Nízko položená placenta na prednej stene v 11 týždni
Dobrý den mám prosím o rady a skusenosti.. Zažil niekto to čo ja??? Som tehotná asi v plus mínus 11-12týžden.. dnes som bola u doktora a povedal že mám nízko položenú placenu na prednej strane.. Má niekdo s týmto skúsenost?? Bojím sa že potratím...zatial nešpiním nekrvácam.. Moc moc dakujem
@mrnous1 dakujem i ja verím že naše miminka sú bojovníci.... I ja dúfam že sa to zdvihne... Tebe sa ešte nevytiahla a to si v 22t..?
@sachmetttt No ako sa zdá nie, ale pevne verím že do 30tt sa to upraví. 🙂
@mrnous1 no dakujem dnes som bola na kontrole a je to trošilinku lepšie no zas mám iný problém bílkovina v moči,.Bojím se... neviem či to je vážne..
@sachmetttt s tou bielkovinou v moči ti neviem poradiť no v každom prípade, snaž sa byť v kľude a nestresovať sa veď ak by to bolo vážne tak ti to lekár povie a poprípade by si ťa nechali v nemocnici.
@sachmetttt no to treba monitorovat, ak budu opuchat nohy, a zvysi sa krvny tlak moze ist o preeclampsiu ktora je nebezpecna pre teba aj dieta, ak sa to nebude dat pod kontrolu dieta bude musiet ist von aj ked bude v nizkom tyzdni, citaj napr. tu: http://www.nanicmama.sk/pre-tehotne-a-cerstve-m...
@sachmetttt ahoj,mozem sa spytat,ako ti dopadlo to tehotenstvo s nizko polozenou placentou?vytiahla sa?ak hej,kedy?kolko si mala klud.rezim? vidim,ze si nakoniec prenasala..a aj v druhom tehotenstve si mala nizko polozenu?preto isla skor?dakujem!svagrina ma nizsie polozenu placentu, je v 18tt, uz dvatyzdne lezi,lebo aj krvacala...
@sovickovo Ahoj mne sa nakoniec trochu napravila teda vytiahla.. Je to možne do určiteho tyždna,.takže ma tvoja švagrova čas držím palce.. Pri druhom bolo niečo ine mala bola strašne nízko nepriberala,nedostavala vyživu a nemala som skoro žiadnu plodovu vodu...Prajem aby sa všetko napravilo ako ma držte sa.
Ahojte, viem, že tá to téma bola založená už dávno, ale taktiež som v 12. tt a neviem, či môžem cvičiť na fitlopte myslíte, že by som tým mohla niečo pokaziť a radšej neriskovať? Ďakujem vopred

@sachmetttt Ahoj no tebe sa určite placenta ešte vytiahne neboj. 🙂 Mne doktor povedal, že s rastúcou maternicou by sa mala aj placenta vytiahnuť, tak uvidíme. 🙂 Len pekne oddychuj a šetri sa aj keď viem, že už to niekedy lezie hore krkom, ale čo neurobíme pre tých našich drobčekov? 🙂