icon

Mali ste tehu príznaky pri anembryomole?

22. dec 2022

To čakanie na ultrazvuk je nekonečne, či sa plod objaví, či nie :/ mne sa ale nechce veriť ze by niečo nemalo byt v poriadku, lebo tehotenstvo cítim v každej časti tela, mam veľmi silné príznaky. Ako ste to mali vy, čo ste si to zažili?

rachel36a
22. dec 2022

Ano mala som normalne tehu priznaky, boleli ma prsia, mala som nevolnosti, lebo telo hcg produkuje aj ked sa emryjko nevyvinull...az na sone v 8 tyzdni som sa dozvedela, ze gestacny vak ne prazdny

mimisikum
22. dec 2022

Mala som klasické príznaky, vadili mi vône (skôr pachy), dvíhalo mi žalúdok, boleli ma prsia, bola som unavená..hcg stúpa, aj keď sa plod nevyvíja, ako má...na sone som bola až v 11. týždni, keď sme na to prišli..

terry658
22. dec 2022

Áno mala som príznaky. Chápem, že to čakanie je na tom najhoršie. Držím prsty nech to dopadne dobre.

stannkal
22. dec 2022

Bohužiaľ tiež to môžem potvrdiť ze môžu byť silné príznaky aj napriek tomu, ze sa tehotenstvo nevyvija dobre. Zažila som to 2x. Inak pri poslednom tehotenstve môj gyn tiež videl len prázdny gestacny vak, no potom na klinike pri prehliadke pred kyretazou sa našlo aj embryjko, zrejme ked sa prestane vyvíjať veľmi maličké tak neni ľahké ho zachytiť na ultrazvuku.