Nečakané krvácanie v 9. týždni tehotenstva
Do včerajška prebiehalo všetko ideálne. Až na včerajší večer. Ležala som na gauči a z ničoho nič som len cítila mokro, začala som krvácať. Bola som 9+5tt.
Rychlo sme utekali na pohotovost kde lekar plod vraj nevidel. Neviem monitor som nevidela.
Dal mi lieky duphaston a dicynone. Prišli sme domov a krv sa zo mna liala ale bez akýchkoľvek bolesti.
Dnes už nekrvacam vôbec ani nemám žiadne bolesti.
Nerozumiem čo sa mohlo stať.
V 8tt bolo plod krásne vidieť aj srdiečko.
Ja teraz ani neviem či tam vibec ešte nejaká šanca je alebo to bol potrat alebo čo sa vlastne stalo. Je to moje prvé tehotenstvo.
Určite volaj svojmu gyn a skontrolovať stav.
Volala som hneď ráno, mám prísť zajtra.
Neviem sa z toho spamätať…
Vyzerá ti skôr na krvácanie z hematomu . Tým pádom tam možno šanca je. Maj kľúčový režim a uvidíš. Držím prsty
Zazila som to 2 tyzdne dozadu, teraz by som bola tiez 8-9tt, samovolny potrat krvacanie na monitore zoadny plod, vzal mi hcg a o tyzden bola kontrola hcg aj sono, a samozrejme uz nic na sone a hcg kvazi nula…odporucal cyklus pockat a potom mozme ist opat nato kedze kyret nebol…
Ja som tak zakrvacala nie veľmi ale dost krvi na intímke som mala ked som dosla do nemocnice o hodinu neskôr skoro nic....pozerali ma plod zil našťastie tiez tie lieky som brala ale poctivo som lezala týždeň a pol max len wv a sprcha a chvíľkové varenie po niekoľkých dnoch kedze dcerka bola.chora doma....mozno sa plod zachránil 😇 a len nejaky hematon len to spôsobilo aj ja mam hematon a netuším preco odkial takze viac menej lezim aj ked uz viac veci robim...tiez som 9tt par dni...prajem vela sil a urcite treba ist na usg
Sesternica tiež tak , všetko ukážkové týždeň pred krvácaním srdiečko pekne blikalo a v 11tt začala masívne krvacat , tak bežala na pohotovosť a tam jej oznámili, že plod nevidno , že má samovoľný potrat.. na tretí cyklus ostala opäť tehotná
Áno áno dodržiavam kludovy režim. Zajtra ráno sa teda dozviem či tam plod je alebo naozaj nieje, čiže len počkať.
Som zúfalá.
Js som potratila viac krát...posledne tehu som tiež extremne krvacala v 7tt ale plod na sone bol viditeľný...je mi to ľúto, ale ak nevideli plod tak uz tam zrejme nie je...I keď sa divim ze by si si to nevšimla...ked som potratila v 9tt tak som videla gestacny vak s plodom
@rachel36a zo mna určite nič nevyšlo. Len čistá číra krv. Žiadne zrazeniny nič. Išlo to doslova prúdom.
Tak mozno je este nadej ked si nevidela zrazeniny, mne sestra povedala ze mali tiez pacientku masivne kevacanie a vsetko bolo nakoniec v poroadku
Keď už lekár nič nevidel tak je to zlé a plus ta krv. Zo mňa tiež nič nevypadlo a len kopec krvi a nakoniec ma museli čistiť
Ďakujem vám veľmi pekne za vaše odpovede a skúsenosti. Zajtra dám vedieť čo mi povie dr.
Zial toto sa stava casto, mozno tam nieco nebolo v poriadku, priroda vie byt velmi kruta a cokolvek neprejde cez system tela je proste odmietnute. Je mi to velmi luto, chod na kontrolu a uvidis ze co povie lekar
Zakrvacala som aj ja v 9.tyzdni,nie síce až tak extrémne. No bežala som na pohotovosť a doktor videl plod aj akciu srdiecka, dlho kontroloval, ze ci je všetko v poriadku.
V tvojom prípade keď nevidel plod tak myslím,že to bohužiaľ bol potrat😪
Dievčatá tak toto neuverite 😍 neviem teda čo pán doktor videl alebo nevidel.
Ale všetko ja nakoniec v poriadku !!!
Plod je tam drží sa ! Srdiečko bije. Máme 28mm ❤️
Krvácanie spôsobil hematóm. Ktorý tiež doktor na pohotovosti nevidel !!!! 😡
Takze môj “výlet” na pohotovost stal za veľké 💩
To je ten lepsi pripad, tesim sa s Tebou 😀❤️🙏🏻
Hematom nevidel, lebo praskol, mozno zvysky by mal vidiet, aspon u mna videli. Tiez rupol hematom. Uz som 24tt, prajem pekne tehu bez komplikacii
@kiki68 najviac má vyplašilo že nevidel plod. Pomerne dosť veľký na sone 😀 ale dobre to dopadlo takze nejdem sa nad tym nejako pohoršovat 🙈
Aj ja prajem veľa zdravicka a nech to dotiahneme do úspešného konca ❤️🍀
Neboj sa , ja keď porovnám čo vidím na ultrazvuku u mojej gyndy za bábätko a na pohotovosti len nejakú machuľu .. prístroje ešte kdesi z doby kamennej.
ahoj, ostalo mi 45 kapsul Dicynone 500 (pouzitelne do 01/2026), ktore darujem ak niekto potrebuje.