Neochota na pohotovosti vyšetriť tehotnú ženu
Dievcata, kazda v diskusiach radime a piseme, aby zena sla rychlo na pohotovost ked krvaca v tehotnosti. Prezila som 2 dni hrozy, ked ma o pol 1 rano ziala menzesova krv. Som 7+3 a myslela som si, ze uz som potratila. Na pohotovosti ma vysetrili, nic nepovedali, dali injekciu a dufaston a poslali domov stym, ze babo je ok. Rano som letela k svojmu lekarovi a povedal mi, ze ked sa to zopakuje hned na pohotovost. A bohuzial vecer znova silne krvacanie s hrudkami a tak sme leteli. A tam sestricka na co som prisla, mala som pockat na svojho gynekologa do rana, ze oni mi nepomozu a potom, ze preco mi gyn vobec povedal aby som sla na pohotovost... Chvalabohu prisla doktorka a ludsky mi povedala, ze najblizsie mam prist az ked budem mat 2 plne vlozky zakrvavene. Babo bolo ok vyrastlo, ale nemozem si pomoct, pocitu ze uz mi viac nepomozu na pohotovosti a ze som ich vcera otravovala len... Sorka anonymne, nechcem aby ate vedeli z ktoreho mesta som a kde to bolo.. Aby vas to nevystrasilo
Chapem tvoju frustraciu, prisla som o 2 babatka, bohuzial v tomto tyzdni len doma pokoj a hormony, nic viac sa neda robit, drzim palce nech to dobre dopadne, len pre info, mam 3 zdrave deti
@ivuskake no chvalabohu som teraz 17+4 tt, asi cakame dievca 🙂 moj gynekolog bol z toho velmi rozhodeny a potom aj volal do nemocnice a sa pytal aka sestricka robila :D je to stary pan uz ale ked daco povie ma to platit, cize ked mi povedal utekat na pohotovost, nemala to komentovat. Predpisal mi este dycinone s dufastonu a aj hematomy boli do 11tt ale dali sme to, zatial vsetko super. Ja uz pohotovist ani nechcem vidiet ...
Perfektná správa! Tak držím prsty nech to takto super ide ďalej 🙏
Dakujem ze si dala vediet. Drzim palce aby vsetko dobre dopadlo.

Bohe môj ako sa mohli tebe takto soravat🙄 ja som začala krvácať v 7tt,okamžite má hospitalizovali,dali mi infúzie a lieky a drzali má niekolko dni kým nevideli že už nekrvacam a že mali sme potvrdení vitalitu plodu 🙄🙄 a to som bola v Prešove (a to tu nám otrasne skúsenosti s touto nemocnicou )..
Ako si dopadla prosím?ako ti je? 🙏