icon

Pád v 8. týždni tehotenstva: Môže byť problém?

domkaw
16. jan 2025

Ahojte baby. Som masaker vystrašená. Dnes som sa pošmykla na lade a spadla som na ľavý bok. Vôbec to nebolo na zabudok ale na bok. Som v 8tt tehotenstva a mám príšerný strach mohlo sa niečo stať?

kiki68
16. jan 2025

@domkaw nic, nakolko je to take mini, ze je to velmi chranene svalmi. Akurat budes normalne ubolena. Horsie su tie pady ked uz mas od 20tt vyssie a velke brusko. Toto je stale ok 😉

really8
16. jan 2025

@domkaw v 8tt ma tak 2 cm. Tak co myslis?

tabakmirka
16. jan 2025

nemyslim si. babatko je este malicke, horsie by bolo keby spadnes uz ked mas aj brusko.

parvinka0001
16. jan 2025

Ja som spadla na schodoch cca v 5 mesiaci nepamätám presne ,tehotná s dvojičkami .volala som dr že pokiaľ nekrvacam tak netreba hneď bežať k dr .o pár dní som mala kontrolu všetko bolo v poriadku

kitycat
16. jan 2025

Odporucam ti. Zacat pouzivat zdravy rozum a nevidiet za vsetkym katastrofu

domkaw
autor
16. jan 2025

@kitycat ak by si podstúpila IVF mala jedine embrio ktoré sa ujalo na prvýkrát, 2x by si krvacala a mala hematóm videla by si za všetkým katastrofu. Dakuejm. Ak su nechcela odpovedať nemusela si ❤️🙏🏻

persnikitty
16. jan 2025

@domkaw nie som doktor, ale pevne verím, že sa nie je čoho obávať, stalo sa mi niečo veľmi podobné v 7tt, tiež som spadla na bok a bábätko je zdravé, práve spokojne spinká vedľa mňa ☺️ tiež som sa bála, ale doktor ma uistil, že v takom skorom štádiu sa nemohlo bábätku nič stať. Držím palce a veľa zdravia 🍀

domkaw
autor
16. jan 2025

@persnikitty ďakujem ti za odpoved ❤️

msku
16. jan 2025

@kitycat strašne by som chcela vedieť, čo sa odohráva v hlave ŽENY, ktorá má potrebu napísať tak zbytočný a hrubý komentár na normálnu slušnú a hlavne naozaj relevantnú otázku...

kitycat
16. jan 2025

@domkaw
@msku
Nebudte precitlivele

msku
17. jan 2025

@kitycat slušne sa spravajte 😅