icon

Odtekanie plodovej vody po sexe

25. okt 2023

Ahoj, som v 17tt a s partnerom sme mali sex. Celkom nepríjemná téma a vopred sa ospravedlňujem. :D mala som dost silný orgazmus a keď bol vo mne nebolo mi to extra príjemne, našťastie to bolo rýchle. :D Po sprche som si šla ľahnúť a vyšlo zo mňa viac tekutiny ako by malo keď vyteká semeno. Predpokladám že to bola plodová voda. Bolesti nemám, nič extra nepociťujem. Je sa čoho obávať? 😬

pribinak
25. okt 2023

Vôbec to nemusí byt plodová voda, ale ak máš obavy tak sup na pohotovosť

misters
Odpoveď bola odstránená
titla
26. okt 2023

Keby to bola plodova voda, tak mas problem.
Ale skor slo o vlhkost z dovodu sexualneho vzrusenia. V tehotenstve mas viac prekrvenu panvu a u niektorych zien sa to prejavuje aj intenzivnejsim orgazmom.
Celkovo byvaju pocas tehotenstva intenzivnejsie vaginalne vytoky. Kym nie su sprevadzane extra zapachom a maju normalnu farbu, je to o.k.

anjelicek26
26. okt 2023

Ak je to plodova voda, tak je to v tomto tt pre tvoje babatko fatalne. Nad takym prosim ani nerozmyslaj. Intenzivny orgazmus, spermie, tehotenstvo, proste takyto vytok je normalny. Ak mas s toho nadalej blby pocit, tak smer pohotovost ci tvoj gynekolog. Ale verim, ze to nic nie je.

matullienka
26. okt 2023

To bude skôr ešte po sexe a po druhé malá rada do budúcna ak máš pocit odtoku plodovej vody tak vložku medzi nohy a smer pohotovosť v tvojom tt je to obrovské riziko.

autor
26. okt 2023

Neviem baby ako výtok mi to nepripadalo. Bola to číra bodoval tekutina asi 15 minút po. Bola som dnes u gynekológa lebo mi to nedalo spať. Skontroloval a vraj všetko vyzerá ako má, tak hádam to bude ok.