icon

Menštruačné bolesti v 38. týždni tehotenstva

2. feb 2026

Zdravím, od včera večera mám akoby jemne menštruačné bolesti , toto je druhý pôrod no pri prvej mi vyvolávali takže naozaj netuším ako a čo keď to má prísť samo.
Menštruačna bolesť.je slabšia ale cítim aj v krížoch a tiež má aj prehnalo v noci, bolesti začali okolo 21:00 do teraz rána 5:42 akože je to jemne ale cítiť to ako to príde hneď aj odíde príde zas odíde potom to cítim akoby stále a potom zas kus povolí , aj som ledva spala mala som aj tvrdnutie brucha a malý bol v noci extrémne aktívny a vždy keď sa proste akoby napol mi stvrdlo brucho a napnutie v podbrušku som cítila už dosť veľmi. Myslíte že sú to posličkovia ?

mullerova46
2. feb 2026

@anonym_autor určite áno 🙂 ak to bude bolestivejšie daj si teplú, horúcu sprchu na kríže a podbruška, keď bolesť neprejde ide o pôrod 🙂

zuzinka888
2. feb 2026

Uz sa to blizi, uz to zacina. Drzim palce.

27dianka
2. feb 2026

To vyzerá tak, že už sa to blíži 🙂 U mňa to malo podobný nábeh, tiež to tak pozvoľna prichádzalo.

deti95060810
2. feb 2026

pôrodné bolesti. Nachystaj tašku do pôrodnice.

arieska
2. feb 2026

mne takto začínal pôrod.

autor
2. feb 2026
@arieska

mne takto začínal pôrod.

@arieska to naozaj ? Lebo nejak menštruačné bolesti kus pominuly , trošku cítiť viac cítim teraz kríže a spodok brucha

januska12323
2. feb 2026

Choď sa dať skontrolovať. Vyzerá to ako začiatok pôrodu.

arieska
2. feb 2026
@anonym_autor

@arieska to naozaj ? Lebo nejak menštruačné bolesti kus pominuly , trošku cítiť viac cítim teraz kríže a spodok brucha

@anonym_autor áno, ja som bola aj taká nepokojná, nervózna, nevedela som obsedieť a preháňalo ma.

dupinka
2. feb 2026

Daj si horúcu sprchu. Koľko znesieš a kľudne aj dlhšie, aspoň. 15min. Ak sa rozbehnú bolesti, je to začínajúci pôrod. Ak nie, tak posličkovia

kiki68
2. feb 2026

Teplu sprchu a uvidis.

autor
2. feb 2026
@kiki68

Teplu sprchu a uvidis.

@kiki68 bola som , mám z nej dosť silné bolesti krížov a taký divný pocit v podbrušku

kiki68
2. feb 2026
@anonym_autor

@kiki68 bola som , mám z nej dosť silné bolesti krížov a taký divný pocit v podbrušku

@anonym_autor potom smer porodnica. Lebo nie kazdawzena ma kontrakcie a priebeh ako z ucebnice. Niektore kamosky mali tie bezne kontrakcie iba 10 min. Cize ked to nepreslo, ale naopak silnie chod. Ja som mala prvy porod 4 hod od sprchy. Sprcha to presne tak rozbehla

autor
2. feb 2026
@kiki68

@anonym_autor potom smer porodnica. Lebo nie kazdawzena ma kontrakcie a priebeh ako z ucebnice. Niektore kamosky mali tie bezne kontrakcie iba 10 min. Cize ked to nepreslo, ale naopak silnie chod. Ja som mala prvy porod 4 hod od sprchy. Sprcha to presne tak rozbehla

@kiki68 rozmýšľam že zájdem , síce tu v našej nemocnici má hneď odbiju ale skúsim , lebo vravím kríže cítim také ako ťahanie bolesť , trošku začalo pichať v podbrušku a už niekoľko krát za deň ma na veľkú potrebu berie

kiki68
2. feb 2026
@anonym_autor

@kiki68 rozmýšľam že zájdem , síce tu v našej nemocnici má hneď odbiju ale skúsim , lebo vravím kríže cítim také ako ťahanie bolesť , trošku začalo pichať v podbrušku a už niekoľko krát za deň ma na veľkú potrebu berie

@anonym_autor ako vyhodit Ta nemozu 😀 Ja som isla s tym, ze natocia CTG a poslu domov. Do 3 hodin som mala odrodene 😂

autor
2. feb 2026
@kiki68

@anonym_autor ako vyhodit Ta nemozu 😀 Ja som isla s tym, ze natocia CTG a poslu domov. Do 3 hodin som mala odrodene 😂

@kiki68 kríže ma teda bolia , tvrdne mi brucho zatiaľ som si nejak namerala toto 21:02–21:03
• 21:16–21:18
• 21:26–21:27
• 21:34–21:35
Ale aj cítim tlaky v konečniku takže sa idem obliecť

kiki68
2. feb 2026
@anonym_autor

@kiki68 kríže ma teda bolia , tvrdne mi brucho zatiaľ som si nejak namerala toto 21:02–21:03

@anonym_autor radsej chod, kamoska takto rodila medzi dverami, nestihli to uz bilde dalej v tej nemocke.Podöa mna to uz coskoro bude.

anonym_b12dd9
Včera o 09:03
@anonym_autor

@anonym_autor ahoj tak ako to dopadlo? Boli to pôrodné bolesti?

maminkadeticiek
Včera o 09:11

Mimi je uz isto na svete 😊

ojojoj
Včera o 12:54

Tiež si myslím 🙂

autor
Včera o 15:54
@maminkadeticiek

Mimi je uz isto na svete 😊

@maminkadeticiek kiež by 😕 z pohotovosti ma poslali domov , malý mal aj zvyšné ozvy , pritom vždy sa riešilo že je spavý teraz ozvy vyššie , bolesti som mala stále aj tam mi bruško tvrdlo tlaky na konečníku a zo spodu , ale poslali ma domov vraj keď budem mať až príliš veľké bolesti až vtedy mám prísť , dnes celý deň kríže bolia neskutočne aj tlak na konečníku je stále ledva od bolesti od krížov chodím sedím a aj ležím, gyn na pohotovosti ani nenapísal všetko čo som povedala že ma bolí do papierov napísal iba že som prišla s tvrdnutím brucha s nepravidelnými kontrakciami takže som zvedavá čo bude ďalej.

autor
Včera o 15:55
@anonym_b12dd9

@anonym_autor ahoj tak ako to dopadlo? Boli to pôrodné bolesti?

@anonym_b12dd9 Podla nich nie , vraj mám prísť keď bolesti budú také že nebudem vedieť rozdychat , pritom brucho tvrdne stále kríže neskutočne bolia tlaky sú stále nechápem už celé , asi človek musí umierať aby si niečo všimli.

maminkadeticiek
Včera o 16:34
@anonym_autor

@anonym_b12dd9 Podla nich nie , vraj mám prísť keď bolesti budú také že nebudem vedieť rozdychat , pritom brucho tvrdne stále kríže neskutočne bolia tlaky sú stále nechápem už celé , asi človek musí umierať aby si niečo všimli.

@anonym_autor V ktorej nemocnici rodis?

autor
Včera o 16:39
@maminkadeticiek

@anonym_autor V ktorej nemocnici rodis?

@maminkadeticiek v Lučenci

ojojoj
Včera o 17:18
@anonym_autor

@maminkadeticiek v Lučenci

@anonym_autor och to mi je veľmi ľúto, veď to žena nevie úplne sama odhadnúť kedy to príde

kiki68
Včera o 17:35
@anonym_autor

@maminkadeticiek kiež by 😕 z pohotovosti ma poslali domov , malý mal aj zvyšné ozvy , pritom vždy sa riešilo že je spavý teraz ozvy vyššie , bolesti som mala stále aj tam mi bruško tvrdlo tlaky na konečníku a zo spodu , ale poslali ma domov vraj keď budem mať až príliš veľké bolesti až vtedy mám prísť , dnes celý deň kríže bolia neskutočne aj tlak na konečníku je stále ledva od bolesti od krížov chodím sedím a aj ležím, gyn na pohotovosti ani nenapísal všetko čo som povedala že ma bolí do papierov napísal iba že som prišla s tvrdnutím brucha s nepravidelnými kontrakciami takže som zvedavá čo bude ďalej.

@anonym_autor Ked tak to porodis v klude doma. Ja by som sa uz vo fakt bolestiach nepohla, ja som nevedela prejst 4 metre za pomoci 2 ludi. Maju tam odvahu ako vidim. No co, max ist rodit do inej nemocky