icon

Menej plodovej vody v 25. týždni

blueivy24
4. jún 2025

Ahojte, v 20tt mi jednorázovo odtekala plodová voda,odvtedy sa odtok nepotvrdil. Už som 25tt,chodím do rizikovej poradne,dnes som bola a AFi som mala 8,odtok sa nepotvrdil(robili Temesvaryho test),tekutín pijem dosť. Krcok je zatvorený,47mm má. A na veľkom ultrazvuku u Grochala v 20tt bolo všetko v poriadku,aj bábätko bolo ok čo sa všetkého týka.
Mali ste to niektorá takto alebo podobne?

zuzkaa1991
4. jún 2025

@blueivy24 mozem sa opytat ako ste zistili ze sa tyka.o plodovej vode??

blueivy24
autor
4. jún 2025
@zuzkaa1991

@blueivy24 mozem sa opytat ako ste zistili ze sa tyka.o plodovej vode??

@zuzkaa1991 myslíte to,že mi odtekala? Mala som mokré nohavičky,akoby spotené... Tak som dala vložku(neparfumovanu) a išli sme na pohotovosť... Urobili test a vtedy sa to potvrdilo.

zuzkaa1991
4. jún 2025
@blueivy24

@zuzkaa1991 myslíte to,že mi odtekala? Mala som mokré nohavičky,akoby spotené... Tak som dala vložku(neparfumovanu) a išli sme na pohotovosť... Urobili test a vtedy sa to potvrdilo.

@blueivy24 noo to mam ja pocit dlhodobo imtinku musim mat vkuse od začiatku ja som v tom ze moč ale na 3d velky usg nic nespominali v 21tt malo vody mam....tiez som.krcok zatvorený
To vie skontrolovať aj gynekológ na poradni ci len v nemocnici?

blueivy24
autor
4. jún 2025
@zuzkaa1991

@blueivy24 noo to mam ja pocit dlhodobo imtinku musim mat vkuse od začiatku ja som v tom ze moč ale na 3d velky usg nic nespominali v 21tt malo vody mam....tiez som.krcok zatvorený
To vie skontrolovať aj gynekológ na poradni ci len v nemocnici?

@zuzkaa1991 a koľko máte tu hodnotu AFi? Či vám nepovedali? A to netuším či aj gynekológ robí ten test,moja to napríklad nemá ten roztok.

zuzkaa1991
4. jún 2025
@blueivy24

@zuzkaa1991 a koľko máte tu hodnotu AFi? Či vám nepovedali? A to netuším či aj gynekológ robí ten test,moja to napríklad nemá ten roztok.

@blueivy24 nemam taku hodnotu len napísane ze normohydramnion

taktotedanie
4. jún 2025
@blueivy24

@blueivy24 mala som znamu, tej zistili malicku dierku v plodovom obale odtial jej to postupne odtekalo, rodila predcasne

blueivy24
autor
4. jún 2025
@zuzkaa1991

@blueivy24 nemam taku hodnotu len napísane ze normohydramnion

@zuzkaa1991 to mám zatiaľ aj ja.