icon

Neochota na pohotovosti vyšetriť tehotnú ženu

20. okt 2021

Dievcata, kazda v diskusiach radime a piseme, aby zena sla rychlo na pohotovost ked krvaca v tehotnosti. Prezila som 2 dni hrozy, ked ma o pol 1 rano ziala menzesova krv. Som 7+3 a myslela som si, ze uz som potratila. Na pohotovosti ma vysetrili, nic nepovedali, dali injekciu a dufaston a poslali domov stym, ze babo je ok. Rano som letela k svojmu lekarovi a povedal mi, ze ked sa to zopakuje hned na pohotovost. A bohuzial vecer znova silne krvacanie s hrudkami a tak sme leteli. A tam sestricka na co som prisla, mala som pockat na svojho gynekologa do rana, ze oni mi nepomozu a potom, ze preco mi gyn vobec povedal aby som sla na pohotovost... Chvalabohu prisla doktorka a ludsky mi povedala, ze najblizsie mam prist az ked budem mat 2 plne vlozky zakrvavene. Babo bolo ok vyrastlo, ale nemozem si pomoct, pocitu ze uz mi viac nepomozu na pohotovosti a ze som ich vcera otravovala len... Sorka anonymne, nechcem aby ate vedeli z ktoreho mesta som a kde to bolo.. Aby vas to nevystrasilo

Strana
z2
ivuskake
28. dec 2021

Bohe môj ako sa mohli tebe takto soravat🙄 ja som začala krvácať v 7tt,okamžite má hospitalizovali,dali mi infúzie a lieky a drzali má niekolko dni kým nevideli že už nekrvacam a že mali sme potvrdení vitalitu plodu 🙄🙄 a to som bola v Prešove (a to tu nám otrasne skúsenosti s touto nemocnicou )..
Ako si dopadla prosím?ako ti je? 🙏

matenka
28. dec 2021

Chapem tvoju frustraciu, prisla som o 2 babatka, bohuzial v tomto tyzdni len doma pokoj a hormony, nic viac sa neda robit, drzim palce nech to dobre dopadne, len pre info, mam 3 zdrave deti

autor
29. dec 2021

@ivuskake no chvalabohu som teraz 17+4 tt, asi cakame dievca 🙂 moj gynekolog bol z toho velmi rozhodeny a potom aj volal do nemocnice a sa pytal aka sestricka robila :D je to stary pan uz ale ked daco povie ma to platit, cize ked mi povedal utekat na pohotovost, nemala to komentovat. Predpisal mi este dycinone s dufastonu a aj hematomy boli do 11tt ale dali sme to, zatial vsetko super. Ja uz pohotovist ani nechcem vidiet ...

ivuskake
29. dec 2021

Perfektná správa! Tak držím prsty nech to takto super ide ďalej 🙏

andreatytler
30. dec 2021

Dakujem ze si dala vediet. Drzim palce aby vsetko dobre dopadlo.

Strana
z2