icon

Mali by ste ešte nádej?

ivkav5
19. sep 2023

Ahojte, od včera som tu písala viackrát. Včera 5+5tt, som začala špiniť, šla som večer hneď na pohotovosť, kde ma lekárka vyšetrila, následne pichla DICYNONE na zastavenie krvácania a povedala, že síce nevidí ešte plod ale vidí gestačný vak a žltkový vak, bola veľmi milá, povedala, že je všetko pekné, že to tam nevyzerá zle a teda nie je dôvod na obavy. Prišla som domov, špinenie zmizlo, všetko bolo fajn až do dnešného rána. Dnes som sa zobudila, šla na wc a pri utretí som zbadala maličký fliačik tmavej krvi pri silnejšom utretí, potom ďalší a neskôr hnedé špinenie. Šla som si pospať ďalej, keď som sa zobudila druhýkrát, tak na papieri jasnočervená krv, 2x som sa utrela a 2x jasná červená krv (slabšia ako menštruačná, bez zrazenín, ostal len červený papier). Hneď som utekala zas na pohotovosť, keďže moja gyn. dnes nerobí. Zajtra som k nej objednaná, takže už som chcela počkať, ale po krvi sa už nedalo čakať.

No a dnes na pohotovosti nemilé "prekvapenie"...neochotný pán doktor, ktorý ma hneď zdrbal, že čo chcem, že on nevie ešte ani povedať či ide o vôbec prosperujúce tehotenstvo, že to treba nechať na prírodu a čo ja od neho chcem...počkala som ale na vyšetrenie, pozrel sa tam, nepovedal ani slovo, len napísal do správy, že gestačný vak je nepravidelný, vo veľkosti 21x14mm. Videla som ho na ultrazvuku a v porovnaní so včerajšom vyzeral inak, bol člnkovitého tvaru (Včera pekná bublinka). Toto ma dosť vydesilo, následne mi pan doktor napísal do diagnózy MISSED ABORTION, ale mne pritom povedal, že "no ja to nevidím najlepšie, ale uvidíme, treba to nechať na prírodu ako to dopadne" ... Následne mi zobral krv na HCG, že mam prísť po výsledky zajtra.

Verili by ste ešte? Alebo si nemám robiť zbytočné nádeje? ;( Tá diagnóza v správne a ten jeho prístup, ma úplne zničili....Včera som z pohotovosti odchádzala vysmiatá, ešte mi pani doktorka pogratulovala k tehotenstvu (prvému, preto sa aj tak bojím a stresujem) a povedala, že to vyzerá fajn, aj keď ešte plod nie je tam, ale na to je vraj skoro. Teraz nekrvácam, len sem tam trocha svetlo hnedé špinenie a pobolieva ma v podbrušku a krížoch. Dnes som už ráno vstávala s takou silnou bolesťou prsníkov a jemne bolesti v podbrušku. Už sa bojim isť na wc :(

Strana
z3
3petka
19. sep 2023

@ivkav5 drzim palce

ivkav5
autor
19. sep 2023

@3petka ďakujem🙏 bolesti som nemala cca týždeň, dnes sú fakt silnejšie, presne ako predmenštruačná bolesť v podbrušku + ma klepe poriadna zima…tak neviem, či to je len výkyv hormónov alebo či to je predzvesť niečoho zlého..

mathob
19. sep 2023

@ivkav5 držím prsty silno, tiež som pri mojich obidvoch babach krvácala a spinila, pri obidvoch som mala hematóm, a tiež som mala podobného pána Dr. co mi povedal že je to medzi nebom a zemou a keď ma vyšetroval s tými železami , tak to riadne bolelo ...no nebol ani citlivý ani príjemný a tiež mi napísal že dg hroziaci potrat... A mala už bude mať 5 rokov...

ivkav5
autor
20. sep 2023

Z celého srdca vám všetkým ďakujem za priania ❤️ pomohli ste nám!🙏😘 Dnes som na usg videla malilinké srdiečko❤️ o týždeň idem už na 100% potvrdenie, ale zatiaľ je podľa lekárky všetko v poriadku. Máme obrovskú radosť! Dostala som duphaston a ascorutin kvôli špineniu, ale vraj teda špiniť môžem aj do 16tt. Krv bola zrejme z nejakej prasknutej cievky, najskôr po vyšetrení.

drm21
20. sep 2023

@ivkav5 jeeej 🥰až mi slzy vyhŕkli Ako sa s tebou teším💖💖💖💖

ivkav5
autor
20. sep 2023

@drm21 si zlatá ❤️❤️❤️ďakujem krásne 🙏 pani doktorka aj sestrička bola pohoršená, ako mi mohol včera lekár na pohotovosti napísať missed abortion🙈 že čo ho k tomu preboha viedlo…verím, že zlý začiatok, dobrý koniec a už bude všetko len dobré🙏❤️

luccija
20. sep 2023

@ivkav5 tak to sú dobré správy👍

drm21
20. sep 2023

@ivkav5 ono niektorí doktori sú fakt isté prasatá ani to nemám slušnejšie napísať🙄 ako na jednej strane Chápem že nemôže prežívať všetko s každým pacientom ale na druhej strane ja neviem ako keby zabudli byť niektorí ľudia jak keby oni sami nevedeli čo to je keď po niečom túžiš a o niečo sa tak dlho snažíš Alebo je dačo vymodlene proste pochopenie u niektorých total bodu mrazu

drm21
20. sep 2023

@ivkav5 strašne ti želáme nech čochvíľku máš drobca pri sebe Len sa mu prihováraj💖 aj ja som to robila pri druhom keď som mala obavy stále som sa mu prihovárala hovorila som mu ako ho tu strašne chceme a moc lubime🥰

sense
20. sep 2023

Gratulujem ❤️

melany_y
20. sep 2023

Tak som na teba myslela, veľmi sa teším z dobrých správ ❤️❤️

ivkav5
autor
20. sep 2023

@drm21
@sense
@melany_y
Vy ste úžasné ❤️❤️ stále pri takýchto diskusiách plných úžasných ľudí ako ste vy si hovorím, že to tu má zmysel🙏😍

zuzi0911
20. sep 2023

@ivkav5 teším sa veľmi moc z vás ❤️

ivkav5
autor
20. sep 2023

@zuzi0911 ❤️❤️ veľmi ďakujem…určite vás budem informovať všetky aj potom ďalej😍🥰

ankare
20. sep 2023

@ivkav5 silno držíme palce!

ivkav5
autor
20. sep 2023

@ankare ďakujeem❤️

drahomirrra
20. sep 2023

@ivkav5 Och, cakala som na tvoje spravy! Opatrujte sa ! ❤️❤️

ivkav5
autor
20. sep 2023

@drahomirrra ďakujemee krásne🙏❤️

majamat
20. sep 2023

@ivkav5 och, super spravy, drzim palce, vyzera to vyborne.
ja somt o amla podobne a mam z toho tehu dceru, cize ano,a j taketo sa v tehu stava a nemusi to znamenat nic zle.

ivkav5
autor
20. sep 2023

@majamat ďakujeeem❤️ verím, že budem mať rovnaký šťastný koniec ako ty 🥰🙏

mathob
20. sep 2023

myslela som na vás ráno, veľmi sa teším... A silno držím prsty ❤️

ivkav5
autor
20. sep 2023

@mathob ďakujeme veľmi pekne ❤️❤️

ivkav5
autor
21. sep 2023

Baby prosím ešte mám otazočku, tie ktoré ste si prešli špinením a nasadili vám nejaké lieky (mne ten Duphaston a Ascorutin) za akú dobu to špinenie prešlo? Či sa mám pripraviť že to bude trvať dlho? Ďakujem🙏

martaatram
21. sep 2023

@ivkav5 mne do mesiaca ale ja som mala hematom 🤷‍♀️

ivkav5
autor
21. sep 2023

@martaatram ja ho nemám, lekárka ma včera prezrela a povedala že hematóm tam nikde nevidí, že skôr pozrela okolie a placentu a že špinenie zrejme bude z nejakej cievky lebo nič iné tam nevidí…tak teraz neviem🤷‍♀️ to mi príde na cievku už dosť 4. deň špiniť…len zas 3 dni po sebe som bola vyšetrovaná a je možné, že to tam je už “podrážeené”

martaatram
21. sep 2023

@ivkav5 ja som este aj z krcku spinila 🤷‍♀️

ivkav5
autor
21. sep 2023

@martaatram och🙈 ale prešlo ti to po liekoch ano? Verím, že to nebude trvať celý trimester😅

martaatram
21. sep 2023

@ivkav5 ano oreslo ale keby aj nie dr mi vravela ze niektore zeny maju cele tehu spinenie ..

ivkav5
autor
21. sep 2023

@martaatram áno, veď to že som to počula🙈😅 tak to dúfam, že ma nečaká…ďakujem pekne🙏

Strana
z3