icon

OGTT test na cukrovku v tehotenstve

Dnes o 08:29

Ahoj , žienky prvý krát budem mať robený ogtt test v ambulancii chcela by som vedieť aký je tam postup,pri prvom dieťati som bola na takej klinike kde som bola vyše 4-5 hodín ale bolo to už dávnejšie , viem že ambulantné to trvá vraj kratšie tak preto som sa chcela popýtať žien ktoré mali takýto test vykonaný na ambulancií ako dlho trval a aký tam bol postup presnejšie mám dr. Falátovu v KE bola by som rada ak by sa niekto našiel a napísal my ako to tam teda prebieha 🙂

ariannazara
Dnes o 08:36

Ja som bola ale u inej, rano o 7 mi zobrala krv, moc potom som vypila glukozu a o hodinu krv z prsta moc, potom zase o hodinu krv z prsta a moc a isla som domov. A na dalsi den bol vysledok.

autor
Dnes o 09:01
@ariannazara

Ja som bola ale u inej, rano o 7 mi zobrala krv, moc potom som vypila glukozu a o hodinu krv z prsta moc, potom zase o hodinu krv z prsta a moc a isla som domov. A na dalsi den bol vysledok.

@ariannazara čiže nejaké 2 hodinky ?

ariannazara
Dnes o 09:10
@anonym_autor

@ariannazara čiže nejaké 2 hodinky ?

@anonym_autor 3 dokopy

babushkaem
Dnes o 09:31

ja dve, vzdy brala krv zo zily, teda tri krat

autor
Dnes o 11:30
@babushkaem

ja dve, vzdy brala krv zo zily, teda tri krat

@babushkaem mne tiež sa zdá že zo žili asi dva krát a potom aj z prsta , a v ten deň mi bude robiť ako aj riadnu mesačnú poradňu či ? Keďže ambulantné a poslednú poradňu som mala v decembri

kiki68
Dnes o 13:26

2,5 hod je standard, prides, pichnu prst, vezmu prvy odber z ruky a vypijes tu sladku limo, po hodine zmeraju zase odberom, po dalsej zase odberom a ides domov. Ja som prvy raz bola v labaku a druhy u obvodaka tu v AT, zavreli ma do pracovne, aby som nelapila nejaku chripku v cakarni. Tazka pohoda.