Opakovaná anembryomola

soni91
5. okt 2022

Ahojte, chcela by som sa spýtať či sa u niektorej vyskytla opakovaná anembryomola, teda ges.vak bez embrya. Mne sa to vyskytlo opakovane po 3 mesiacoch aj keď všade píšu že šanca opakovania je minimálna. Doteraz som nemala žiadne gyn. problémy, následne som absolovovala hematologické vyšetrenia na mutácie, štítna žlaza a základné imunologické. Užívam kys listovú už polroka. Chcela by som vedieť aké vyšetrenia ste absolvovali a či ste zistili príčinu a mali nakoniec šťastný koniec.

Ďakujem

lasoli
5. okt 2022

@soni91 skus este genetiku,ja som mala prve teho anembryomolu,potom sa mi uu neopakovala,bola som ale z vlastnej iniciativy na gen vys po prvej anembryomole.A mozno ani nic nepotrebujes len este skusat.Drzim palce.

soni91
autor
5. okt 2022

@lasoli Ďakujem, genetiku chcem určite aby sme absolvovali obaja.

trgypadl
5. okt 2022

@soni91 ahoj, a z histologie Ti co vyslo?

soni91
autor
5. okt 2022

@trgypadl z prvej nezistili okrem anembryomoly nic. A teraz este len idem na cistenie, ale pochybujem ze z toho nieco zistia :/

trgypadl
5. okt 2022

@soni91 uvidis aka bude histologia, a podla toho sa zariad, neuvadzas vek, aj vekom stupa riziko na opakovanie, niekedy je lepsie skusat znovu po dlhsej pauze, drzim palce

tanya2502
14. okt 2022

@soni91
Ahoj Soni, tak aj ja to už mám 2x za sebou. Prvý krát v apríli v 10+6tt a teraz minulý týždeň znova v 9tt. Cele zle. Čistila som sa doma, obidva razy, čudujem sa ako som to dala. Tentokrát tam ale ešte niečo malé ostalo tak týždeň mám počkať čo sa bude diať. Samozrejme od Dr.verdikt to sa stáva. Pošlem vás na genetiku. To bolo všetko. Ty si ako na tom? Prišli ti na niečo?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre