Omdlievanie počas prvého trimestra tehotenstva

luciik2111
21. apr 2025

Ahojte,chcem sa Vás opýtať či ste náhodou počas 1.trimestra taktiež neomdlievali,alebo sa cítili malátne..
Mne sa to donedávna nedialo až poslednou dobou sa mi točí hlava, začne mi pískať v ušiach a potom už neviem ani chodiť, rozprávať a niektoré časti si ani nepamätám..
Tlak som mala nižší 107 na 72 ,ale ja celkovo mávam nízky no mne to prišlo vždy len tak náhle z ničoho nič z minúty na minútu. Samozrejme to spomeniem lekárovi,ale zatiaľ sa chcem spýtať Vás. Nebola som ani hladná,ani slnko na mňa nesvietilo,nebolo mi nejak teplo ani nič zvláštne

alickapusinka
21. apr 2025

nemaš Tinitus

oslo1
21. apr 2025

Fatigue, omdlievanie, je uplne bezne v prvom trimestty. V druhom zmizne a v tretom SA zas vrati.

stankadu
21. apr 2025

Toto môže spôsobovať aj nízky tlak. Určite to spomeň doktorovi.

berenike38
21. apr 2025

@luciik2111 ja som s tým mala problém na konci prvého trimestra s mdlobami a závratmi tiež prišli akoby z ničoho nič, mala som anémiu, železo mi pomohlo 🙂

luciik2111
autor
21. apr 2025

@berenike38 anemiu mám aj ja , železo beriem odjakživa len hneď ako sa zistilo že som tehotná ho beriem vo väčšom množstve

orini
22. apr 2025

@luciik2111 ja to mam aj v druhom

luciik2111
autor
22. apr 2025

@orini a pomáha Vám niečo? aspoň minimálne?mne poradil že aspoň trošku kávy,alebo málinko čierneho čaju no to sme hneď vylúčili keďže mne z kávy aj čaju pred tehu bývalo veľmi zle ruky sa mi triasli a zvracala som..

orini
22. apr 2025

@luciik2111 mavam teda nizky tlak a ta kava mi pomaha, robim si len z jednej lyzicky, inak vobec kavu nepijem, ale teraz mi to pomoze aspon trosku
A ked mi pride zle, proste si lahnem a snazim sa to vylezat, zvacsa to prejde ale su aj dni ked mi je proste cely den len zle

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre