Mali ste veľa vody v tele ku koncu tehotenstva?
mamicky nemal niekto vela vody vtele ku koncu tehotenstva?
No ja som bola spuchnuta ako nejaky balon 😀 ani zapnut topanky som si nemohla,ked som si obula ponozky,hruuuuza sa mi zadierali do koze 😀 po porode islo vsetko vooon 😉 pribrala som 17kg
Mala som, nemohla som solit
aj ja som mala +20 kg a plno vody,a mne to zacalo uz skoro,normalne na fotkach mi vidiet jak sa mi aj tvar menila,a nohy,tie boli 2x vacsie ako pred tehu a teraz uz v pohode 😉
áno, celý deviaty mesiac som bola ako slonica. Nepuchli mi ruky, ale nohy... od kolien dole, nič som neobula, ku konci som už nedokázala ani zohnúť nohu v kolene... Pribrala som 10kg, z toho 8kg ostalo v pôrodnici 😉
😒 ahoj aj ja som bola na tom podobne a nebolo to nic prijemne
ja som do 9 mesiaca pribrala 9 kg dovtedy žiadne opuchy, potom to prišlo - preeklapsia a s ňou spojené aj opuchy, za necelé 2 týždne dalších 9 kg ... po pôrode som mala cievku v močovom mechúri a vycikala som za 2 dni 9 litrov, čo bolo tých 9 kg ...
Hoho, ze ci a kolko. Pred porodom opuchnuta ako slon a po porode som nic ine nerobila len chodila cikat 😀 Tiez ako spomina moon1979, prudky narast kil na konci tehotenstva, to bola ta voda. Kiezby siel tak dole aj tuk ako ta voda 🙂
ja soma mala a bolo este k tomu aj leto, tak ma poslala aj do nemocnice 2t pred porodom. Na tyzden som sla domov a po porode kukam na nohy...ako baletka ci kostlivec? 🙂 Tiez som pribrala nieco cez 20kil, po porode ostalo 6 a teraz len kilo.
pribrala som 30 kg a z toho 20 kg zostalo priamo v porodnici. ked som odchadzala z porodnice citila som sa uzasne lahko, mala som pocit ze ma nadnasa, aka ulava to bola
vody som mala na rozdavanie🙂13kg naviac a nohy aj ruky opuchnute ako slon,bolo este horuce leto a ja som mala velky vyber obuvi-slapky alebo slapky🙂 po porode boli vsetky kila prec 😉
oooojojojojoj.......... bol som jak mamut......opuchnute cele nohy, ruky, tvar......do nicoho som sa nezmestila..... textilne balerinky (bez gumicky) ma tlacili.....brutus....pribrala som cca 20kg.... presne neviem, ja som sa uz odmietala vazit, bo furt to slo hore.... ale viac ako 10kg som schudla po porode co len voda odisla.....
presne tak 🙂 mala,cela som tiez bola opuchnuta clenky nikde,kolena pomaly nebolo vidiet,no jak ropucha,dakedy aj viecka mi opuchli :D a od vtedy aj po porode uz neviem obut ziadne stare topanky.. 😠
Ja som mala tiež veľa. Podobne ako tu bolo už spomenuté. Pribrala som 28kg a keď som prišla na 4. Deň domov z pôrodnice mala som o nejakých 14kg menej. A ku koncu tehotenstva som bola už ako slon. Nohy som mala také opuchnute, že som nemohla pomaly ani slapky obuť. Ešte dobre , že bolo leto :D

Sestra mala, počas tehotenstva pribrala asi 30kg, a hneď po pôrode mala vyše 15 dole. Aj kamoška, tá pribrala skoro 25 a tiež jej išlo okolo 15 dole len tým že porodila 🙂