icon

Otehotnela som hneď po potrate. Bude to v poriadku?

sevgilimbeni
13. sep 2010

ahojte, 5 augusta som prisla o babetko...bola som este len na zaciatku tehotenstva....vcera som si ale robila tehotenske testy a vysli mi pozitívne....bojim sa ist k lekarovi, sice nikto mi nič nepovedal čo a aako po potrate....ale teraz neviem jedny pisu ze cim skor otehotniet a iní zasa len treba cakat pol roka....ako to je???je niekto teda bol niekto v takej situacii??

enusamt
5. dec 2017

@minicka20 ahoj... už vieš niečo viac? 🙂

sticker
minicka20
12. dec 2017

Ahojte baby, Ms mi mešká len deň, mam taký hustý biely výtok, test je negatívny, čo si o tom myslíte? Mrcha dôjde keďže test je negatívny? :( tak veľmi by som tam chcela vidieť 2 // :(

minicka20
12. dec 2017

@enusamt mešká mi MS jeden deň test je negatívny, mam biely hustý výtok :( netuším na čom som, pravdepodobne sa MS dostaví :( keďže test je negatívny :(

enusamt
14. dec 2017

@minicka20 ahoj.. a teraz aká je situácia, keď máš meškanie už 3 deň?

na výtok sa netreba pozerať, pretože je to sprievodný znak v tehu, ale aj mimo tehu..

kayla_gombosova
5. jan 2018

Ahojte je to tu aktuálne?

kayla_gombosova
5. jan 2018

Chcela by som sa poradiť. Možno má budete odsudzovať. 15 decembra som bola na interupcii. Dnes je to presne 3 týždne od. S priateľom sme mali styk až po kontrole. Dr povedala že všetko mám čisté. Styk sme mali presne o pol noci na Silvestra . Ludovo povedané neislo to do mňa ale von. V stredu som si robila tehotenský test pretože mi je aj doteraz nejak blbo. Neviem či to je stres, ale čiarky sú dve. Až na dvoch testoch. Úplne slabá je tá druhá. Dr má dovolenku. A som v neuveriteľnom strese s bojím sa. Interupciu by som nemohla a ani nechcela už podstúpiť. Ale bojím sa ak by som aj bola tehotná či by bábätko bolo ok.

lillystranska
5. jan 2018

@kayla_gombosova ked nemozes a nechces decko naco sexujes bez ochrany?!

kayla_gombosova
5. jan 2018

@lillystranska Kde som napísala že nemôžem alebo nechcem?! Napísala som že interupciu nemôžem podstúpiť a ani nechcem ak by som bola tehotná

lillystranska
5. jan 2018

@kayla_gombosova a ochrana ti nic nevravi

kayla_gombosova
5. jan 2018

@lillystranska áno jasné že vraví. Ale bohužiaľ neriešila som to vtedy pretože to bol posledný styk už teraz s mojím ex partnerom... Je to tam veľmi komplikované čo sa týkalo vzťahov rozchody a opäť spolu. Neriešili sme vtedy takéto. :( Áno viem je to moja chyba.... A viem aj to že prerušovaná súlož nieje antikoncepcia. Ale písala som tu preto,aby mi niekto pomohol aspoň trošku odbúrať ten stres kým pôjdem na krv aby zistili či sa mi ešte vyplavuje hcg po interupcii alebo je to nové tehotenstvo. Robila som si test necelé tri dni po styku. A bola tam čiarka podstate duch na druhý deň trosilinku slabšia. Neviem teda či by mi aj testy ukázali že som tehotná takto skoro.

meredith83
5. jan 2018

@kayla_gombosova Ahoj no mohlo by to byt este s toho predchadzujuceho tehotenstva. Neviem v akom stadiu si bola a ake vysoke bolo tvoje HCG(ak si si dala testovat) ked si mala HCG nad 100 000 tak to moze pomaly klesat a mozes sa este testovat pozitivne z toho. Ja by som ale isla ihned k lekarovi. Kedze mozes byt tehotna. Myslim ze tak skoro to este mozu aj s liekami odstranit. Ale ja by som nad tym porozmyslala. Poviem ti ze ja teraz zapasim so zamlcenym potratom, moje prve tehotenstvo. Nevies si predstavit ako stastna by som bola hned otehotniet Mozno to tak teraz necitis ale mas velke stastie ak si otehotnela hned po interupcii. Neviem ake mas zazemie ale kazde nasilne prerusenie je velke riziko pre zenu a moze ovpluvnit buducu plodnost. Myslim ze ty vies ako to posobi na psychiku nemusim to hovorit. Vela stastia...

minicka20
5. jan 2018

@enusamt Stále nič :( snažíme sa a snažíme ale ono to vôbec nejde :(

kayla_gombosova
5. jan 2018

@meredith83 mám krásnu pol ročnú dcérku. Otehotnela som 4 mesiace po pôrode. Vzhľadom na to že mi dáva malinká zabrať , som sa zľakla predstavy dvoch maličkých deti hneď po sebe. Teraz to ľutujem veľmi veľmi veľmi ten pocit viny nechcem dať zažiť ani nepriateľovi. No odstupom času od narodenia malej nás vzťah išiel stále viac a viac s prepáčením do zadku. Posledný styk bol na silvestra a v stredu odišiel do anglicka s tým že takto to bude lepšie :( a neviem si predstaviť byť sama na dve deti. Nechcem aby ma tu niekto odsudzoval, pretože nikto nikdy nevie aké sú okolnosti. Na interupcii som bola v 8 TT... Hcg ani neviem aké bolo

kayla_gombosova
5. jan 2018

@meredith83 a hrozné mi to trhá srdce keď viem koľko žien sa snaží a nemôže a ja musím riešiť takéto veci :( niekedy ozaj život nieje fér

lillystranska
5. jan 2018

@kayla_gombosova neboj skor si myslim ze to bude len odozva z predchadzajuceho. skus este vyckat a urobit test znova ono aj hormony kim sa daju ako tak cokopy aj to trva

meredith83
5. jan 2018

@kayla_gombosova No to mohlo byt dost vysoke.... Ja som mala v 9 tyzdni (7.12)182.000 a to sa plod prestal vyvijat v 6 tyzdni tehotenstva. takze si mohla mat dost vysoke HCG. 21.12 mi kleslo len na 129.000 takze to ide pomaly dole. 3 tyzdne po potrate by si mohla este mat dost HCG ale ako hovorim lekar urobi test a pozrie ta a to bude najistejsie.

kayla_gombosova
5. jan 2018

@meredith83 @lilystranska dúfam baby že máte pravdu :( nechcem aby nevinné stvorenie trpelo mojou hlúposťou :(

kayla_gombosova
6. jan 2018

No teraz som si robila test a negatívny no neviem som z toho debil

lillystranska
7. jan 2018

@kayla_gombosova tehotna nie si podla mna to boli dozvyky z toho potratu. Ved aj telo je z toho urcite rozhadzane

minicka20
17. jan 2018

Prosim vás pomôžte mi. :( čo jesť piť alebo robiť aby sa to konečne podarilo :( stále nič :( ženy :(

kayla_gombosova
17. jan 2018

@minicka20 výťažok z Maca Peruánska 🙂

mircalla
17. jan 2018

@sevgilimbeni ja som bola tehotna 3 mesiace po spontannom potrate a vsetko ok

minicka20
17. jan 2018

@kayla_gombosova myslíš že to kúpim ak v anglicku? Presťahovali sme sa tu a nič nemôžem nikdy zohnať. V lekárni alebo ako ? A ako vlastne po anglicky opýtať? ... som už vážne zúfalá. Prvé som potratila a teraz nie a nie prísť :(

kayla_gombosova
18. jan 2018

@minicka20 nooo či v Anglicku neviem ale predpokladám že sa dá poslať skús zistiť na stránke nejakej 🙂

minicka20
18. jan 2018

@kayla_gombosova dakujem ti velmi pekne ak budeš taká dobrá tak skús zistiť. Ďakujem

minicka20
6. feb 2018

Prosim vas je tu zienka ktora mała ms a napriek tomu bolą tehotná ? Ak áno čím sa líšila tá ms?... Mne meškala 2 dni na tretí som len akoby hodinku spinila potom celý večer celú noc nič a znovu okolo 10 spinenie a neskôr už ms. Ale nemám ju takú ako zvyčajne. Ráno nie je taká silná ako som to mala pred tým. ... test som si robila a je negatívny tak neviem. Môže byť že mi to test ešte neukaze?

minicka20
6. feb 2018

Prosim :(

sticker
bibih
12. mar 2018

@minicka20 ahoj a skusali ste ten partnerky balik inofolic a florandol? Alchemilkovy cajik?

arousa
6. apr 2018

Ahojte, ja som spontánne potratila v noci v nemocnici v 7+2tt, bola som chorá-oslabená imunita. Plod bol ešte ráno v poriadku <3 .. Bolo nutné vysatie vysokej sliznice. Po zákroku mi pichli Regu. S priateľom sme obaja B kr.sk, ja však rh Negativ. Podobná skúsenosť?