icon

Morfologický ultrazvuk vyšiel v poriadku, ale amniocentéza nie

victoire
7. mar 2019

Mamičky prosím má niekto skúsenosť že morfologicky ultrazvuk dopadol dobre na výsledky z amnio vyšly zle ?😱 ďakujem krásne za odpovede ❤️

Strana
z2
janetta95
6. apr 2019

@monikamama aj nato idem snažím sa robiť maximum a ak sa to potvrdí tak bude musieť ísť preč to je na psychiku ťažké a finančné tiež

andraska
6. apr 2019

@janetta95
chapem , nemas to lahke , poskodenie je vysoke, ako by som ti, nech ti povedia o priebehu potratu cokolvek , neni to jednoduche rozchodit , musis ho porodit normalne a potom uz nepatraj co sa ako dialo, zelam ti vela sily , dusevne to uniest....drz sa a ked ti bude tazko nezabudni nehanbi sa poziadat o pomoc...aj odbornu

monikamama
6. apr 2019

@janetta95 ja viem ake to je. Ja som sa amnio bala kvoli infekcii tak som si zaplatila trisomy. A aj ked mi vsetky vyaledky vychadzaju dobre stale mam strach ze bude chore.

zabka1987
6. apr 2019

Nechcem ta plasit ani nič také, no mne 3lekari povedali ze bábätko je urcite ôk, tak isto aj morfo v NR ale šla som na amnio pre svoj kľud. Riziko som mala 1:60 na dawn a z amnio mi vyšlo ešte niečo oveľa horšie. Musela som ísť na ukončenie a aj vtedy keď malého vybrali povedal lekár, že vyzeral ôk no pitva všetko potvrdila. Tieto dg nie vždy vidieť, je to v bunkách a neskôr sa to niekedy začne ukazovať

janetta95
7. apr 2019

@zabka1987 však práve toho sa bojím preto idem na amnio a uvidíme čo ďalej ja mám hodnotu na dawn 1:4 A to nehovorím o ostatných

babuli
2. mar 2020

@miriamn76 a trisomy test si nebola? Potvrdilo sa, ze babo nebolo zdrave? Velmi ma to mrzi;(

miriamn76
3. mar 2020

@babuli nie nebola iba na amniocenteze

miriam11
Odpoveď bola odstránená
miriam11
Odpoveď bola odstránená
babuli
3. mar 2020

@miriam11 ja mam tripple 1:70. Tak ma strasia. Idem buduci pondelok na Nt ultrazvuk a aj na trisomy testy

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2