Menštruácia počas tehotenstva - skúsenosti

kiaramia
8. dec 2014

Ahojte zienky,

som v 14.tyzdni tehotenstva a kazdy mesiac krvacam, riadne a na tehotenstvo pomerne silno (teda ziadne spinenie, prvy den silno, zvysne slabsie a trva to aj 4-5dni). Uz mam za sebou pocas tohto tehotenstva 3 taketo krvacania: prve dve boli presne v case ocakavanej menstruacie a jedno cca 1.5 tyzdnovym meskanim. Nie som si ista, ci je to menstruacia, doktorka vravi, ze "moze byt, aj take sa stava"🙂, ale ze vraj mi mohla aj prasknut nejaka cievka (len v tom pripade mam pocit, ze nejako casto mi tie cievky praskaju, to sa mi tiez nezda😉). Babo je zatial OK, vyvija sa a rastie. tak dufam, ze to tak pojde aj dalej☹ Menstruovala som aj pri prvej dcerke, ale len raz (cize cca v 5tt) a uz sa to neopakovalo.

Chcem sa spytat, ci sa tu najde este niekto, kto tiez menstruoval pocas tehotenstva a ak ano, ako dlho priblizne, do ktoreho mesiaca.

Dakujem!

kiki68
8. dec 2014

jedna kamoska mala menzes 4 mesiace, druha 5 a tretia 8 mesiacov, dalsia pani,co som s nou chodial an jeden kurz mala tiez 8 mesiacov menzes. Vraj sa to stava. Kamosky hlavne dlho vdaka tomu netusili,ze su tehu. Jedna kamoska mala menzes do 5. mesiaca pri oboch detoch. Vraj ani tehu priznaky moc nemala, myslela,ze neni tehotna,az na konci 4. mesiaca jej bolo divne ze ma furt velke prsa a nejako rastie brucho aj ked nic nezjedla. Vsetky deti tychto zien tu spomenutych maju zdrave donosene deti, niektore tie deti uz maju vyse 20 rokov alebo maju tak cez 10 rokov,ako ktory kus 😉

kiaramia
autor
13. dec 2014

@kiki68 dakujem velmi pekne za odpoved. U mna to sice este nie je iste, ale zacina to byt pravdepodobne. No uvidime zase o mesiac🙂, aj podla vysetrenia, ci to nebude nakoniec nizko polozena placenta alebo nejaky iny dovod😖 Dalsia doktorka tiez vravi, ze menstruacia v tehotenstve vraj vobec nie je taka ojedinela, ako by sa zdalo a ked aj vidim, kolko pripadov si spomenula, tak to tak asi aj bude😲 Co ma vsak desi najviac, je ze do 8.mesiaca?:-o Mio dio, ved ja osediviem!😀 Ale dolezite je, ze deticky su zdrave, tak dufam, ze aj u mna to dobre dopadne...Dakujem!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre