icon

Mám chystať výbavičku, keď je bábo v brušku vážne choré?

1. nov 2021

Maminky, v brušku mám bábätko, ktorého osud je zatiaľ nejasný, nevieme či sa ho podarí lekárom zachrániť. Som už vo vyššom štádiu tehotenstva a pomaly prichádza čas na chystanie výbavičky.. Teraz však neviem, chystať výbavičku, aj keď je bábätko vážne choré? Jeho šance sú malé, ale stále sú. Alebo počkať na pôrod a zariadiť sa potom?

Strana
z2
whatever1
1. nov 2021

Zoznam co treba kupit si napis zatial na papier. Posurfuj internet, poznac si kusky ktore sa ti pacia, z ktorych obchodov su. Tiez je to taka forma nakupovania, zaberie ti dost casu plus sa odreagujes. Kupit sa to moze aj neskor. Ak by to nedopadlo dobre, bolo by pre teba velmi bolestive riesit co tymi vecickami. Kupila by som len zo dve bodicka, jedno mensie, jedno vacsie, ciapocku, mojkacika a vzala so sebou do porodnice. Velmi ti zelam aby vsetko dobre dopadlo, vela sil prajem, drz sa❤.

kacena4
1. nov 2021

otazne je aka je to diagnoza jej sance a co je to vazne chore - my mame 3 vazne chore deti a vybavicku sme si pripravili, pri 1 som nestihla ale pri ostatnych som pripravila aspon oblecenie, vanicku netreba kupat mozes aj v umyvadle kym uvidite ako dalej kocik tiez netreba vopred az ked budete vediet ako ste na tom, ostatne veci vies dokupit. babatko potrebuje hlavne 1-2 velkosti oblecenia a plienky inak sa da aj postupne dokupit (napr. hygienicke potreby) alebo poznahat od znamych. drzim palceky aby vam to dobre dopadlo. ste v mojich modlitbach

jaskolka
1. nov 2021

Kúp pár vecciciek, veď všetko sa dá kúpiť aj neskor, pripadne rodina ti to môže kúpiť.
Čakajú vás nejaké zákroky po pôrode? Operácia? Zrejme v nemocnici bude mať bábätko nemocničné vecičky, tak nebude treba veľa. Deka, pár bodyčiek, čiapočka, plienocky. Ale všetko sa dá kúpiť aj podľa potreby.
V tom najhoršom prípade by bolo veľmi bolestné potom pozerat na kompletnu vybavicku. 😥Ja som pri prvom tehotenstve si kúpila len také milé tričko s detskou tváričkou, a potom keď sme o bábätko prišli, tak bolo veľmi ťažké vidieť ho v skrini. 😥
Je mi ľúto, že taká situácia je s drobčekom, ale treba veriť, že všetko dopadne dobre a bude treba aj ďalšie vecičky pre neho. A potom sa budete tešiť z toho, že môžte si kúpiť, čo len chcete❤️

any_soj
1. nov 2021

Ahoj 🙂 neviem ti poradiť ohľadne výbavy, keďže neviem, aké sú šance, o akú chorobu ide a tak. Len ti chcem povedať, že tvoje dieťa je vzácne a smieš sa z neho tešiť každú chvíľu, ktorú s tebou strávi. Jasné, je to ťažké. Ale vzácne ... Každý vzťah je o odvahe otvoriť sa láske, hoci vždy s rizikom straty. Veľmi ti odporúčam nájsť si na YouTube nejaké video s Chiara Corbella Petrillo, prípadne jej manžel Enrico Petrillo. Narodili sa im dve deti, o ktorých vopred vedeli, že budú žiť max pár hodín. Nám zomrela dcéra celkom nečakane v 38.tt. https://m.facebook.com/photo.php?fbid=168802527...

hopeja
1. nov 2021

V prvom rade je mi to ľúto, ale treba veriť ze všetko bude ok. Ja myslím ze dopredu chystať nemusíš, ja som s prvou dcérkou skončila v tehotenstve skôr v nemocnici, tri týždne som tam ležala, nemala som nič doma, najnutnejšie kúpil.manzel po pôrode a ostatne sa postupne podokupovalo. Neboli žiadne problemy.

mabenn
1. nov 2021

ja by som si nieco zakladne aspon zadovazila

andrejka1974
1. nov 2021

Je mi to luto a urcite sa da zohnat vsetko aj potom, mne sa dcerka narodila velmi malinka mala len nieco okolo 45 cm vsetko oblecenie jej bolo velke ale hned sa nam podarilo kupit malinke oblecenie a doniesli mi ho do porodnice urcite sa najde vela mamiciek co ti radi pomozu

svsvsv
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2