Mimomaternicové tehotenstvo a hCG stúpa
Ahojte, zazili ste niektora nieco podobne?
V nedelu som zacala mat tmavohnede spinenie, isli sme radsej na pohotovost, som 6tt. Zobrali mi krv na HCG a urobili sono. Na sone sa nic neukazalo, ani "bublinka" v maternici, HCG vyslo 170. O 2 dni kontrola - na sone stale nic, HCG 220, o dalsie 2 dni HCG 430.
Samozrejme som zmierena s tym ze to nebude uspesne tehotenstvo kedze v maternici nic nie je, HCG nizke😕..doktori hovoria bud o spontannom potrate alebo mimomaternicovom. No kedze HCG stale stupa skor to vyzera na MMT, len nevidia kde sa vajicko uchytilo a rastie.
Dnes ma poslali z kontroly domov s tym, ze mam prist o tyzden..a dovtedy doma cakat co sa stane - ci mi nieco v bruchu praskne a zacnem krvacat..alebo nie. Doktor nezabudol poznamenat ze MMT je vazne a ze sa na to aj zomiera. Preventivne ma operovat nechcu a hladat to, ja som aj rada ze som doma (mam este 20 mesacne dieta)..no citim sa doslova ako casovana bomba, ze kedy to pride..a ci vobec..
Bojim sa byt s dcerkou sama, rodina musi byt v pohotovosti ak by bol manzel prave v praci..
Mali ste niektora podobny priebeh? ako to dopadlo?
Dakujem.

@petamich Dakujem♥️