Padla som na bruško a som v 6 mesiaci
spadla som na bruško, som v šiestom mesiaci, mám ísť na pohotovosť, poradnu mám až za dva týž. pohyby som predchvílou cítila.
a mimochodom, tiez som jej priala aby to dobre dopadlo, ked som pri tom, v co aj verim, ale kedze pisala do tohto fora, tak si nebola ista, takze mala reagovat hned.len to som jej hovorila.a ze cakat na manzela moze aj 2 hodiny.
Ja by som tiez isla nech mam istotu, ze malinke je ok. Ja som tiez spadla ked bola poladovica a isla som na pohotovost sice nie hned, lebo som mala dve deti doma a ked prisiel manzel a babka povarovat tak sme isly. Minuska si mysli, ze svet je gombicka a deti co su pri nas nepotrebuju opateru. A v tom istom tehu som mala aj autonehodu 33tt a dopadlo to dobre dostala som injekcie a za par hodin som bola doma. Neboj malinke.jechranene v brusku, bude to dobre.
nemyslela som to zle, prepacte, ze som sa pridala do debaty.
ja naopak suhlasim s minuskou... tiez som padla, vsetko vyzeralo ok a nebolo... v podstate az do porodu som mala problemy, chodila po najroznejsich vysetreniach, lezala v nemocnici... vsetko, len aby som nepotratila... na mna takto "vybehla" mamca a dobre urobila... inak by som to asi podcenila... obcas sa cakat neoplati... nemyslim si, ze nikto nesiri paniku, ci ako ste to napisali... jananis chcela radu od niekoho, kto ma skusenost, nie uchlacholenie, ze vsetko bude dobre... radsej spanikarit neopodstatnene ako si potom vycitat, ze sme nieco podcenili, nemyslite?
@jananis drzte sa, nech vam vsetko dobre dopadne
@granado ano, citala som to cele... ja viem, ze vsetky ste to radili... asi ziadna mamca by nepovedala nic ine, ze? 😉 no a co sa tyka minusky - kazdy sme nejaky... mozno to len tak neprijemne vyznelo, mne to tak vobec neprislo... a koniec koncov, mna vie nakopnut prave, ked je na mna niekto "zly" a nejedna so mnou "v rukavickach"... 🙂
Moja sestra spadla v 36tt, tiez si myslela ze vsetko je ok. V tu noc predcasne porodila, nastastie zdraveho synceka. Dufam ze u teba to dopadlo dobre a nic vazne sa nestalo.
vidím že už nik nepíše určite je dotyčná maminka v nemocnici...ja som sa podkla a spadla som na brucho v 30 týž. rovno na bruchu jak ked strelia divú sviňu 😀...aj som mala 100 kg , 😒 všetci strážny anjeli boli pri mne, 🙂 netvrdlo mi brucho len my búšilo srdce od strachu ,treba zostať chvíľu sedieť.. .išla som domov cca 30 m ..pobalila veci keby náhodou 😖 a išla som sa dať radšej vyšetriť.skontrolovali sonom či sa neotrhla placenta ...dieťa bolo v poriadku..tlak po šoku blbol a nechali ma 3 dni na pozorovaní...tie myšlienky ,tá zodpovednosť,strach,tie následky to všetko vám v tej nemocničnej izbe ide cez rozum...všetko dopadlo ok porodila som v 39 týž zdravé dievčatko..keby bolo dieťa väčšie tak je väčšie riziko, lebo je tam v plodovom obale málo miesta, ale takto chráni plodová voda a vak. samotné dieťa, tak dúfajme, že aj jananis s dieťatkom je v poriadku
ahojte...na pohotovosti nás kompletne vyšetrili, palpačný nález v norme, ozvy plodu v poriadku, na uzv žiadné známky krvácania, babatko je vitálne, doky ma utešil, že bábatku sa nemohlo nič stať, pretože ho chráni plodová voda,že pri takychto pádoch sa kontroluje hlavne placenta, či sa neodlučuje, čo v mojom prípade nie, skontroloval aj stenu maternice a všetko je oki... som rada a vdačná, že to takto dopadlo a dakujem vám za vaše cenné rady a podnety... nech sa vám darí

@minuska1 ja nevidim problem v tom, ze pol hodinu pocka, ked je sama s malym dietatom, ak nema ziadne priznaky ze to nie je ok, pol hodinu to fakt pocka.