo sa dakovelmi roztahuje neviem ani ci je to tvrdnutie .. momentalne som 29tt
Kazdopadne magnezium ti neublizi, ale nemusis teda take vysoke davky, ak nemas krce a pod, tak 1-2tablety denne stacia. Ak ti ide o tie opuchy, tak na to mi doktorka odporucila na odvodnenie forfeminu (klasicku modru, nie slim), po nej sa mi to zlepsilo 🙂
Mne gynekologička nakázala brať celé tehotenstvo magnerot. Brala som ho vždy iný čas dňa (keď som si spomenula😂) dokonca vravela že najlepšie keby som bravala 2x denne
Ja beriem od Gym Beam Chelated Magnesium, stacia 3 tobolky, aby si mala potrebnu davku CISTEHO MAGNEZIA. Lebo tych 500, nie je 500 cisteho. Tusim v tom chelatovanom je v 3 tobolkach 375 cisteho magnezia a v 3 tabletkach od Galvexu mas len 153 mg cisteho horcika.
Ked som brala od Galvexu teda viac, tak ma bolel zaludok a prehanalo ma.
Magnerotu treba asi 8 denne, aby si mala tu davku pokrytu, tusim.
Z tohto chelatovaneho ma neprehana a neboli zaludok. A ucinkuje mi dobre, ja to beriem kvoli tlaku.
Magnerot prve tehotenstvo aj druhe
Mne môj gyn odporučil magnerot 3x denne… odobrili mi to aj v nemocke v Ružinove
Mne puchli nohy keď som viac naraz pribrala a zároveň bolo teplo a zároveň jedla viac sladké.
S horčíkom to nemalo nič spoločné. Brala som a aj teraz beriem 3tbl denne
@lenkakravcova mne puchli nohy skrz toho ze som bola zavodnena... bola som v lete tehotnaaa... a brala som tiez magnezium .. vtedy mi netvrdlo brucho.. dnes k veceru citim uz neviem cibto je ono ale tvrdne mi brucho.. zato nebiem ci si mozem dat ten magnerot... ci nemam pockat a zajtra zavolat svojmu doktorovi a opytat sa
Vsak prave magnezium je proti tvrdnutiu brucha. Neviem, na co cakas. Vsak magnezium neuskodi vobec a odporuca sa tehotnym 🤷🏻♀️
Určite si daj. Mne vravela Dr ze pri tvrdnuti práve si mam dať dvojnásobnú dávku.

Ahoj 🙂 ja som brala magnezium 500 3x denne ale ja som mala tvrdnutie bruska asi uz od 19 tt. konkretne Magnesii lactas Galvex 500 mg