icon

Môže byť moje tehotenstvo mimomaternicové?

27. feb 2025

Ahojte,
Bola som u dr minuly thzden s tym, ze mam uolne hore v maternici dietatko, zodpovedajuce 6+1tyzden a 4 mm. Cca dva tyzdne trpim extremnymi bolestami v podbrusku, krize. Mam silne migreny - nie bolesti hlavy, migreny. Cele dni len lezim a ledva sa staram uz o starsiu dcerku. Ide o to, ze o mojej gyn som citala a mam aj skusenosti ze jedoducho neodhadla dobre situaciu a poslala domov tehotne ze je vsetko ok a slo o mimomaternicove. Od kedy viem, ze som tehotna proste mi intuicia hovori ze nie nieco zle. Dojtorku som prisakala nech ma vysetri. Dnes som mala ist na kontrolne usg avsak mam horucky, he mi zle a mam mdloby. Ano idem na pohotovost ale cakam kto moze zostat s malou doma…
Moha otazka zbie moze to byt aj tak mimomaternicove ? Mam tvrde brucho, krce strasne. Ziadna krv ci vytok. Viem, ze uz boli pri tejto gyn taketo pripady… je to mozne ze sa mohla zmylit?
Dakujem
Ospravedlnujem sa za mozno blbu otazku ale ja si neviem predstavit dalsi tyzden s takymito priznakmi

andrea_82
27. feb 2025

Cisto teoreticky ano, mozes mat jeden plod v maternici a druhy vo vajcovode. Ak nemas doveru v lekarku, neda sa ti ju zmenit?

ina2405
27. feb 2025

Choď na kontrolu na pohotovosť, ale ja som mávala migrény neskutočné aj pri dobre prebiehajúcom tehotenstve. Horúčky môžeš mať z tých viróz, čo tu lietajú. Ale choď na pohotovosť pre istotu.

autor
27. feb 2025

@andrea_82 to mi ani nepadadlo… a manzel ma netere dvojicky. Moja gyn nemala zisnu ochotu nic riesit… pozvu sa mi na to, ked ich o to poziadam? Asi to nie je bezna prax

andrea_82
27. feb 2025

Urcite nie je bezne mat az take velke bolesti. Ako ti radi kočka vyssie, isla by som na pohotovost. Spravia sono, skontroluju.

femina10
3. mar 2025

Ahoj ako to dopadlo?