Nežiadúce zmeny počas tehotenstva: Skúsenosti a rady
Ahojte baby, som tehotná po druhýkrát. Ešte len začínam siedmy týždeň no toto tehotenstvo mi prináša samé novinky. Ešte len budem mať prvú poradňu a určite sa spýtam aj tam no nedá mi to. Také že každodenná bolesť krížov či podbruška je mi jasná. Aj únava aj vyrážky na brade či krku. No nechápem absolútne. Totálne ma zdesilo keď som si všimla že mi rastú fuzky pod nosom. Ja som si nikdy nemusela ani medzi obočím trhať a teraz toto. A podla dĺžky sú max dvojtýždňové. Keď to takto pôjde ďalej tak zachviľu ich budem mať viac ako manžel 😂😂😂 ako čítala som o chĺpkoch na bruchu ale fúzy? Mate tiež takú skúsenosť? Ja len dúfam že za týmto všetkým bude dievčenské pohlavie ako aj prvýkrát keď som oškaredela😂😂 diky za odpovede 😁
@dominika1922 stáva sa to, normálne si to odepiluj pásikmi z DM. Ja mám veľmi málo chlpov, aj keď som tmavovlasá a v tehotenstve v 9.mesiaci som si epilovala aj stehná🤦😬 niekomu by to nevadilo, ale na môj vkus boli o moc chlpatejšie. Na bruchu ani chĺpok. Takže áno, ženy v tehotenstve chlpatejú. A teraz som zas bezchlpová po pôrode.
Je to vsetko normalne v tehu, ked som cakala syna, tak som mala tieto prejavy, jemine ako keby sviham testosteron 😀😀😀
@dominika1922 tak pre mna nic nove. Mam s chlpami skisenosyi od puberty, ked chcem nejak vyzerat, tak si holim cele nohy, brucho, cely zivot. A po 40-ke mam strasne vela chlpov na brade, nad perou, ja mam aj ruky chlpatejsie ako moj chlap, vazne, on nema skoro ziadne 🙈.
Ak to mas len teraz, tak pravdepodbne ti to po porode prejde, co je dobra sprava.

@dominika1922 Neporadim, lebo som to ešte nepočula..ake zrejme hormóny. Ja mám problém podobný roky, ale po hormonálnych liečbach v premenopaze.Teda odvtedy sa mi viac zvýraznili,stmavli ešte aj na rukách..brrr