Možný kyret v 7. týždni
Ahojte včera som bola na kontrole u gynekologa koli krvnému tlaku. Urobil mi ultrazvuk a povedal že všetko je v poriadku len nebije srdiečko drobcovy, že už malo byť keďže som v 6tt+2dni. Objednal má na pondelok na ďalšie vyšetrenie a že ak nebude ani v pondelok biť tak že pôjdem na kyret. Nieje to skoro?
Aj mňa tak poslala na kyret moja bývalá gynekologicka, no v nemocnici má lekárka poslala domov a v nejakom 8-9 tt sa ukázalo srdiečko. Dnes má 2 roky;)) rozhodne počkaj!
do 8tt by som to nechala a ked nic nenabehne tak to tak priroda zariadila a kyret iba ak sa budes citit medzitym zle a k nicomu dobremu to nepojde. V 6tt este nemusi byt srdiecko,ale plod uz musi byt.
Konečne mám po vyšetrení.este som sa nikdy tak nebala gyn.vysetrenia ako dnes. So strachom som ocami lietala po obrazovke až nakoniec doktor vyhrkol ,,NO SONI POTESIM VÁS" s hrcou v hrdle a so slzami v ociach som sa opytala či bije. Krásné bilo o stosest. Normalne drama. Dakujem všetkým co na mna mysleli.
no suuuper 🙂 velmi sa tesim 🙂 ja som to mala pri poslednom podobnr a uz som v 19 tt 🙂 prajem bezproblemove tehu
@sonika696 ahoj ja som po kyrete otehotnela po pol roku aj to tak ze sme sa snažili od kedy sa dalo keďže doktorka neodporúča otehotnieť hneď po kyrete a počkať aspoň 3 mesiace a teraz po pol roku som zase tehotná len sa modliť aby sa toto maličké udržalo nie ako to o ktoré som prišla v 14 TT

@sonika696 ano 🙂 Aj v nemocnici robia ultrazvuk ;)