icon

Mali ste po pôrode diastázu a podarilo sa vám znova otehotnieť?

lolkrpec
10. jún 2020
ajka0207
10. jún 2020

@lolkrpec diastaza a schopnost otehotniet spolu nesuvisia a ano, mala som a ano otehotnela som.

lolkrpec
autor
10. jún 2020

@ajka0207 zle som to napísala chcela som sa opýtať či nevadí v druhom tehotenstve keď žena má diastazu či niesu dáke problémy

ajka0207
10. jún 2020

@lolkrpec pocas tehu ani nie, ale je velka sanca ze po druhom ju budes mat ovela vacsiu. Ak mas moznost radsej by som riesila diastazu (cvicenim) a otehotnela dajme tomu za pol roka. Neviem ako velmi zle si na tom, ja som mala len taku malu, cvicenim sa.to pekne spravilo a teraz po druhom mam zas, ale nemam kedy cvicit a myslim ze ma chrbat z toho bolieva.

lolkrpec
autor
10. jún 2020

@ajka0207 to je to že ani ja nemám čas na cvičenie keďže moja dcéra bude mat len dva roky.. a mám veľa toho.. len som chcela vedieť či nebudú dáke komplikácie pri pôrode keď budem chcieť znova otehotnieť s diastazou

ajka0207
10. jún 2020

@lolkrpec a mas to niekym oficialne diagnostikovane? Ak nie, isla by som sa poradit s fyzioterapeutom.

yoxinka
10. jún 2020

@lolkrpec
Ja mám tri deti, najmladšie má rok a čas na cvičenie si nachádzam o 21.30, keď všetci pospia. Po jednom tehotenstve som ešte bola tiež v pohode, druhým to bolo horšie a po treťom celé zle. Brušná stena úplne oslabená, neskutočné bolesti chrbta z toho, ale tak, že sa mi nedalo chodiť. Takže momentálne som v opatere fyzioterapeutky a krok po kroku sa dávam dokopy.