Odtekanie plodovej vody po sexe
Ahoj, som v 17tt a s partnerom sme mali sex. Celkom nepríjemná téma a vopred sa ospravedlňujem. :D mala som dost silný orgazmus a keď bol vo mne nebolo mi to extra príjemne, našťastie to bolo rýchle. :D Po sprche som si šla ľahnúť a vyšlo zo mňa viac tekutiny ako by malo keď vyteká semeno. Predpokladám že to bola plodová voda. Bolesti nemám, nič extra nepociťujem. Je sa čoho obávať? 😬
Keby to bola plodova voda, tak mas problem.
Ale skor slo o vlhkost z dovodu sexualneho vzrusenia. V tehotenstve mas viac prekrvenu panvu a u niektorych zien sa to prejavuje aj intenzivnejsim orgazmom.
Celkovo byvaju pocas tehotenstva intenzivnejsie vaginalne vytoky. Kym nie su sprevadzane extra zapachom a maju normalnu farbu, je to o.k.
Ak je to plodova voda, tak je to v tomto tt pre tvoje babatko fatalne. Nad takym prosim ani nerozmyslaj. Intenzivny orgazmus, spermie, tehotenstvo, proste takyto vytok je normalny. Ak mas s toho nadalej blby pocit, tak smer pohotovost ci tvoj gynekolog. Ale verim, ze to nic nie je.
To bude skôr ešte po sexe a po druhé malá rada do budúcna ak máš pocit odtoku plodovej vody tak vložku medzi nohy a smer pohotovosť v tvojom tt je to obrovské riziko.
Neviem baby ako výtok mi to nepripadalo. Bola to číra bodoval tekutina asi 15 minút po. Bola som dnes u gynekológa lebo mi to nedalo spať. Skontroloval a vraj všetko vyzerá ako má, tak hádam to bude ok.

Vôbec to nemusí byt plodová voda, ale ak máš obavy tak sup na pohotovosť