Menštruačné bolesti v 38. týždni

ykki
11. jan 2024

Zdravíčko chcem sa spýtať som druhorodicka a už druhý deň mám také nepravidelné bolesti. Sú hlavne v krížoch a potom prejdú do podbruška. Cítim aj tlak na konečník no myslím že zatku ešte mám. Ide o to že tie menštruačné bolesti pociťujem asi nonstop, alebo teda s veľmi malými prestávkami a do toho mám ako keby silnejšie bolesti v podbrušku aj krížoch ktoré sa niekedy opakujú každých 10 minút a inokedy zas nie. Dala som si dnes aj horúcu sprchu a na 3-4 hodinky mi to uľavilo od bolesti no už ich zas mám asi 6 hodín alebo koľko. Pri prvom pôrode to bolo iné odišla zátka do troch dní sa mi narodil synček s tým že kontrakcie som mala 24 hodín a boli tak silné že horšiu bolesť som ja osobne nezažila. No teraz si niesom istá či to sú poslickovia alebo kontrakcie alebo čo... Neviem či to riešiť alebo nie máte niekto takúto skúsenosť?

sofinka1301
11. jan 2024

@ykki skus si dat este raz teplu sprchu, ak ustupia tak su to poslickovia, ak neustupia asi by som skusila zbehnut do porodnice. Mne takto zacal druhy porod 00:30... Ale mne hned odisla aj zatka, po sprche neustupovali bolesti a zacali kazdych 5 minut, to sme razili do nemocnice uz a o 8:12 sa mala narodila, drzim palce.. Ak sa v niecom pletiem tak nech ma zienky opravia

ykki
autor
11. jan 2024

@sofinka1301 dakujeeeem

kvietok173
11. jan 2024

@ykki ak neprestanú bolesti išla by som sa dať skontrolovať určite zajtra

ykki
autor
11. jan 2024

@kvietok173 áno premýšľam nad tým nejak sa mi to nezdá

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre