Máte skúsenosť so silným kopaním v tehotenstve?

lady511
5. sep 2011

velmi ma kope malinka akoby už chcela íst von..a dost mi aj tvrdne bruško...vždy len tak na par sekund potom to prejde...máte niakuskusenost aj s týmto?

jarunka111
5. sep 2011

jednoznačne zajtra k lekárovi
....mám skúsenosť, a preto šup k lekárovi 😒

rora
5. sep 2011

mna okolo 30tt mala tiez dost kopala, az to bolo velmi neprijemne, tvrdnutie brucha len obcasne, na chvilku. na poradni som to spomenula, mi skontrolovali ako bije malej srdiecko a ked boli ozvy okej, dalej sa to neriesilo. 😕 a sem tam sa aj teraz stane ze mam pocit ako by sa chcela predrat z brucha von, aj tvrdnutie mavam intenzivnejsie, ale podla vysetreni je vsetko vporiadku. tak neostava asi nic ine len to vydrzat 🙂 no urcite sa s tym porad u svojho dr.

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?6e6db450331afb61c79c2cc9df0bc4c6

anjelicek26
5. sep 2011

@lady511 - Velmi intenzivne kopkanie babatka moze poukazovat na to, ze sa mu okolo krku polozila pupocna snura a ako si ju priskrti, tak sa zlakne a zacne intenzivne kopat, cim to vlastne zhorsuje. Teda ak je to ako panika, rychle, intenzivne, urcite k lekarovi.

bahara
6. sep 2011

Ahoj mne moja malá vystrájala celé tehotenstvo a bolo všetko v poriadku tiež mi tvrdlo bruško ale na základe toho že kopkala je to vlastne reakcia maternice na silnejší pohyb bábätka aspoň tak to vysvetlila lekárka nám 🙂 no pre tvoj pokoj pokojne choď na kontrolu 😉 tam vás skontrolujú 😉 no Ja by som nemyslela hneď na zlé veci ..sa zbytočne nestresuj horšie by bolo keby si pohyby necítila..držím palce a neboj nič verím,že to nič vážne nebude..

lucka1987
6. sep 2011

aj nas drobec veelmi inzetnzivne kope, pocas celeho tehu... akoby tancoval break dance.. nastastie na utz, nic zle sa neukazalo, ziadna omotana snura okolo krku...
a tvrdne mi brusko od 28 tt, par sekund a nic. doki povedal ze je to ok.. cvicne stahy maternice.. ale ak mas zly pocit a chces byt pokojnejsia, zajdi za lekarom az nie si nervozna. 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre